+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 44. hét energiája – Lilith

lilithA héten Lilith istennő üzent neked. Üzenete: istennő vagy lábtörlő?

Lilith fontos szerepet játszik az újjáéledt istennő kultuszban. Az erős nőt testesíti meg, aki a saját útját járja, akiről sugárzik a szexuális energia, és nem érdekli, hogy ki mit gondol róla.

Lilith felszínre hozhatja „alvilági” tulajdonságainkat is, amelyeket a legtöbb nő nem enged meg magának, úgy, mint a harag, az igazság kimondása, vagy a nőiesség felvállalása, a határok kijelölése, vagy a szexuális energia nyílt kisugárzása – és hogy mindezt istennői módon tegye.

Ősi írások szerint Lilith Ádám első felesége volt. Isten egyidejűleg teremtette őket. Akkor még szó sem volt semmiféle oldalbordáról, sokkal inkább egyenjogúságról. Ádám viszont úgy gondolta, hogy neki több joga van, mint Lilith-nek, és maga alá akarta gyűrni. Lilith viszont csúnyán „beintett”’ neki, sivatagi széllé változott, kirepült az ablakon és állítólagosan azóta démonokkal szűri össze a levet és szőrös a lába.

Ádám egyedül maradt, és panaszaira Isten – immáron az oldalbordájából – készített neki egy másik feleséget, az engedelmes Évát. Bár Éva intézte el a kiűzetést az Édenkertből, szóval ő sem volt tökéletes választás. És azóta minden ember eredendően bűnös. Ott volt Lilith is, aki mint Kígyó vett részt a machinációban. 

Ez az egész történet, amire mindig boszorkány “ugrik”, s ami az emberiség kollektív tudattalanjában kering, hiteti el a nőkkel, hogy túl kevesek. Egy nő erre úgy reagál, hogy lábtörlővé változik, és gyengeségben éli le az életét, vagy pedig túlkompenzál, és versenyezni kezd a férfiakkal. Egyik sem egészséges, hiszen a férfiak más módon vannak összerakva, mint a nők, és a nőknek női módon kell erősnek lenniük. Vagyis inkább istennői módon.

liliPicasso híres mondása a következő:egy nő vagy istennő, vagy lábtörlő”. Érdemes elgondolkodnod, hogy te melyik vagy egy-egy élethelyzetben?

Kétségkívül kemény vélemény, de van alapja. Lilith pedig a héten arra hívja fel a figyelmedet, hogy ideje az istennői erőd felé fordulni, különösen férfi ügyekben. 

A héten törődj magaddal, kényeztesd, ápold a lelkedet, és ne arra gondolj, hogy Tojás Tóbiás vajon gondol-e rád. Ha gondol rád, majd megkeres. Nézegess dívás filmeket, ahol a nők mély hangon beszélnek, és ha meg akarják gyújtani a cigarettájukat, akkor öt férfi hajol oda tüzet adni nekik.

Engedd szabadjára a haragodat, és mondj ki dolgokat, melyek már fojtogatnak. Jelöld ki a határaidat másokkal szemben, ne engedd, hogy a személyes teredbe tolakodjon olyan ember, akit nem szeretnél, hogy ott legyen. Vállald fel nyíltan nőiességedet, flörtölj és kacérkodj – tét nélkül. Dobd be „azt a pillantást”, és élvezd a reakciót. Egyszerűen csak élj, létezz és fordulj örömteli dolgok felé. A gondokat a héten tedd le, úgyis megvárnak. Élvezd ennek a hétnek a boszorkányos hangulatát.

Lilith ereje veled lesz a héten, és lehet, hogy ismeretlen utakra visz el. Egy kis inspiráció:

Szexis és magabiztos nők

Kívánok neked olyan hetet a telihold fényében, amikor szabadjára engeded a boszorkányos, szexis női energiát magadban, és nagyon jól érzed magad,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás