+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 44. hét energiája: továbbképzés

booksA héten az Őrangyalod üzent neked. Üzenete: képezd magad tovább!

Nagy Harry Potter rajongó vagyok már az első könyv megjelenése óta. Semmiképpen ne  a filmre gondolj, hanem kimondottan a könyvre. A könyvek számomra mindig alkalmat adnak arra, hogy a saját fantáziám szerint építsek fel dolgokat, míg a filmben már egy kész képet kapok mindenről, ami nem biztos, hogy egyezik az elképzeléseimmel.

Mindenesetre sokat gondolkodtam azon, hogy vajon engem a Teszlek Süveg melyik házba osztott volna, de egyikben sem tudtam elképzelni magamat. Egy napon eljöttek látogatóba Svédországból az unokahúgaim, és mikor megkérdeztem tőlük, hová tennének, szinte egyszerre válaszolták: Hollóhát. A gyerekek rengeteg mindent jobban látnak, mint a felnőttek! Ez a felismerés szinte az egész életemet más megvilágításba tudta helyezni. A tanulás az életem fontos része volt mindig, de hogy ez a gyerekek számára ilyen nyilvánvaló, az alaposan meglepett. 

Mostanában több tanfolyamra is járok, és élvezem azt, hogy bölcs emberek tanítanak olyan dolgokról, melyekről fogalmam sem volt azelőtt. Egyrészt alázatot érzek a tudás előtt, másrészt úgy érzem, hogy ha továbbtanulsz, minden egyes dolog, amit elsajátítasz, és ami megváltoztatja a gondolkodásodat (különösen a spirituális témák), komoly beavatás, éppen ezért nagy bátorságot és nyitottságot igényel.

könyvŐrangyalod azért jött hozzád ezen a héten, hogy továbbtanulásra buzdítson. Valószínűleg tágítani kell a látókörödet, vagy egyenesen új emberekkel kell találkoznod, hogy életed változzon, színesedjen, megrekedésed megszűnjön. Az Égiek tudást szeretnének betölteni a fejedbe, vagy a fejeden kívül a szívedbe is.

Ez a tudás nem biztos, hogy spirituális kell, hogy legyen, hiszen fizikai szinten élünk, és lehet, hogy arra biztatnak, hogy tanulj meg egy új szakmát, legyen ez lakberendező, fogászati asszisztens vagy kutyakiképző, vagy iratkozz be nyelvtanfolyamra.

Az üzenet azért is erőteljes, mert a 44. héten járunk, és ez a szám az angyalok száma. Tehát ne habozz, mert az angyalok ajándékai várnak, ha rászánod magad a továbbtanulásra.

Ha pedig az Istennői úton képeznéd tovább magad, úgy várlak november 8-án kezdődő papnőképző boszi iskolámban, ahol sok-sok mindenről tanulhatsz, megtöltve nemcsak a fejedet, de a szívedet is.

Kívánok neked olyan hetet, amikor rátalálsz arra a tudásra, melyet személyesen neked szántak az égiek,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 44. hét energiája: továbbképzés”

Szerző: Timea - 28 október 2014 Válasz

Udvozlet: A mult heten meseltem eppen egy baratomnak hogy megrekedtem folytogat ez a helyzet amiben vagyok ” munka” nem tanulok , mar rutinbol dolgozok es az angolom sem erosodik.Annyira kozeiek amiket az angyali uzenetekben van hogy hihetetlen ! Koszonom az erositesseket! Udvozlettel : Timea!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás