+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 42. hét energiája – törekedj a békére

Szent FerencA héten Assisi Szent Ferenc üzent neked. Üzenete: a héten tudatosan törekedj a békére és a szolgálatra.

Assisi Szent Ferencet csodálatos Mesternek tartom. Olyan erős energiát tud küldeni – felemelkedett mesterként – egy másik dimenzióból, hogy az emberek szívét azonnal megnyitja, a szeretet melegével tölti meg.

Szent Ferenc a XIII. században élt, gazdag kereskedőcsaládban született, ám egy látomás és egy súlyos betegség hatására felhagyott az aranyifjak dínom-dánom időtöltésével, és apostoli szegénységben és szolgálatban folytatta életét. Sokan követték őt, majd a pápa is jóváhagyta tevékenységüket, így született meg a Ferences rend.

Szent Ferencben olyannyira buzogott Isten iránti szeretet, hogy ezt az egész Földre kiterjesztette; sokszor prédikált állatoknak, főleg madaraknak.

1931 óta október 4-e, Szent Ferenc születésnapja, az Állatok Világnapja is.

Nincs olyan jó boszi, aki ne imádná az állatokat, így Szent Ferenc szinte az egyetlen katolikus szent, akit nemhogy el tudok fogadni, hanem valószínűleg boldogan követnék is. A tény, hogy isteni módon volt felemelkedett (és egy kicsit szent őrült) a gondolkodása, hogy mindent alárendelt a szolgálatnak, hogy egy olyan életcél lebegett a szeme előtt, ami az isteni szeretetet hozta le az emberek és állatok közé, és hogy tiszta fényt közvetített, bármerre is járt, számomra példaértékű.

A héten Szent Ferenc energiája jön el közénk, és kér meg arra, hogy kövesd őt, engedd el egy pár napra az egód uralmát, légy jó, légy békés és csak szolgálj. Hogy kit és mit? Majd az élet eléd hozza a választ.

Ha meg tudod tenni, akkor minden napodat kezdd Assisi Szent Ferenc imájával, amelynek elolvasása azonnal lehozza számodra az isteni fényt.

Szent Ferenc 1Uram! Tégy engem a te békéd eszközévé!

Hogy ahol gyűlölet van, oda szeretetet vigyek, ahol sérelem, oda megbocsátást, ahol széthúzás, oda egyetértést, ahol tévedés, oda igazságot, ahol kétség, oda hitet.

Ahol kétségbeesés, oda reményt, ahol sötétség, oda világosságot, ahol szomorúság, oda örömet. Hogy ne vigaszt keressek, hanem vigasztaljak, hogy ne megértést keressek, hanem másokat értsek meg, hogy ne engem szeressenek, hanem szeretetet nyújtsak.

Mert amikor adunk, akkor kapunk.

Mikor megbocsátunk, nyerünk bocsánatot.

És mikor meghalunk, születünk meg az örökkévalóságra.

Kívánok neked békés és szolgálattal teli hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás