+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 44. hét energiája – Nem vagy egyedül

afogA héten az Őseid üzentek neked. Üzenetük: megláthatsz minket a ködfátyolon túl, csak nyisd ki a szíved és a szemed. Itt vagyunk, védünk és vigyázunk rád. Bármikor fordulhatsz hozzánk.

Sorsfordító időket élünk, a Fény és a Sötétség közötti harc kiéleződött. Bizonytalanul és elveszetten érezhetjük magunkat, néha reménytelenség környékezhet meg minket. Ám mindezek ellenére fontos tudni, hogy soha nem vagyunk egyedül. Evilági és láthatatlan segítség is rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy boldoguljunk.

November mindig a Sötétség időszaka, nem csoda, hogy ilyenkor az Anyag világa magához húz, és a Fény néha olyan távolinak tűnik… ám a sötétség mindig megelőzi az Új fényes születését. Gondolj egy virágra, mely a sötét földből nő ki, a teremtés kezdetén a fekete űrre, melyből, az ősrobbanás után, megszámlálhatatlan mennyiségű fényes csillag, nap és egyéb égitest, közöttük Földünk is született.

Október 31-én elkezdtek nyílni a Világok Közötti Kapuk, vékonyodik a fátyol az élők és a holtak, szellemek és egyéb entitások világa között. Ők könnyedén beléphetnek közénk, s mi is könnyebben felvehetjük velük a kapcsolatot. A kelták október 31-én este megterítettek őseik számára is, mert úgy hitték, ők velük vacsoráznak azon az estén. Ezért szokás még ma is temetőbe járni, megemlékezni az őseinkről, akiktől annyi mindent kaptunk, ami meghatározza létezésünket.

Tőlük kaptunk a külsőnket, sok tulajdonságunkat, vérmérsékletünket. Vannak őseink, akik kedvesek számunkra, és vannak olyanok, akiket soha nem szerettünk igazán; de akkor is hozzánk tartoznak, s mi hozzájuk. Nem zárhatjuk ki őket az életünkből, mert részei annak, s ha megtagadjuk őket, akkor a mi életünkben alakulnak ki blokkok, akadályok a boldogság felé vezető úton.

Mivel ilyen vékony a Fátyol ezekben a napokban, érezheted érzékenynek magad, szükséged lehet egy zugra, ahol egyedül lehetsz, elgondolkodhatsz ilyenkor az élet értelmén. Pontosan erre van szükség, ám arra is, hogy ne vigyük túlzásba a búslakodást, hanem örüljünk annak, hogy élünk; együnk, igyunk és érezzük jól magunkat!

Sok druida és északi sámáni rítusban vettem már részt, melyben kapcsolódhattam az őseimmel. Nagyon érdekes és kissé félelmetes élmény volt az, hogy ott állnak, sokan, nagyon sokan, furcsa ruhában, ismeretlen, több száz, ezer, akár tízezer éve élt emberek, akikről semmit, de semmit sem tudok, de tudtam, hogy ők ismernek engem, sőt, elhalmoznak ajándékokkal. Szépséggel, bőséggel, egészséggel, szerencsével, mert ők azt szeretnék, ha boldog és teljes életet tudnék élni, hiszen én hozzájuk tartozom, s ők hozzám, amíg földi létezésem tart, s még utána is.

Gondolj több száz, ezer, tízezer emberre, akik már egy másik birodalom lakói, s akik áldanak, védenek téged minden nap; s te sokszor mégis azt gondolod néha, hogy egyedül vagy a világban. Mi sem áll ennél távolabb az igazságtól.

lightA héten kapcsolódhatsz őseiddel, úgy, hogy gyújtasz nekik egy mécsest vagy egy gyertyát.

A fénybe nézve üdvözölheted őket, elmondhatod nekik a gondjaidat, kérheted segítségüket.

Áldást mondhatsz rájuk, köszönetet nekik, a létezésedért is. Mert nélkülük te sem lennél az, aki vagy.

Válaszul álmodhatsz róluk, jeleket, útmutatást kaphatsz tőlük, amit érdemes megfogadnod.

Pontosan akkor, amikor leírtam ezeket a szavakat, egy cinege repült az ablakpárkányra, és kíváncsian nézett rám befelé. Az cinege a szeretet és a bizalom sámáni szimbóluma.

Az Ősök megerősítették az üzenetüket.

A druidák mélyen tisztelték az Ősöket, s az alábbi imát mondták nekik:

„Amikor megszülettél, a föld lett a tested. A kő lett a csontod, a tenger a véred.

A nap lett a szemed. A hold lett az elméd. A szél lett a lélegzeted.

Amikor átkeltél a Túlvilágra, a lélegzeted lett a szél, az elméd a hold, a szemed a nap,

a véred a tenger, a csontod a kő, a tested a föld.

Amikor megszülettünk, te ugyanezt megtetted számunkra:

Hívtad a földet és a sziklákat;

A tenger megemelkedett és a nap alámerült;

A hold fénye ránk vetült és a szelek énekeltek.

Amikor elmegyünk, ugyanazt tesszük, mint te annak idején.

Ősök, tisztelgünk előttetek.”

Az Őseid és Segítőid azt üzenik, hogy még a legsűrűbb ködben, a legnagyobb sötétségben is biztos lehetsz abban, hogy ők védenek, óvnak, utat mutatnak neked. Hamarosan kisüt a nap, a köd elpárolog, a sötétség eltűnik, életed pedig boldogabb és fényesebb lesz.

Kívánok neked olyan hetet, amikor érzed magad körül a szeretetteli védelmet, ami beborít, mint egy szeretet- és fénytakaró,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás