+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 4. hét energiája: Harcos

harcos nőA héten az Erőd üzent neked.

Üzenete: erősebb vagy, mint gondolnád. Küzdj meg a vágyaid beteljesüléséért!

Az isteni erők támogatnak mindebben.

A nőket a gyengébbik, szelídebbik nemnek szokták tekinteni. Fizikailag valóban gyengébbek is, mint a férfiak, de lelkileg és tűrőképességben a nők nagyon, de nagyon erősek. Szelídségben nincs párjuk, kivéve akkor, ha egy olyan ügyért kell küzdeniük, ami fontos nekik; ilyenkor egy nőből könnyen válhat igazi, vérszomjas harcos.

Gondoljunk csak az egri, várvédő nőkre, akik a férfiakkal együtt harcoltak, avagy a viking „páncélinges leányokra”, akik a harcosok közé tartoztak, s még a férfiakkal is felvették a versenyt harciasságban. Ha láttad a Gyűrűk ura filmsorozatot, akkor emlékezhetsz arra, hogy ott szintén egy páncélinges fiatal lány nyeri meg a háborút azzal, hogy megöli a boszorkány királyt, akit férfi nem tud legyőzni. De arra nem számít, hogy egy nő rejtőzik a páncél alatt… Jeanne D’Arc, Szent Johanna, az “orléans-i szűz”, egyike Franciaország védőszentjeinek. Annak idején ő vezette a nép felszabadító harcát, a katonák vakon követték őt.

Nagyra becsülöm a harcosokat, akár férfiak, akár nők. Szeretem azt, amikor valaki képes felállni a földről, akár segítséggel is, nem adja fel, legyőzi a nehézségeket, és így teljesülhetnek az álmai.

A héten meg kell találnod magadban az erőt ahhoz, hogy megszerezd, amit, vagy akit akarsz. Ha most elengeded magad, akkor fontos dolgok csúszhatnak ki a kezedből. Tudd, hogy van egy olyan dolog az életedben, amit csak te tudsz megoldani, ami a te feladatod, és a héten, avagy a közeljövőben, ez a feladat kopogtatni fog az ajtódon.

A hét energiája, s maga ez az időszak azt kéri tőled, hogy most ne fogadd el a nemet válaszként. Ha fontos valami, vagy valaki neked, amiért, vagy akiért érdemes harcolni, engedd ki a karmaidat, turbózd fel az erőtartalékaidat, és küzdj.

harcos nő1Ha úgy érzed, hogy nem vagy elég erős, és a behódolás könnyebb lenne, akkor gondolj arra a sok dologra, amit életedben megtapasztaltál, és ami erőssé és bátorrá tett.

Erősebb vagy, mint gondolnád.

Álmaid beteljesülése határozottságot és bátorságot igényel, és életed leckéiből már felépítetted ezeket a tulajdonságokat. Ehhez a pillanathoz mindazok a dolgok juttattak el, amelyeket valaha megtapasztaltál, és minden eddiginél jobban felkészültél, hogy elkezdj egy új feladatot, és kitarts annak befejezéséig.

Lehet, hogy megrettensz a „nehéz feladatoktól”, hiszen nincs ember, aki ne félne a kudarctól. Mindazonáltal e feladatok szólítanak téged. S meg sem szólítottak volna, ha nem lenne erőd beteljesíteni  azokat…

A héten légy te is „páncélinges leány” avagy férfiként „viking harcos”, és küzdj az álmaidért, a szerelmedért, az egészségedért, a pénzedért, az otthonodért, a munkádért, avagy bármiért, ami vagy aki fontos számodra.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a tiéd lesz az, amit szeretnél, és közelebb jutsz álmaid beteljesüléséhez,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 4. hét energiája: Harcos”

Szerző: Lėvai Juliánnal. - 23 január 2018 Válasz

Kedves Luna!
Jókor jöttek a båtorítószavak mert kedves valaki a szívemnek s szeretnėm az ő påncėlingėt levetetni vele hisz a kemėny acėl alatt nagyon is ėrző szív dobog.
Hålåsan köszönöm

Szerző: Mészáros Éva - 28 január 2018 Válasz

Köszönöm .. ( ezt is ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás