+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 4. hét energiája: Fényes jövő

Mahalakshmi-Goddess-of-wealthA héten Laksmi, a csodálatos hindu istennő üzent neked. Üzenete: így,  január tájékán, felbukkanhatnak aggodalmak benned az évet illetően. Milyen lesz, mi vár rád az idén? Kérlek ne félj, mert az Égiek biztosítanak arról, hogy minden tökéletesen rendben lesz; mind anyagi, mind szellemi téren.

Laksmi, más néven Srí, hindu istennő, a gazdagság és jószerencse istennője, osztja el a szükséges javakat az emberek között.

Laksmi nagyon fontos istennő, mert a jólétet tudja elhozni neked. Laksmi tanítása az, hogy a nehézségeket nem azért kapod, hogy csüggedj, hanem azért, hogy tanulj. Tanulnod kell a pénzről, az erőről és az energiáról. Laksmi energiája királynői tudat, iránnyal és céllal.

A gyönyörű, arany bőrű Laksmi istennőt általában úgy ábrázolják, hogy lótuszvirágon áll vagy ül. A Lótusz az istennő teljességét jelképezi. Négy karja van; kettőben szintén lótuszvirágot tart, a harmadik karjával védelmet ad, míg a negyedik keze táplál, nemcsak anyagi, hanem szellemi szinten is.

A szellemi tudás, anyagi javak nélkül, bármily felemelő is, nélkülözéshez vezet. Az anyagi javak birtoklása, szellemi fényesség nélkül, kiüresedett, cél nélküli életet eredményez.  El kell fogadnunk, hogy a földi világban, a kettő összefügg, egyik sem lehet meg a másik nélkül.

Laksmi istennő legjelentősebb ünnepe a Dívali, a Fények Ünnepe. A Dívali nemcsak az anyagi jólét ünnepe, hanem a spirituális fényé és felemelkedésé is. Ilyenkor az Istennő Mahálaksmi (mahá=nagy) formáját is tisztelik, aki segít elűzni a tudatlanság sötétségét, és segíti az embereket a megvilágosodás, lelki felemelkedés útján.

Kapcsolódhatsz vele úgy, hogy énekled Laksmi mantráját, miközben gyújtasz egy gyertyát vagy egy füstölőt, és lecsendesíted az elmédet. A mantra éneklése szellemi fénnyel ajándékoz meg, ami vonzza hozzád a szerencsét, a nyugalmat, a bőséget, a pénzt, a szépséget, a fiatalságot és az egészséget. Gondolhatsz közben a célodra is, amely így megerősítést és isteni támogatást nyer. A mantra éneklése segít rálátni az életedre, segít megérteni az összefüggéseket a dolgok, történések között.

A mantra így hangzik: “Om Sri Mahalaksmi Namaha

Laksmi istennő kedves, szeretetteli fénylény, aki a következőt üzeni neked.

goddess-lakshmiAz Univerzum barátságos hely, ahol mindenki a te érdekedben működik. Nincsenek próbatételek, torlaszok vagy akadályok az utadban, csak saját félelmed jövőbe való kivetítései.

Állj meg egy pillanatra, és csendesítsd le az elméd, szabadítsd meg a félelmektől és az aggodalmaktól! Érezd, ahogyan végig simítok homlokodon, a hit, a remény és a derűlátás új energiájával. Ezek az energiák izgalmas jelenedet éppúgy feltöltik, mint az összes eljövendő pillanatot.

Miért akarsz sötétséget magad köré, amikor mindenhol fény ragyog? Lépj be ebbe a ragyogásba gondolataid és érzéseid átvilágításával! Abba kell hagynod az aggódást, mert ez nem engedi az istennőnek, hogy rád találjon. Tisztítsd meg szívedet a félelemtől, s helyettesítsd ezt az energiát egy téged és a családodat szolgáló erővel! Ne engedd, hogy bármi másra gondolj, mint mai és holnapi ragyogásodra, s ígérem, hogy így is lesz.

Ha igazán nagy a gond, fel is erősítheted egy meditációval, az istennővel való kapcsolódást, úgy, hogy a Harmadik Szemedre koncentrálsz, mely a homlokodon, a két szemöldököd között helyezkedik el, és énekeld, mantrázd: brezíííí, több alkalommal (ideális esetben 108-szor, ami bizony kitartást igényel).

Engedd be ezt a hangot mélyen a Harmadik Szemedbe, a fejedbe és az egész testedbe. Ez a hang megemeli a rezgésszintedet, távol tart téged a helytelen tevékenységektől és megvilágosítja az elmédet, tudatodból spontán elő fognak bukkanni a válaszok, a megoldások a problémádra, s kirajzolódik a helyes út, amelyre ráléphetsz.

Kívánok neked olyan hetet, mikor Laksmi istennő eláraszt a nyugalom, a bőség, a szépség fényével,

Áldással,

Luna

S ha szeretnél egy mantrával kapcsolódni Laksmi istennővel, kattints ide: LAKSMI MANTRÁJA 

A legjobb hatás érdekében hallgasd naponta kora reggel, hogy elhozza a kívánt nyugalmat, pozitív történést.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás