+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 43. hét energiája – Higgy és bízz

trustA héten a Mária Magdolna jóskártya üzenetét tolmácsolom, mely így hangzik: higgy és bízz!

“Hol van Isten, amikor a legnagyobb szükségem van rá? Egyáltalán létezik?” – teszed fel a kérdést kétségbeesetten, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt elképzelted, ahogy neked az jó lenne.

A legnagyobb szükség esetén érezzük magunkat leginkább egyedül. Ám hidd el, hogy soha nem vagy egyedül, az Égiek akkor is melletted állnak, amikor felkavaró dolgok történnek veled, amikor nem kapsz választ a kérdéseidre.

Sőt, akkor állnak melletted a legerőteljesebben.

Az emberek útja, a földi tanulóiskola nagyon nehéz, sok hit és bátorság kell hozzá. De az Égiek biztosítanak arról, hogy te nagyon bátor vagy és számíthatsz a támogatásukra.

Most képzelj el egy ragyogó fénygömböt, amibe belelépsz, és ami teljesen magába fogad. Ez őrangyalod energiája. Hagyd, hogy ez a ragyogó fénygömb kimosson belőled minden félelmet, minden aggodalmat, minden sürgetést. Majd megtisztulva és köszönettel telve lépj ki belőle.

A héten csak hagyd, hogy az Élet folyója arra vigyen, amerre akar vinni, ne állj ellen a folyamatnak. Sodródj keresztül a folyó minden kanyarulatán, pördülj meg az örvények fölött, vigyen a víz arra, amerre vinni akar. Ne félj, ne számítgass, csak légy a Most-ban a héten.

Tudd, hogy olyan helyre fogsz végül érkezni, ami nagyon kellemes meglepetést okoz majd neked.

Áldással,

Damara

Megosztások:

2 Válasz “A 43. hét energiája – Higgy és bízz”

Szerző: Mirjam - 24 október 2013 Válasz

Kedves Damara!
Pont a legjobbkor jött az üzenet.Tegnap eléggé nem itt voltam, rosszul éreztem magam, s úgy érzékeltem, hogy semmi nincs jól.Igen, mára már a múlt a tegnap,és a levél után, mint megerősítés, itt és most vagyok. Köszönöm.
Süt a nap, adja melegét, s ez jól esik.További szép napot! Puszi
Mirjam

Szerző: Damara - 24 október 2013 Válasz

Kedves Mirjam,

beléptünk a Skorpió időszakába, ráadásul az október 23-i energiák mindig felkavaróak! Tudd, hogy a nap mindig süt, ha kint nem, hát ébreszd fel a szívedben!
Csodás Égi Áldást kívánok Neked a hétre!
Szeretettel, Damara

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás