+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 40. hét energiája – ki vagy te igazából?

istárA héten az egyik legősibb istennő, a babiloni Istár üzent neked. Üzenete: ki vagy te igazából?

Manapság egyre több nő keresi önmagát, az ősi női princípiumot önmagában. A spirituális tanfolyamok résztvevői főképpen nők. Ám nagyon kevés nő van, aki meg tudja élni a saját nőiességét természetes valójában, mert az évezredek során a Nagy Istennő kultuszát erőszakkal megsemmisítették, egy férfi istenséget helyeztek mindenek fölé, így a nők helyzete alárendeltté vált.

Ha egy társadalom nőkből és férfiakból áll, de egy „férfit” kell „kötelezően” imádni, akkor alapvetően a férfiak kerülnek uralomra, és a nők csak másodlagosak lesznek. Természetesen ez igaz például egy amazon társadalomra is, ahol egy istennőt imádnak, a férfiak a rabszolgák, és a nők hoznak meg minden döntést. Mindkettő hibás világnézet és egyensúlyvesztést hoz létre.

Az isteni erőnek nincs neme, hiszen az istenek szintjén minden kettéosztottság megszűnik, és megjelenik az Egység.

Évek óta tartok boszorkány iskolát, amely idén is megnyitja kapuit. A boszorkány iskolát a Hold istennőnek szenteljük, hiszen a nőket kell megerősíteni isteni női erejükben, mert a mérleg nyelve alaposan kibillent és még mindig nincs egyensúly. Az isteni női erőnek pedig nem az a feladata, hogy férfiként álljon helyt, hanem az, hogy a férfinak átadja a Föld, mint női ősprincípium bölcsességét és tudását, passzív szerepet vegyen fel, míg a férfi az aktív, cselekvő-teremtő erőt birtokolja.

Ez elméletben nagyon szép dolog, annál nehezebb megtenni. Mert ahhoz, hogy ezt a női szerepet meg tudd élni, igazi nővé kell válnod. Ahhoz pedig, hogy igazi nővé válj, le kell vetned az álarcokat. Ó, vannak olyan álarcok, melyet a saját arcodnak nézel, és vannak olyanok, melyben az összes női felmenőd arca tükröződik. De ki vagy te igazából? Az esetek többségében tudod erre a választ. Ha már nem tudod, akkor mondhatod el magadról, hogy kezdesz igazivá válni.

istár1Az elmúlt két hónapban több beavatásban volt részem. Volt olyan beavatás, ami ezt az elnevezést is viselte, de volt olyan, amiről csak később derült ki, hogy beavatás volt. Mindezek olyan káoszt hoztak az életembe, hogy belenéztem a tükörbe, és már nem tudtam, hogy ki vagyok és mit is akarok. Le kellett vennem magamról illúzió-álarcokat, és közelednem saját isteni önvalóm felé.

Ami nem feltétlenül az a kedves, engedelmes nő, aki eddig a tükörből nézett rám, hanem eleddig ismeretlen, furcsa, néha sötét arcai villannak fel. Viszont kezdi egyre jobban érezni magát, mert csodás visszajelzésekben van része. És mivel közeledem saját, isteni önvalóm felé, így az erőm is nő. Mert az erőd csak akkor teljesedhet ki, ha önmagadat éled meg, nem pedig egy fojtogató szerepet, amit magadra erőltettél.

A boszorkány iskolában nem gyűjtünk békát és nem végzünk éjféli ráolvasásokat, sokkal inkább közeledünk saját magunkhoz. Azon részeinkhez, melyekről nem is tudtuk, hogy bennünk vannak, vagy éppen túl „rossznak” ítéltük meg ahhoz, hogy fel merjük vállalni. Ebben segít az istennő évköre, és az a sok-sok női arc és energia, akik mind bennünk laknak. És az eredménye mindennek – ha te is közreműködsz benne – egy új, erős és mágikus nőt hoz felszínre belőled, aki ura a sorsának.

Istár istennő a héten arra buzdít téged, hogy vizsgáld meg az arcodat a tükörben, és kérdezd meg magadtól, hogy ki vagy te igazából?

Lehet, hogy furcsa válaszokat fogsz kapni, mindenesetre megérett az idő arra, hogy felvállald az erőd és ráállj a saját utadra.

Kívánok olyan hetet, amikor meg tudod élni saját önvalódat,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 40. hét energiája – ki vagy te igazából?”

Szerző: Plószné Ménich Jolán - 30 szeptember 2015 Válasz

Köszönöm az üzeneted mint mindig most is rátapintottál arra ami már napok óta motoszkál bennem.Ki vagyok?Mit akarok?Köszönöm és remélem meglelem az utamat

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás