+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 45. hét energiája – Összefogás

womenscirclesA héten Avalon energiája üzent neked. Üzenete: még soha nem volt ekkora szükség az összefogásra.

Az ősi Avalon energiájában kezdtem el papnőképzésemet a múlt héten. Csodálatos emberekkel tölthettem el három napot, egy nemzetközi csoportban. Texastól Szardínia szigetéig, Finnországtól Franciaországig hallatszott a Nagy Istennő hívó szava, és akit idén hívott, az megjelent az angliai képzésen, ami csodálatos volt.

És a leggyönyörűbb az volt benne, hogy az Egység energiájában dolgoztunk, hogy megértettem azt, hogy teljesen mindegy, milyen a bőröd színe, mennyi pénzed van, hol élsz, milyen nyelven beszélsz, ugyanazok az érzések kavarognak benned. Ugyanazokkal a gondokkal, örömökkel, bánattal nézel szembe. Ezt próbáltuk több-kevesebb sikerrel a kurzus közös nyelvén, angolul tolmácsolni egymásnak.

A heti üzenetet már hétfőn elkezdtem írni, két témába is belekezdtem, de a belső hangom jelezte, hogy egyik sem az, amire szükség van. Persze, akkor még nem tudtam, hogy az amerikai elnökválasztáson Donald Trump fog nyerni; hogy ez a rasszista, romboló, pénzhajhászó, nagyon is tudatos és mélységesen sötét energiájú idióta kezében lesz a világ egyik legnagyobb hatalma.

Évekkel ezelőtt, mikor egy nagyon mély meditációt végeztünk el a szibériai sámánokkal, ahol Tengri isten – akihez az ősmagyarok is imádkoztak – csillag-szemével láthattunk rá a Földre, nekem volt egy látomásom. Láttam a Földet, hogy hány év múlva, nem tudom, de Tengri pontosan megmutatta nekem, hogy mi fog történni például Észak-Amerikában, ám a Föld más vidékein is.

korAz események, például a több milliárd dolláros beruházás, a Dakota Access olajvezeték kiépítése, mely a sziú indiánok rezervátumán haladna át, feldúlva ősi temetkezési és kultikus helyeiket, s mely hatalmas ellenállást robbantott ki, nem csak az őslakosok, hanem más amerikaiak körében is, előszele volt ennek. A Tengri által sugalltak alapján tényleg Trumpnak kellett nyernie, és most már biztosan tudom, hogy a látomásom valósággá fog válni.

És mivel közeleg az igazi káosz ideje, muszáj nekünk, spirituális embereknek is összefogni, és ellenpólust képezni, hogy a sötétség energiáját ellensúlyozni tudjuk. Ezt pedig csak úgy tehetjük, hogy felhagyunk a fajgyűlölettel, az ítélkezéssel, igyekszünk az anyag energiáját magasabb szintre emelni magunkban és a világban is.

Mélyen aggódom Földanya sorsáért, ezért a gyönyörű bolygóért, ahol élünk, s akinek jólléte szorosan összefügg a mi életünkkel. Imádkozom azért, hogy a természet, az állatok, és az emberek boldogan, harmóniában és fényben éljenek.

A héten Avalon azt kéri tőled, hogy emelkedj magasabbra, keresd a békét, hagyj fel az ítélkezéssel és keresd az Egységet, fogj össze más emberekkel azért, hogy még több fényt vigyél a világba. Lehet, hogy pont a te fényed fogja megmenteni a világot, ahol élünk.

Kívánok neked olyan hetet, amikor Avalon béke-egység energiája boldogsággal ajándékoz meg, és a Fény angyalai megsimogatnak,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás