+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 43. hét energiája – Elengedés

oonaghA héten Oonagh Tündérkirálynő üzent neked. Üzenete: hát nem látod, hogy vágyad éppen azért nem teljesül be, mert a markodban szorongatod? Szabályozod és erőszakosan állsz hozzá, ahelyett, hogy kinyitnád a markodat, elengednéd, hadd vegyék kézbe az isteni erők.

Talán problémával küzdesz, talán rágörcsöltél egy dologra, talán fel is adtad, hogy kívánságod valaha is valóra válik. Képzeld el egy csodás, törékeny pillangót, ami feléd szállt, de te lepkehálóval megfogtad, jól rámarkoltál, és éppen töröd össze a szárnyait nagy igyekezetedben, hogy magad mellett tartsd. Ahelyett, hogy nyugodtan ülnél, és hagynád, hogy ez a színpompás tündéri lény magától a kezedbe szálljon.

Pont így vagy a vágyaddal. A hét energiái azt kérik tőled, hogy kicsit engedd már el azt az akaratot, ami jelenleg pont akadályozza a vágyad beteljesülését.

Oonagh (kiejtés: Una) az ősi világ egyik tündérkirálynője. Mágikus lény, varázslónő, gyönyörű, hosszú, selymes haja beborítja ezüstből és harmatból szőtt köpenyét. Mint minden tündér, ő is könnyed és szeret nevetni, benned is felébreszti a gondtalanság érzését. Mivel tündér, így igen szókimondó, ami a szívén, az a száján. A tündérek nem igazán értik azt, hogy az emberek miért oly nehézkesek, és miért küszködnek annyit az „anyagi” dolgokkal, a pénzzel, a párkapcsolattal, a céljaikkal, mikor ők azt látják, hogy néha a legjobb az, ha iszol egy pohár mézbort, zenélsz és táncolsz, miközben az Univerzum erői mindent szépen és hatékonyan megoldanak.

Mivel mi emberek vagyunk, így nem feltétlenül gondolkodunk tündér módra, de most valóban azért nem érsz el pozitív eredményeket, mert túl sokat küzdesz a probléma megoldása érdekében. Kérlek, most nyugodj meg, engedd ki a pillangót a markodból, hadd szálljon, ezáltal kinyilvánítod a vágyadat az Univerzumnak, miszerint nyitottá válsz arra, hogy egy olyan csodás megoldás bontakozzon ki, ami még sokkal jobb lesz, mint amit elképzeltél. A gondolkodás, még több GOND-olkodást fog behúzni az életedbe.

lettinggoKérlek, most nyisd ki a tenyeredet, és lásd a szegény, megtépázott pillangót lelki szemeid előtt. Fújj rá egyet kedvesen, hogy újra tudjon repülni, és mondd neki:

„Kedves Pillangó! Szabadon engedlek, és Oonagh (Una) királynő gondjaira bízlak. Engedem, hogy az isteni gondviselés akkor és úgy alakítsa a vágyam beteljesülését, ahogy az a lehető legjobb, ahogyan  azt emberi ésszel elképzelni sem tudtam volna. Bízom benned, Ooonagh és köszönöm. Áldás.”

Majd lásd, hogy a Pillangó szárnyra kap és ellebeg. Ne félj, visszatér majd – magától. Te pedig kérlek, igyál egyet, kirándulj egyet, bulizz egyet, foglalkozz egy ideig magaddal. És bármikor visszatér a görcs, ismételd meg ezt a gyakorlatot, akárhányszor nehéz lesz a szíved.

Kívánok neked olyan hetet, mikor megkönnyebbülés tölt el azért, mert hinni tudsz az Égi Erők segítségében, az emberi erőlködés helyett,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

4 Válasz “A 43. hét energiája – Elengedés”

Szerző: Plószné Ménich Jolán - 26 október 2016 Válasz

Köszönöm az Üzenetet!
Mindíg rátapint az aktuális gondjaimra.
Amikor elolvasom megkönnyebbülök mert olyan érzést ad, hogy a tündérek valóban látják gondolataimat. És ez segít feltöltődnöm.

Szerző: Mónika - 26 október 2016 Válasz

Köszönöm!

Szerző: Mónika - 26 október 2016 Válasz

Köszönöm

Szerző: Kutasiné Albert Gyöngyi - 1 január 2017 Válasz

Nagyon köszönöm.Pontosan így van.Pont tegnap írtam valakinek.Legtöbbször nem is az a jó,amikor a kivánságunk teljesül,hanem az,amire szükségünk van.És ez messze sokkal jobb.Köszönöm,hogy itt lehetek.Boldog Új Évet kívánok én is!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás