+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 40. hét energiája – Sárkány és Unikornis

sarkanyhazA héten a Sárkány és az Unikornis üzent neked. Üzenetük: ha képes vagy újra gyerekként látni a világot, csodák történnek majd veled.

Ha úgy érzed, unalmas és szürke az életed, ha mindent meg akarsz és meg is tudsz racionálisan magyarázni, ha beszippantott a város élettelen energiája, ha folyton a fejedben, és nem a szívedben élsz, jól jöhet egy kis varázslat az életedbe.

A héten várnak a csodák, kérlek, engedd be őket az életedbe!

Pár napja tértem haza angliai utazásomról, melyet egy boszorkány városkába tettem.  Mondhatnám úgy is, hogy ez a város az új életre kelt Istennő Kultusz jelenlegi központja, de szeretem a “boszorkány” szót használni, mert ébreszt. Felháborítja és felkavarja, babonás félelemmel tölti el az embereket, hiszen ezt a fogalmat évezredekig démonizálták.

A “démonizálás” annyit jelent, hogy az ősi vallásokhoz kötődő mítoszokat, történelmi tényeket, a természet csodáit, a föld mitikus lényeit, a természetfeletti képességekkel rendelkező embereket, akik mások, mint a nagyokos homo sapiens, egyértelműen és erőszakkal vagy gonosszá, vagy pedig tündérmesévé tették az uralmon lévők; mindezt úgy, hogy azért a szent ünnepeket, melyek egy-egy asztrológiai eseményhez, a Föld évszakonkénti változásához igazodtak, pár nap különbséggel magukévá tették. Hiszen ezeket ők sem tudják uralni… 

Tudnod kell, hogy minden félelem, minden tiltás bezárja az életed csodás lehetőségeihez vezető kaput, így érdemes nyelvünk szavait is más megvilágításba helyezni, valamint helyesen megválogatni a szavakat, melyeket használsz; hiszen ők teremtőerővel bírnak.

Amikor ebben az angliai városban vagyok, ahol a kocsma ajtajában egy kétméteres fehér plüssnyúl fogadja a betérőket, mellette egy sötét sikátor, ahol három csontváz rajza figyelmeztet arra, hogy az átjárás itt nem kívánatos; ahol páncélos lovag a hotelportás az ötszáz éves zarándok fogadóban, az ajtó gombbal nyílik, és a hideg-meleg vízcsap külön-külön van felszerelve, így fogalmad sincs, hogy moss kezet; ahol az étteremben tündérek és unikornisok rajzai díszítik a falat és az utcán járva néha fogalmad sincs, hogy a furcsa ruhás emberféleség, akivel találkozol, ember-e vagy más szerzet, úgy érzem, hazataláltam, az Egységbe a kétségek világa helyett. Ez gondot jelent akkor, mikor haza kell jönnöm, mert a lelkem egy darabja minden alkalommal ott marad.

Itt kezdem el hónap végén, a papnőképző, avagy boszorkány iskolát, amit itthon jó pár éve már elvégeztem. Úgy érzem, hogy itthon kevés a Forrás, amiből energiát meríthetek, hiszen hazánk mintha a Gyűrűk Ura orkjainak a birodalmává vált volna; sorra vágják ki a fákat, sérül a Természet, az emberi jogok, például az egészséghez és a gyógyuláshoz való jog. Át szeretném adni ezt a tiszta energiát, a Forrás erejével támogatva, azoknak, akiket megszólít, a magyar boszorkány iskola keretein belül, többek között azért, hogy együtt emeljük országunk valóságát egy olyan szintre, ahol a magyarok elfeledett Nyilas- Kentaur energiája felébred, és végre tüzesen tenni kezd magáért.

Továbbá célom, hogy a nők ráébredjenek a saját lényükből áradó varázserőre, létük csodájára, hogy meg tudják becsülni mindazt a külső-belső szépséget, amivel rendelkeznek. Mert a valódi szépség nem a szilikonban, hanem a Lélekben rejlik…

unicorn2Glastonbury városkája alatt, az ősi Avalon területén a földben alszanak a sárkányok, a tündérek, koboldok, törpék és az unikornisok pedig a dombokon, a virágok kelyhében, a fák között tűnnek fel. Egy másik dimenzió lakói ők, de léteznek. Néha megpillanthatod őket, ha jól figyelsz.

De tudd, hogy csak az létezik, aminek a létezésében hinni tudsz, a többi dolog rejtve marad számodra.

A héten ezek a mitikus lények azt kérik, vizsgáld meg azt, hogy mennyire érdekes vagy izgalmas az életed, milyen mértékben haladsz előre, avagy fásultál el benne; és ha úgy érzed, minden szürke, tágítsd ki a hited határait. Ha kéred, ők segíteni fognak neked ebben.

A hét energiája csodák felbukkanását jelzi előre; de ez csak akkor következhet be, ha észreveszed és befogadod őket, így kérlek, a héten légy újra gyerek, akinek minden nap és minden dolog a csoda forrása tud lenni.

Képzelheted azt, hogy a földből kibukkanó metró fényei egy sárkány szemei, menj ki a még zöld erdőbe, fák közé, próbáld meglátni a természet apró lényeit, olvass el egy mesét, nézd meg a Harry Pottert, vagy más varázslatos filmet. Rajzolj, még ha nem is tudsz rajzolni, táncolj önfeledten a kedvenc zenédre. Libikókázz és egyél rózsaszín fagyit, akármilyen hideg is van. Na jó, egyél téli fagyit. De kérlek ne nézz híradót és hagyd a híreket ki az életedből egy pár napra, ha teheted. Egy pár napig csak érezd jól magad!

A héten akkor tudsz “kivonódni” az orkok világának befolyásolásából, hogy kicsit bolond leszel a dolgok komolyan vétele helyett. Ekkor megnyitod a kaput az új színeknek, szerencsés fordulatoknak, izgalmaknak.

Kívánok neked olyan hetet, mikor gyerekesen önfeledt és csodaváró tudsz lenni, olyannyira, hogy a csoda megérkezik az életedbe,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 40. hét energiája – Sárkány és Unikornis”

Szerző: Klára Andrea Ésik - 5 október 2016 Válasz

Nagyon tetszett nekem ez az irás.Néha én is 51 évesen gyereknek érzem magam.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás