+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 46. hét energiája – Skorpió

skorpióA héten a Skorpió, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: a héten ügyelj a személyes védelmedre. Talán te is érzel némi felbolydulást az általános energiában, ami kuszaságot, furcsa érzéseket, történéseket, álmokat, és némi zaklatottságot eredményez. Lehet, hogy negatív, mérgező energiájú emberek vannak a környezetedben, lehet, hogy úgy érzed, veszély fenyeget, vagy egyenesen fájdalmas élményeket élsz meg, ezekben az esetekben kérheted a Skorpió segítségét. Szenvedélyes helyzetek üthetik fel a fejüket házad táján – akár pozitív, akár negatív értelemben.

A Skorpió azon dolgozik éppen, hogy le tudd zárni múltad azon fejezeteit, melyek már idejétmúltak és nem vezetnek sehová; helyettük új fejezeteket akar nyitni számodra.

Hogy ezt örömmel avagy ellenállással fogadod, már csak rajtad múlik…

Több bolygó is a Skorpió jegyében áll a héten, szombaton még az újhold is csatlakozik hozzájuk, de előtte jól megmártózhatunk a sötét hold alvilági tavában. Érzelmileg intenzív időszakban járunk, és nem mindig könnyű megküzdeni a „sötét oldallal”, amellyel saját magunkban, avagy másokban szembesülünk ezidőtájt, de az is lehet, ha szerencsés vagy, hogy repülsz éppen a testi-lelki szerelem szárnyain…

De ki ez a Skorpió, aki ennyi intenzív érzelmet gerjeszt? Hiszen a Skorpiót lehet szeretni és utálni, akár a Skorpió jegyében született emberről, akár magáról az állatról beszélünk. Az ő esetében nincs középút. Az ő szerelme nem rózsaszín és cukormázas, hanem mindig vörös és fekete, ami annyit jelent, hogy ha mégoly szenvedélyesen is szeret, egy-két marást bizony tartogat számodra, aminek a helye jó ideig sajog és fáj. Hogy miért teszi ezt? Mert a vérében, az ösztöneiben van ez az alvilági tulajdonság.

Szerintem ez izgalmas dolog, így én úgy gondoltam pár éve, hogy utazni fogok ennek az érdekes lénynek az energiájával. Ezt úgy tettem meg, hogy vettem egy egy üveg alatt lévő, preparált skorpiót, és nézegettem, barátkoztam vele (huhhh), addig, míg valaki azt nem mondta, hogy „biztos forrásból tudja”, hogy a skorpiók nem tudnak meghalni, és egy nap majd arra ébredek, hogy a fekete szörnyeteg kitörte az üveget, és a szobában rohangál. Attól kezdve alig mertem a bizarr műalkotást megfogni, repedéseket kerestem az üvegen, éjszakára pedig hermetikusan elzártam. Elhittem mindezt, mert a skorpió, bár üveg alatt volt, szemmel láthatóan mozgásképtelenül és igencsak holtan, mégis olyan hihetetlenül erősnek és magabiztosnak látszott. A végén elajándékoztam egy Skorpió jegyű barátomnak, gondolván, hogy ő biztosan elbír vele.

A skorpió tényleg hihetetlenül kitartó, akár egy évig is elél víz és élelem nélkül, de a Skorpió jegyű emberek is hasonlóan szívósak, nem adják fel könnyen. Van egy mondás róluk: „Soha ne szórakozz egy Skorpióval, mert könnyen rálát a gyengeségeidre és hidd el, neki könnyebb megsemmisítenie az ellenségeit, mint barátokat szerezni.”

A Skorpió totemállat fő tulajdonsága éppen ezért a védelem. Ebben a veszedelmes világban szüksége van erre mindenkinek, hiszen nem minden ember jó. A Skorpió fantasztikus érzékkel szagolja ki mind a látható és a láthatatlan támadásokat is – a héten tedd te is ezt. Ha van olyan életterületed, ahol sebezhetőnek érzed magad, akkor kérheted a Skorpiótól a védelmet.

A Skorpió elszigetelődést is jelképez. Lehet, hogy mostanában szükséged van saját térre, hogy egyedül légy a gondolataiddal, ápold a lelkedet, kapcsolatot teremts önmagaddal.

skorpió2A Skorpió az elengedés nagymestere, mivel ő a változás szimbóluma. Azt kéri tőled, hogy engedd el a régit, hogy az új az életedbe jöhessen. Szakadj el attól a helyzettől, ami fájdalmat, keserűséget és csalódást okoz neked.

A héten fontos, hogy térj le az önpusztítás ösvényéről és vedd vissza az erődet. Lásd meg az igazságot egy-egy helyzetben, engedd el a fájdalmat; mindez segíteni fog abban, hogy helyesen cselekedj. Ha megteszed ezt, élvezheted a jó szerencsét, amit a Skorpió hoz el neked azzal, hogy egy új fejezetet nyit az életedben.

Ezzel kimondottan boldogságot hozhat a szerelemi életedre vonatkozóan is, hiszen a negatív kapcsolatot megszünteti, a pozitívat megerősíti. Új szerelem tűnhet fel a horizonton, új remény költözhet az életedbe.

A héten a Skorpió abban segít neked, hogy megszabadulj azoktól a negatív dolgoktól, amelyek megakadályoznak a személyes kiteljesedésben. Most van itt az idő változtatni.

Kívánok neked olyan hetet, mikor a Skorpió kiterjeszti rád a védelmét,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

2 Válasz “A 46. hét energiája – Skorpió”

Szerző: Meizer Sandorne - 16 november 2017 Válasz

Nekem nagyon is kapora jott Kedves Holgyem!Koszonom szepen.

Szerző: milán - 7 november 2019 Válasz

detto

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás