+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 46. hét energiája – Kozmikus Kígyó

kígyó1A héten a Kígyó, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: gyógyulás, pozitív változás vár rád, de valószínűleg szokatlan, váratlan módon. Az Égiek látják, hogy nagy szükséged van a segítségre, és ők készek ezt elküldeni neked.

A Kígyó ébreszt minket. Amikor minden szürke, unalmas, lehangoló, akkor a Kígyó képes erőteljesen felrázni a dolgokat, és új utat nyitni számunkra.

A Kígyó az ókori Aszklépiosznak, a hatalmas gyógyító istenségnek a szent állata. Tőle ered a Caucedus, a bot, melyen két kígyó tekereg, és ami jelenleg is a patikák szimbóluma.

Ennek az istenségnek a szentélyeiben kígyó-erővel gyógyítottak. A betegeknek a szentélyben kellett aludniuk, és álmot láttak, melyet az orvos- papok megfejtettek, s így adtak tanácsot a gyógymódhoz. Az álom szent volt, az istenség útmutatását látták benne.

Azokat viszont, akik elkerültek a jósló álmok, és nem gyógyultak, másféle kezelésnek vetették alá. Három napi szigorú böjt és bódító italok fogyasztása után, egy szobába zárták őket, s a betegek azt látták, hogy kígyók veszik körbe őket, száz meg száz közelít feléjük. Ez aztán olyan sokkoló hatással bírt, annyira szokatlan és félelmetes volt, hogy a legtöbben meg is gyógyultak tőle.

Hiszen az ember egyik legősibb félelme a Kígyóval kapcsolatos. A Kígyó megosztó személyiség, és nagyon sokszor társítják őt a „gonosz” erőkkel, talán azért, mert a Kígyó a gyökércsakra állata, az életerő forrása, így kapcsolódik az Anyag világához.

És az Anyag erőteljesen körbevesz minket, egészen a december 21-i napfordulóig. Érezhetünk magányt, depressziót, befelé fordulást, passzivitást, lehangoltságot is. Ilyenkor tesz nekünk legjobbat a kígyó-gyógymód, ami rögtön új életre kelt minket.

kígyóA Kígyó nagyon öreg, bölcs lény. Képes gyógyulást és változást is hozni fizikai, érzelmi és spirituális téren is. Mivel a Kígyó az ösztönvilágunkat jelképezi, így segít abban, hogy felébresszük az eredendő erőnket.

Ha ismeretlen területre kell lépned, a Kígyó támogat abban, hogy szilárdan, félelem nélkül haladhass előre.

Álmodban is megjelenhet a Kígyó, hogy útmutatást adjon, amely a mély tudattalanodból jön, ám ezek az álmok félelmetesek is lehetnek, mert talán olyan dolgokat hoznak fel belőled, amiről nem is tudtad, hogy ott vannak, különösen úgy, hogy a Kígyó a szexualitás szimbóluma is…

Nem érdemes az álmoskönyveket bújni kígyós álom esetén, hiszen ezek a fura könyvek legtöbbször betegséggel, gonoszsággal társítják a Kígyót – bár van olyan szerencsés értelmezés is, hogy nagy gazdagság köszönt rád. De ha álmodban kígyót szoptatsz, akkor például hamar megőszülsz.

Sokkal jobban hiszek a pszichológia magyarázatainak ilyen típusú álmok esetén, hogy nem a jövőt jelzik, hanem a saját folyamataidról adnak visszajelzést – akár előző életeidre is visszamenőleg.

Az álombéli kígyómarás például azt jelenti a pszichológiában, hogy muszáj lesz most már a mélybe rejtett érzelmi, testi dolgaiddal foglalkoznod, míg az álmoskönyv ellenségek támadását mutatja.

Én egyszer álmodtam egy hatalmas Kígyóval, ami egy kelta kereszt mögül bukkant elő. Nem volt félelmetes, hanem inkább lelkesítő, hiszen számomra azt üzente, hogy a druidák figyelnek rám.

A Kígyó a héten azért jött el hozzád, hogy tanácsot és vezetést adjon számodra, hogy gyógyítson, hogy visszahozza elveszett életerődet, akár életkedvedet.

A Kígyó segíteni fog abban, hogy lezárd a régit, elindulj az új felé, és mindez gyógyulást hozzon számodra.

A Kígyó útmutatását a spirál jelekben találhatod meg. Ahol látsz spirál jelet, a Kígyó ősi szimbólumát, ott figyelj, mert a Kígyó üzenni fog neked.

Viccesen hangzik, hogy a kakaós csiga is spirál, de ugyanúgy a csigaház, és még a Tejút, a DNS, a kundalini és ezer meg ezer más dolog is hordozza ezt az ősi, bölcs energiát.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Kígyó gyógyít téged, és az égi-földi világ tudását adja át neked,

Áldással,

Luna

S ha szeretnél megismerkedni a Kígyóval, aki a dél-amerikai sámáni világ gyógyító, életerővel feltöltő lénye, akkor várlak szeretettel az év utolsó, és egyben egyik legerőteljesebb munay-ki beavatásával, amely segít, hogy lezárd a múltadat, és indulj a boldogabb jövő felé. Itt olvashatsz róla bővebben (KLIKK) 

Megosztások:

2 Válasz “A 46. hét energiája – Kozmikus Kígyó”

Szerző: Novák Krisztina - 15 november 2018 Válasz

Luna nagyon szépen köszönöm a sok segítséget, erőt! Krisztina

Szerző: Takácsné Perge Enikő - 21 november 2018 Válasz

Köszönöm!! Remélem segít!
Szépet és jót kívánok!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás