+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 44. hét energiája – Az Ősök üzenete

ősökA héten az Őseid üzentek neked. Üzenetük: Végtelenül szeretünk téged. Bármilyen élethelyzetben is vagy, fordulj hozzánk, és mi segítünk neked. Át tudunk látni, s bújni az Idő Szövetén; bár nem látsz minket, mi itt vagyunk mindig számodra. Csak hívj minket, és mi megsegítünk téged.

Az ősi kelta Calan Gaeaf  ünnepéből ered a Halloween, a Mindenszentek, a Halottak napja,  és más hasonló “túlvilági”  ünnep. A kelták november 1-én, azaz a sötétség időszakának kezdetén ünnepelték az újévet, mert szerintük minden új a sötétségből ered. Ez így igaz. Gondolj egy virágra, mely a sötét földből nő ki, a teremtés kezdetén a fekete űrre, melyből, az ősrobbanás után, megszámlálhatatlan mennyiségű fényes csillag, nap és egyéb égitest, közöttük Földünk is született.

Október 31-én elkezdenek nyílni a Világok Közötti Kapuk, vékonyodik a fátyol az élők és a holtak, szellemek és egyéb szellemi entitások világa között, így ők könnyedén beléphetnek közénk, s mi is könnyebben felvehetjük velük a kapcsolatot. A kelták október 31-én este megterítettek őseik számára is, mert úgy hitték, ők velük vacsoráznak azon az estén. Ezért szokás még ma is temetőbe járni, megemlékezni az őseinkről, akiktől annyi mindent kaptunk, ami meghatározza létezésünket.

Tőlük kaptunk a külsőnket, sok tulajdonságunkat, vérmérsékletünket. Vannak őseink, akik kedvesek számunkra, és vannak olyanok, akiket soha nem szerettünk igazán; de akkor is hozzánk tartoznak, s mi hozzájuk. Nem zárhatjuk ki őket az életünkből, mert részei annak, s ha megtagadjuk őket, akkor a mi életünkben alakulnak ki blokkok, akadályok a boldogság felé vezető úton.

ősök2Mivel ilyen vékony a Fátyol ezekben a napokban, érezheted érzékenynek magad, szükséged lehet egy zugra, ahol egyedül lehetsz, elgondolkodhatsz ilyenkor az élet értelmén. Pontosan erre van szükség, és arra is, hogy ne vigyük túlzásba a búslakodást, hanem örüljünk annak, hogy élünk; együnk, igyunk és érezzük jól magunkat!

Már többször volt olyan szerencsében részem, hogy részt vehettem druida, és északi sámáni alapokra épülő meditációban, ahol az Ősökkel kapcsolódtunk, akik eljöttek a hívásunkra.

Nagyon érdekes és kissé félelmetes élmény volt az, hogy ott állnak, sokan, nagyon sokan, furcsa ruhában, ismeretlen, több száz, ezer, akár tízezer éve élt emberek, akikről semmit, de semmit sem tudok, de tudtam, hogy ők ismernek engem, sőt, elhalmoznak ajándékokkal. Szépséggel, bőséggel, egészséggel, szerencsével, mert ők azt szeretnék, ha boldog és teljes életet tudnék élni, hiszen én hozzájuk tartozom, s ők hozzám, amíg földi létezésem tart, s még utána is.

Gondolj több száz, ezer, tízezer emberre, akik már egy másik birodalom lakói, s akik áldanak, védenek téged minden nap; s te sokszor mégis azt gondolod néha, hogy egyedül vagy a világban. Mi sem áll ennél távolabb az igazságtól. 

A héten kapcsolódhatsz őseiddel, úgy, hogy gyújtasz nekik egy mécsest vagy egy gyertyát, és a fénybe nézve üdvözölheted őket, elmondhatod nekik a gondjaidat, kérheted segítségüket, áldást mondhatsz rájuk, köszönetet nekik, a létezésedért is. Mert nélkülük te sem lennél az, aki vagy.

Válaszul álmodhatsz róluk, jeleket, útmutatást kaphatsz tőlük, amit érdemes megfogadnod – bármilyen furcsának is tűnhet mindez.

Nem ez az évnek a legvidámabb időszaka, de oka van ennek is, mert sötétség nélkül nem lenne fény, szomorúság nélkül nem lenne öröm, halál nélkül nem lenne új élet. Ezt tudták a kelták, és ezért született meg a Túlvilág és a Sötétség ünnepe, a Calan Gaeaf.

Kívánok neked olyan hetet, amikor Őseid elhalmoznak ragyogó szeretettel, védelemmel és útmutatással,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 44. hét energiája – Az Ősök üzenete”

Szerző: Flamisch Mercédesz - 2 november 2020 Válasz

Kedves Luna!

Köszönöm Neked, ezeket a természetfeletti szeretettől ihletett sorokat.
Isten áldása kísérje minden napodat!

Üdvözlettel:
Mercédesz

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás