+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 45. hét energiája – Kényeztetés

kényeztetésA héten a Macska, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: Ideje önállósodnod és felszámolnod a másoktól való függést! Itt az idő élvezned az életet és nem törődnöd mások véleményével, csak szeretni és kényeztetni magadat.

Kavarog a sötét november körülöttünk, egyre megyünk bele lelkünk mélységeibe, és ilyenkor két dolgot választhatunk. Vagy elmerülünk a depresszióban, vagy a hajunknál fogva kihúzzuk magunkat belőle és megkeressük az élet örömeit.

A Macska a héten azt üzeni neked, hogy eszedbe se jusson depizni, inkább kezdd el imádni önmagad, és halmozd el magad minden széppel és jóval, amit az élet kínál – ahogy ez egy királyi fenségnek dukál.

Lakott egy kandúr régen az utcában. Igen szemtelen volt őkelme; egyszer például rávetette magát a kinti asztalon felejtett csirkés szendvicsemre, amit ebédre tartogattam, feltépte a csomagolást, majd szemrebbenés nélkül, úgy szuggerálva engem, mint az egyszeri maffiózó az áldozatát, kiette a zsömléből a csirkét. Majd a maradékot nagyvonalúan otthagyva nekem, peckesen tovább sétált. 

Sokféleképpen reagálhattam volna. Rákiabálhattam volna, elhajthattam volna, dührohamot kaphattam volna, de belőlem inkább egy hatalmas nevetés tört ki. Amikor valaki ilyen magabiztos, megérdemli a sikert. Ez a kandúr pedig szemmel láthatóan uralta a világot maga körül.

A macskát lehet szeretni, vagy nem szeretni, megosztó személyisége van.  Hiszen a macska önálló, kíváncsi állat, jellemzője a kiszámíthatatlanság. Igen eszes, találékony, intuitív lény, tele kalandvággyal, kecsességgel.

A macska általában meghozza a saját törvényeit, és azok szerint él. Mivel kiszámíthatatlan, így nem válik könnyen egy szokás rabjává, és általában nem függ senkitől és semmitől – szabad teremtmény.

Garfield iskolapéldája a Macskának. Önimádó zabagép, aki okosabb, mint a gazdája, és mindig a talpára esik.

A héten a Macska azt üzeni neked (kis lenézéssel a szemében) hogy jól beleragadtál egy látszólag kényelmes helyzetbe, mint a futóhomokba, és ez hátráltatja az előre jutásodat.

Általában igen könnyű és kényelmes dolog valamely szokás rabjává válni, és valamitől, illetve valakitől függeni. Ez lehet egészséges és építő jellegű dolog, amennyiben például a rendszeres testmozgásról beszélünk, de pusztítóvá válhat, ha egy káros szenvedély kerít minket hatalmába.

Igen könnyen előfordulhat, hogy egy másik személytől oly mértékben függővé váltál, hogy már nem tudsz önálló döntést hozni semmilyen kérdésben, vagy ha mégis, akkor is hozzá fordulsz megerősítésért. Ám döntést úgy kellene hozni bármiben, hogy megőrzöd a saját tekintélyedet és hatalmadat, és teljes felelősséget vállalsz a következményekért.

A héten érdemes átgondolnod, hogy kik és mik azok a dolgok, amelyektől túlságosan függsz.

Próbálj meg egy kicsit eltávolodni, átgondolni azt, hogy hol kell változtatnod, és cselekedni. A héten gyakorold a korlátok felállítását, mikor a személyes energiádat szívnák el, és szerezd meg, amire vágysz.

Ha döntést hozol, hozd meg azt önerőből és saját hatalmadat érvényre juttatva.

Mint a Macska.

Kívánok neked olyan hetet, amikor öntörvényű Garfield lehetsz, és imádhatod önmagad,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 45. hét energiája – Kényeztetés”

Szerző: Zia - 14 november 2019 Válasz

Kedves Luna, csodálatosak az üzeneteid! Köszönöm! 💝

Szerző: Nagy julianna - 23 november 2019 Válasz

Köszönöm kedves Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás