+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 46. hét energiája – mágikus erő

saint germainA héten Saint Germain felemelkedett mester üzent neked. Üzenete: használd a mágikus erődet!

November második hete van, és a múlt heti enyhülés után, újra érezhetjük a ködöt, ropoghatnak a lábunk alatt a sárga, piros és barna levelek. Régen komoly gondjaim voltak az ősz megélésével, de mostanában csak a szépséget látom benne. Nem csoda, hiszen már megtanultam, hogy a november a varázslat és a boszorkányok ideje, amikor a mágia triplán hat.

Sokáig nem tudtam felvállalni a mágusi létemet, mert  voltak blokkjaim a mágia gyakorlásával kapcsolatban. Aztán – egyrészt „véletlenül”, másrészt angyali sugallatra eljutottam egy mágia tanfolyamra, ami határtalanul felszabadított.  Mindez nagyon meg is lepett, mert előtte mindenkitől azt hallottam, hogy a mágia, az bizony bűnös és sötét dolog, akkor hogyan intézhették mégis úgy a fény angyalai, hogy erre az ösvényre kerüljek?

Az angyaloknak természetesen mindig igazuk van, és én csak végtelen hálát érzek azért, mert gyakorolhatom a mágusi létemet. Az a tudás, szeretet, bölcsesség és fény, ami a mágia tanfolyamon, ugyanúgy, mint az általam végzett egyéni mágikus szertartásokon jelen van, minden alkalommal megnyitja a szívemet és magasra emel. Minden alkalom egy újabb bilincs lehullását jelképezi, ami a szabad akaratomat gúzsba kötötte, minden varázslat, amit megtanulok, vagy gyakorlok, egy lépés a felszabadulásom felé.

dragonA mágia megelőzte a vallás kialakulását; még a manapság használt vallási rítusok is mágikus eredetűek. A mágia egyidős az emberrel. A mágia sötét erővel való felruházása hazugság. Akkor mégis miért tart ettől szinte mindenki?

A mágia se nem jó, se nem rossz önmagában, csak egy hatalmas erő. A használója személyiségétől, akaratától és szándékától függ az, hogy milyen célra használja. A mágia használatáért, vagy igénybevételéért nem kapsz büntetést. A hatalom képviselői terjesztik ezt, mert ha félsz, nem mersz tenni magadért. És isteni lényként bizony nagyon is sokat tudnál tenni magadért! Ugye, milyen csodálatos?

Sajnos a mágia sokak számára a sötét erő gyakorlását jelenti, és biztosan találsz olyan mágusokat, akik ezzel élnek. De én valahogy úgy érzem, hogy ha benned fény van, akkor rá sem találsz ilyenekre – a Segítőid jó messzire vezetnek tőlük.

Ha viszont a fény továbbadására használod a mágiát, szó szerint csodát teremthetsz.

Ha megtapasztalod egy egyéni mágikus szertartás erejét, érezni fogod az a hatalmas szeretetet, amely más, minket segítő világokból árad, és átáramlik rajtad az erő, amelynek megélése isteni jogod. Erről itt olvashatsz bővebben

Miért lenne bűn az, hogy van egy vágyad, amit meg szeretnél valósítani? Hogy meg szeretnéd védeni magad a negatív dolgoktól? Hogy sikeres akarsz lenni? Hogy erős akarsz lenni? Mindez jogodban áll.

Saint Germain arra hívja fel a figyelmedet, hogy a helyzetet, amiben vagy, ami jelenleg foglalkoztat, mágikus erővel tudod megváltoztatni, jobbá tenni. Ez a mágikus erő benned is ott van, használd!

Saint Germain gróf az újkori történelem kétségkívül legelképesztőbb alakja, alkimista mester, aki egyszer csak felbukkant a világban, majd több száz éven át látták itt-ott.

Ő vállalta azt a feladatot, hogy a Vízöntő korszak mestere legyen. Ő az ibolya láng őrzője, ami a megváltás és szabadság lángja, gyógyítja a karmikus sebeket, felfedi az igazságot, megemeli a rezgésszintet.

A héten kérd az Ő segítségét az előrejutáshoz, vagy használd a mágiát; ebben én is tudok neked segíteni.

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás