+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 42. hét energiája – Pihenés

holidayA héten a tündérek üzentek Neked. Üzenetük: SZÜNIDŐ!

Jelen helyzetedben szükséged van arra, hogy szünetet tarts, és kikerülj a mókuskerékből és a stresszes helyzetekből. A tündérek arra sürgetnek, hogy szánj időt magadra, hogy pihenhess és megújulhass. Energiatartalékaid lemerültek, éppen ezért elfordulhat, hogy ingerlékeny vagy, nem tudsz éjjel jól aludni, vagy szorongsz alaptalan dolgok miatt. Immunrendszered is meggyengülhetett, lehet, hogy többször fáj a fejed, fáj a torkod, vagy érzékeny vagy a fényre.

Még a tündérek is rendszeresen szakítanak időt a feltöltődésre, távoli Tündérvölgyekbe utazva. Ismerik és méltányolják, hogy milyen értéke van a levegőváltozásnak. A héten Te is tedd ugyanezt! Egy nyaralásnak nem kell sok időbe vagy pénzbe kerülnie. Inkább azt jelenti, hogy megszabadulsz egy kis időre a világi gondoktól és szükségletektől. Ha otthon hagyod a mobiltelefonodat, és csupán egyetlen éjszakát töltesz a helyi szállodában, már az is gyógyító hatású lehet. De ha egyet koktélozol a barátaiddal vagy éppen megnézel egy vidám filmet, vagy bowlingozol egy jót, az is szünidőnek számít.

 

Gondolj úgy a szünidőre, mint egy önmagadba és a jövődbe történő befektetésre. Minden élőlénynek szüksége van a pihenésre annak érdekében, hogy maximális hatékonysággal működjön. A pihenés után a hangulatod és az energiaszinted megújul majd. Jobban hozzá fogsz férni a kreatív ötletekhez, és pozitív viselkedésed csodálatos új embereket és lehetőségeket vonz majd az életedbe. Ne halogasd, ha eljön az ideje, hogy pihenj – már ma készíts határozott terveket.

 

Erősítsd meg magadban: “Megengedem magamnak, hogy rendszeresen pihenjek és ellazuljak, mert tudom, hogy ha felfrissülök, akkor boldogabb és eredményesebb vagyok.”

Pihentető hetet!

Damara

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás