+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 42. hét energiája – Csodavárás

fény sötétségA héten az Angyalok üzentek neked. Üzenetük: talán van olyan helyzet az életedben, amiben már úgy érzed, hogy csak a Csoda segíthet rajtad. A Csoda itt van, létezik.

Nyílj meg a ragyogó fénnyel teli angyali segítségnyújtásnak, úgy, hogy határozottan kéred,  és el is fogadod azt.

A Fény világa nem akarja, hogy szenvedj, sem testileg, sem pedig lelkileg. A héten van lehetőséged arra, hogy “feladd” a problémádat, vagyis hogy odaadd az Égieknek azt a gondot, amit képtelen vagy te magad megoldani, hiába küzdesz vele.

Ha így teszel, ők képesek lesznek megnyitni neked a Csodák kapuját. Fontos, hogy be is lépj oda. Hogyan tedd ezt? Hagyd abba, hogy folyamatosan a problémára gondolsz, küzdesz vele. Engedd el, akkor tud – égi közbeavatkozással – könnyedén megoldódni.

Olyan világban élünk, ahol a Fény és a Sötétség egyszerre van jelen, s közeledünk a misztikus Skorpió időszakához, amikor a természet kezd egyre nagyobb sötétségbe merülni, amikor egyre jobban kell a saját belső fényünkre hagyatkozni, hiszen a külvilágban csökken a napfény ereje. Most még olyan csodás idő van körülöttünk, hogy ezt nem érzékeljük, viszont érezhetjük azt, hogy belső harcokat vívunk, ezzel vagy azzal a problémával, és talán a félelmeinkkel is.

“Lakik egy szörny az ágyam alatt, aki állandóan suttog a fülembe. De van egy angyal, aki a fejemre teszi a kezét, és azt mondja, semmitől sem kell félnem” – énekli Carlos Santana.

A Sötétség erői folyton suttognak a fülünkbe és félelmet gerjesztenek. Felnagyítják a problémát, rémképekbe hajszolnak, azt hitetik el velünk, hogy a megoldás szinte lehetetlen. Elhitetik veled, hogy nem vagy elég szerethető, nem lesz elég pénzed, nem sikerül azt, amit elterveztél, hogy nem vagy elég szép, hogy harcolnod kell mindenért. Bármit is mondanak neked, tudd, hogy ez nem igaz. Szerethető vagy, a pénz áradni fog hozzád, minden sokkal jobban sikerül, mint ahogy eltervezted, gyönyörű vagy, és elég, ha hátradőlsz, kéred és elfogadod mindazt a jót, amit az Élet tartogat számodra.

angyali érintésEzt mondják a Fény erői. Vajon melyikre hallgatsz? Nagy ám a hatalmuk, és fontos, hogy a héten (és általában mindig) hallgass az Angyalra, aki a fejedet simogatja, és tudd, hogy nincs megoldhatatlan helyzet, maximum az a megoldás nem működik, melyet eddig próbáltál bevetni.

Hagyd most egy kicsit abba, hogy kontrollálni akarod a dolgokat (most úgysem tudod) és engedd át ez egészet az Égieknek.

Írd le egy papírra a gondodat, majd gyújts egy halványkék vagy fehér gyertyát, és mondd: “Drága Őrangyalaim, ez a problémám, s mondd el nekik részletesen a dolgot. Kérem szépen, hogy avatkozzatok közbe, segítsetek nekem, mert én egyedül ezt nem tudom már megoldani. Átadom nektek ezt a dolgot, kérlek, vigyétek el a Fény erőinek birodalmába, ahol megoldás születhet. Köszönöm szépen nektek, szeretlek benneteket.”

Majd a gyertyával gyújtsd meg a papírt, s lásd, ahogy fénnyé válik, a problémáddal együtt. Aztán engedd el az egészet, legalább 3 napig ne gondolj rá, vagy ha eszedbe jut, akkor add oda újra gyorsan gondolatban az Angyaloknak. Ez után tud eljönni majd a csodás megoldás az ügyben. Légy türelmes, és légy rugalmas – a megoldás nem feltétlenül úgy jön el, ahogy várod.

Légy nyitott az angyali – sokszor meglepetésszerű, sokszor humoros, sokszor furcsa, de mindig megnyugtató – megoldásra.

Kívánok neked olyan hetet, mikor Őrangyalaid megnyugtatóan simogatják a buksidat, és több százszor elmondják neked, hogy vigyáznak rád, és minden rendben lesz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 42. hét energiája – Csodavárás”

Szerző: Morzsa - 19 október 2017 Válasz

Kedves Luna ! Nagyon szépen köszönöm. Jókor jött
Legyen mosolygós napod.
Szeretettel Morzsa

Szerző: Németh Ilona - 19 október 2017 Válasz

Kedves Luna!
Ma reggel gyógyírként olvastam az angyalok üzenetét, elvégzem és várom a segítséget.
Köszönettel:
Ilona

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás