+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 45. hét energiája: Dimenziókapuk

tél királyA héten a más dimenziókra táruló kapuk üzentek neked. Üzenetük: láss túl a jelenlegi valóságon, ami körülvesz téged. Olyan sok minden van, amit felfedezhetsz, ami elvarázsolhat, újra színessé és élettelivé teheti a létedet. Ne hidd azt, hogy csak az van, amit látsz… pont ellenkezőleg.

Olyan időszakban járunk, amikor nyitva állnak a Dimenziókapuk, sok rejtett dolog feltárulhat előttünk, titkokra is fény derülhet. A héten merülj bele a Mesék birodalmába, hidd a hihetetlent, várd a lehetetlent! Bármit megkaphatsz, ha elhiszed, hogy a tiéd lehet.

Szeretem a novembert, de ez nem mindig volt így. Volt, amikor csak a depresszió, a szürkeség, a hulló falevelek és az elmúlás, a megfázás és a novemberi eső jutott róla eszembe. Mióta a Nagy Istennő energiája áthatja az életemet, és tudom, hogy miről szól a Természet változása, és milyen varázslat lakozik körülöttünk az évnek ebben a szakában, azóta alig várom, hogy újra beköszöntsön ez a mágikus időszak.

Mert ez nem csak az elmúlásról szól, sokkal inkább a mélybe merülésről, a titkok birodalmába való belépésről. Hiszem, hogy ilyenkor jobban hatnak a varázslatok is, mélyebben hat a gyógyítás is, viszont vigyáznunk kell arra – mivel a Túlvilág lényei is közöttünk járnak – hogy jó kapcsolatot ápoljunk velük, tiszteljük őket, mert hozhatnak nekünk szerencsét, de ennek ellenkezőjét is.

cukorkoponyaAzért szeretek Angliába járni, mert ott él a Tündérvilág, a felnőttek szívében is. Minden évben, a Halloweenhez legközelebb eső szombaton, felvonulást tartanak Glastonbury, a misztikus Avalon evilági városkája utcáin, ahol sárkányokat visznek körbe, megjelenik Tél király, a Túlvilág Tündér urasága, szarvasagancsaival és kardjával, a Tündérek úrnője, furcsa szerzeteknek maszkírozott emberek; varjúasszony, cukorkoponya, túlvilági tündér, varázsló, boszorkány – színes ruhákban, őrületes arcfestéssel. Néha az az érzésem, hogy a tündérek is elvegyülnek a sokaságban, csak ők az igazi arcukat mutatják.

A mágikus domb tövébe vonulnak, hogy a tél és a sötétség időszakának kezdetén szertartást mutassanak be naplementekor, a Túlvilág lényeinek tiszteletére.

Több száz ember gyűlik össze, és együtt vonulnak, énekelve, dobolva, táncolva, végig az utcákon. Vannak kimondottan agg és ősz emberek, ami külön öröm számomra, mert azt jelenti, hogy mindegy, hány éves vagy, a mesék, a csodák léteznek számodra is, és hogy soha nincs késő bolondosnak és játékosnak lenni; testileg megöregedhet az ember, de lelkileg örökké fiatal maradhat – ha úgy akarja.

Yeats, a híres költő írta hajdanán: “Tündérek, vigyetek el ebből a bárgyú világból, hogy veletek szállhassak a szelek szárnyain, futhassak a dagály borzas hullámain, és úgy táncolhassak a hegytetőn, akár egy lángocska.” 

Ha megkéred a tündéreket, ők tényleg segítenek neked “elmenekülni” a novemberi szürkeségből, hiszen mostanában az teszi jobbá az életet, ha az ember elmerül a fantázia birodalmában, és nem törődik túl sokat a fagyos külvilággal.

Kívánok neked olyan hetet, mikor varázslatos dolgok történnek veled,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 45. hét energiája: Dimenziókapuk”

Szerző: Meizer Sándorné - 9 november 2017 Válasz

Azert szeretem a novembert mert a családban születésnapok,névnapok ilyenkor vannak.Erzsébet,Katalin,Az egyik unokám születésnapja,a magamét már nem is mondom.csók Erzsi mama.

Szerző: Lėvai Juliånna - 9 november 2017 Válasz

Kedves Luna!
Mindig nagy izgalommal vårom a heti íråsaidat mert lenyűgöz az a vilåg amit te mutatsz be…sokan bolondnak nėznek engem is de semmi gond elfogadnak ilyennek mert jósågos segítőkėsz melegszívű ember vagyok felvidítok mindenkit ugyanakkor viccesen kimondhatom az igazsågot…ajånlom mindenkinek boldogabb emberek boldogabb vilåg😃

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás