+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 40. hét energiája – Tegid tava

cerridwentegidA héten Cerridwen kelta istennő  üzent neked a Tegid tó energiájával, s erejével. Üzenete: akit keresel,  az téged is keres. Hogy egymásra találjatok, csak idő kérdése…

Vannak különleges helyek a földön, ahol sokkal több energia gyűlik össze, mint más vidékeken. Érezhető ez a levegőben, a földben, a közérzetedben. Vannak olyan helyek, melyek például cserfes tündér-energiát rejtenek, vannak olyanok, melyek felkavaró sárkány-energiát, vannak olyanok is, ahol olyan lények élnek, akik elszívják az energiádat, és vannak olyanok, melyektől tested-lelked meggyógyul.

Vannak olyan helyek is, melyek energiája megfoghatatlanul furcsa és elvarázsoló. Ezeknek a helyeknek egyike Észak-Walesben Tegid tava, melynek hivatalos neve Bala, s ahol nemrégiben a kelta boszorkány beavatásom volt.

Ha magyarul mondod, akkor így hangzik: Bala tó, ami nagyon hasonlít a Balatonra, ám itt véget is ér a két tó közötti hasonlóság.

A Balaton finom, lágy és simogató kékes-zöldes tündér-energia, a Bala tó viszont szeszélyes-veszélyes, ezüst-szürke, tombolni is képes őserő.

Életemben először voltam Walesben. Valamilyen regényes-romantikus érzésre számítottam, de Wales energiája sokkal inkább megdöbbentő. A táj csupasz, puritán, kopár hegyek őrködnek, szinte figyelik az oda betérőt, mintha a szándékaidat vizslatnák. A szürke törzsű fák mintha óriások által szétdobált vulkáni sziklák közül nőnének ki, és kellemetlenül hideg az időjárás. Olyan őrjöngő zivatar, süvítő szél fogadott minket, hogy azonnal be kellett menekülnünk szállásunkra, egy ezeréves, palából épült házba, ahol megfeketedett gerendák tartották a tetőt, és pici ablakokon áradt be a kinti szürke fény.

Bár kint tombolt az időjárás, mégis, azok az emberek, akikkel együtt tanultam egy évig, és akikkel együtt töltöttem ezt a pár napot, olyan szeretet-kört alkottak, hogy megmelengették a szívemet.

Ezen a beavatáson lettem Cerridwen Nővére, ami azt jelenti, hogy a vad kelta varázslónő erejében fürödhettem meg, de előtte elég sok testi-lelki próbatételen kellett átmennem.

Végül siker koronázta az erőfeszítéseimet, és ott álltam szombat este a ragyogó holdfényben, a misztikus Bala tó partján, a parton égett a tűz, lágyan hullámzott a víz, loccsant a sziklákon, susogtak a fák, egyik druida férfi társam lelkesen ruhában gázolt bele a vízbe, én pedig nem éreztem mást, mint szeretetet, időtlenséget és mély hálát, hogy itt lehetek.

tegidEz a tó nem más, mint a női és férfi erő összekapcsolódása, hiszen Tegid Foel, a kelta harcos, akiről a tó a walesi nevét kapta, Cerridwen istennő imádott férje, s a tó kettejük energiáját hordozza.

Tegid Foel és Cerridwen szerelme a büszke harcos és a látszólag megszelídíthetetlen varázslónő egymásra találásáról szól, bár előtte már mindketten szinte feladták azt, hogy valaha megtalálják életük igazi párját.

Aztán egy szép napon találkoztak, és Tegid – az egyetlen, aki nem félt Cerridwentől, aki sötét és erős varázslónő hírében állt – másnap feleségül kérte a lányt.

A héten Cerridwen istennő azt üzeni neked, hogy ne félj, mert akit keresel, az téged is keres. Talán nehéz, lélektársi szerelem ez, ami sorsszerűen alakul, de nem kell már sokat várnod. Akit keresel, ő is keres téged, s csak idő kérdése az, hogy találkozzatok, hogy egymásra találjatok.

Bármilyen helyzetben vagy, ne add fel, tudd, hogy boldogtalanságod nem tart örökké, s eljön egy pillanat, mikor minden jóra fordulhat varázslatos, meglepetésszerű módon. Mint a föld és a víz, mint a tó és a part, egymáshoz tartoztok, és a Sors gondoskodik arról, hogy együtt is lehessetek.

Ha fókuszálsz a tó fényképére, megérezheted az időtlen szerelem erejét, ami itt lakozik, ahogy a sziklák védelmezően körbeölelik a tavat, és meg is hívhatod ezt az érzést magadhoz.

Kívánok neked olyan hetet, amikor minden csodálatos-varázslatos módon alakul az életedben, különösen a szerelem területén,

Áldással,

Luna

 

 

 

 

 

Megosztások:

3 Válasz “A 40. hét energiája – Tegid tava”

Szerző: Meizer Sándorné - 4 október 2018 Válasz

Kedves Hölgyem! Szívből gratulálok a munkája gyümölcsehez!Kívánok sok örömet, jó egészséget.csok Erzsi mama.

Szerző: Petor maria - 5 október 2018 Válasz

Nagyon szepen koszonom❤️Aldott hetveget kivanok😻

Szerző: Mátics Anna - 9 október 2018 Válasz

Jól alakult! :) mindig nagyon sokat segítenek az írásaid! Hála! <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás