+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 45. hét energiája – fogékonyság

hathorA héten Hathor istennő üzent neked. Üzenete: légy kész a befogadásra!

Hathor ókori egyiptomi istennőt általában tehénfejjel jelképezik, a szent állat életadó teje és gondviselő természete miatt. Hathor jóindulatú ég- és napistennő, aki minden tekintetben segíti a fogékonyságot és termékenységet.

Mint spirituális ember, valószínűleg magától értetődően gondját viseled a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni a befogadással, a kegyes és hálatelt elfogadással, különben az áramlás megakad.

Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad, amikor ajándékot kapsz, befogadó energiádat akadályozod. Befogadó készséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád. A befogadás lehetővé teszi, hogy jobban halld az angyalok hangját. Amikor kapsz, bővebb forrásból adhatsz másoknak.

Kezdd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.

Ha az életed nem úgy alakul jelenleg, ahogy szeretnéd, akkor figyeld meg, milyen mértékben fogadod el az élet történéseit, akár jónak, akár rossznak minősíted azokat.

Amennyiben csak egy napot eltöltesz úgy, hogy azt mondod magadnak: “történjen bármi, én elfogadom és köszönöm”, akkor majd észreveheted, hogy a “jónak” minősített történések fognak elszaporodni, termékennyé válni.

Kívánok neked termékeny és befogadó hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás