+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája – A ködfátyolon túl

kod1A héten az Őseid üzentek neked. Üzenetük: megláthatsz minket a ködfátyolon túl, csak nyisd ki a szíved és a szemed… itt vagyunk, védünk és vigyázunk rád. Bármikor fordulhatsz hozzánk.

Nyáron a hegyek lábához, az erdő közelébe költöztem. Csodaszép volt a nyár, a fák között, madarak daloltak, és  hűvös szelek enyhítették a hőséget.

A november viszont kicsit más az erdőben. Az ősz úgy köszöntött be, hogy finoman sárgulni kezdtek a fák levelei, és szelíden változni kezdett a táj. A héten viszont, mikor reggel kinéztem az ablakon, más látvány fogadott. Sűrű köd, ami beborította a fákat, és misztikussá tette az erdőt. Nem csak misztikussá, de egyenesen félelmetessé…

De mi is az a köd? Alacsonyan elhelyezkedő felhő, vízkristály-dunyha, ami nem éri el az esőcseppek sűrűségét. Minél sűrűbb, annál jobban körbevesz minket, talán láthatatlanná is teszi körülöttünk a dolgokat.

Amikor hazafelé tartok esténként, egy fűzfa és egy vad sövénykerítés mellett halad el az utam, bizony, szedem a lábam, hogy minél gyorsabban kivilágított területre érjek. Mert úgy érzem, hogy a nyáron még imádnivaló fűzfa nyálkás levei végig simítják az arcomat, a sövényből pedig hangok suttognak a fülembe.

Hiába, november van, a boszorkányok ideje, a mi világunk, és a mágikus túlvilág találkozik ilyenkor egymással. Ez az Ősök ideje is, vagyis azok, akik a fátyolon túl vannak már, elhagyták ezt a világot, közel vannak hozzánk.

Ma mindenféle hivatalos ügyet kellett volna intéznem, de lefagytak a rendszerek, így inkább bementem egy boltba, ahol finom óriáskiflit találtam. Itthon megebédeltem, és desszertet kerestem, ám folyton az óriáskifli hívta fel magára a figyelmemet, szóval úgy döntöttem, hogy akkor a csücske lesz a desszert. És mikor ettem, akkor villant az eszembe a gyerekkorom, amikor a nagyszüleimnél voltam, és ebéd után mindig óriáskiflit kaptam tőlük. A nagypapám pipázott és keresztrejtvényt fejtett, a nagymamám szundikált, én pedig Verne könyveket olvastam. Csend volt mindig ott és béke, nagyon boldog voltam velük. Éreztem most is, hogy megérint az energiájuk, elárasztanak az emlékek, és a szeretet, amit felém küldenek. Igen, az Ősök közel vannak.

Minden természeti vallásban nagyon fontos szerepe van azon családtagjaidnak, akik már a túlvilágon vannak. Ők az alap, akikre építhetsz, ők a védelem, ami megsegít életed nehéz helyzeteiben. Erővel és szeretettel tartanak, és csak a legjobbakat kívánják neked.

ködA druidák hasonlóképpen tisztelték az Ősöket, s az alábbi imát mondták:

Amikor megszülettél, a föld lett a tested. A kő lett a csontod, a tenger a véred.

A nap lett a szemed. A hold lett az elméd. A szél lett a lélegzeted.

Amikor átkeltél a Túlvilágra, a lélegzeted lett a szél, az elméd a hold, a szemed a nap,

a véred a tenger, a csontod a kő, a tested a föld.

Amikor megszülettünk, te ugyanezt megtetted számunkra:

Hívtad a földet és a sziklákat;

A tenger megemelkedett és a nap alámerült;

A hold fénye ránk vetült és a szelek énekeltek.

Amikor elmegyünk, ugyanazt tesszük, mint te annak idején.

Ősök, tisztelgünk előttetek.”

Talán úgy érzed mostanában, hogy össze vagy zavarodva. Ez nem véletlen. Engedd meg magadnak ezt a folyamatot, csendesedj le és várj. Azzal, ha előre próbálsz haladni, csak még több zűrzavart teremtesz magad körül. Most maradj nyugodt és türelmes. Jönni fog a fény, ami megmutatja az utat, amin haladnod kell tovább.

Még a legsűrűbb ködben is bizonyos lehetsz abban, hogy egyszer kisüt a nap, és a ködfátyol elpárolog… életed pedig boldogabb lesz.

Kívánok neked olyan hetet, mikor Őseid szeretetteli védelmet tesznek köréd,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 47. hét energiája – A ködfátyolon túl”

Szerző: Julianna - 22 november 2018 Válasz

Hálásan köszönöm az információt.Nagyon hasznosak! Szeretetteljes napot kívánok!

Szerző: Weigert Ilona - 23 november 2018 Válasz

Elolvasva, reggel 7 órakor a fentieket, nagy nyugalom szállt rám. Köszönöm.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás