+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 45. hét energiája

Tiger-WomanA hét energiája: az Erő.

A jelenlegi helyzet – akármi is legyen az – a külső-belső Erődet követeli.

Erősebb vagy, mint gondoltad, ám nem biztos, hogy képes vagy az erődet szelíden alkalmazni, inkább erőszakot akarsz tenni a helyzeten, az életen, vagy saját magadon. A jelen helyzetben jobb, ha mézet használsz ecet helyett; ha szelíden, az erőd csendes alkalmazásával éred el az eredmény.

Az erőnk, a bennünk rejtőző ösztön „vadállati”, zsigeri erő, ám emberként civilizáltan kell, hogy használjuk.

Ám az is lehet, hogy elérkeztél egy „ebből elég volt” helyzetbe. Ilyenkor minden erőd összegyűlik ahhoz, hogy tégy valamit, ami szétzúzza a korlátaidat. Lehet, hogy később kiderül, hibát követtél el, ám ha ezt nem tetted volna meg, az életenergiát fojtottad volna meg, sorvasztottad volna el magadban.

Ha most úgy érzed, “ELÉG!”, engedd át magad ennek az érzésnek, és vállald a kockázatot, hogy összezúzhasd az életenergiád szabad áramlását korlátozó berögzült mintákat. Ha megteszed, meg fogsz döbbenni, mekkora életerőt és milyen képességeket hozott ez az áttörés az életedben.  

A legnagyobb kaland az életben az, amikor tudatosan átélsz (vagy éppen gerjesztesz) egy összeomlást. Ugyanakkor ez a legnagyobb kockázat is egyben, hiszen ilyenkor lépsz be a káosz birodalmába, abba a SEMMI-be, amiből az egész Univerzum származik – de ez végtelenül ijesztő is lehet. 

Mi lehet ez az összeomlás? Szakítást kezdeményezel, és egyedül maradsz, felmondasz a munkahelyeden egyik percről a másikra úgy, hogy nincs következő munkahelyed, úgy döntesz, nem fizeted többé a devizahiteledet, kockáztatva ezzel az otthonod elvesztését, elengedsz valamit, ami mindezidáig fontos volt Neked – bármilyen olyan helyzetet átélhetsz, ami a Semmi-be taszít.

Az Erő tarot lapját leginkább nagymacska-féle állatokkal ábrázolják, mert ez a ragadozó macska (oroszlán, tigris) természeted éled újra a héten. A tigris felébred Benned a héten, és útjára indul, vadászatra indul – a Lelked vágya kelti életre. A hét száma a 45, ami összeadva 9: egy ciklus végéhez értél. Választhatod a biztonságot, de választhatod a változást is.

Ha pedig több erőre vágysz, le akarsz számolni a lábtörlő szereppel az életedben, várlak Téged az Istennő Évkör Lilith hétvégéjén, amiről részleteket itt olvashatsz.

Jó vadászatot!

Hold Templom

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás