+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája – Erő és kitartás

sárkányA héten a Sárkányok üzenetek neked. Üzenetük: erő és kitartás kell ahhoz, hogy felülkerekedj a mostani körülményeiden.

Az év vége felé menetelünk, a hamarosan beköszöntő Nyilas jele is ezt üzeni. A Természet sötétségében megyünk előre, összeszedve erőtartalékainkat, hogy aztán a Fény újra megszülethessen december végén. Ehhez nagyon sok szívósság kell; talán ebben az évben még jobban erőt próbáló ez az időszak, mert az általános energia is nagyon negatív, lehúzó.

A Sárkány viszont felajánlotta nekünk a segítségét, és ez páratlan dolog. Igénybe veheted mágikus védelmét, ha kéred, és ő segít majd neked kitartani, magadhoz venni az erőt, bármilyen helyzetben is lennél.

A Sárkány csodálatos lény, amely szinte minden nép mitológiájában szerepel. Misztikus, fenséges teremtmény, energiája és intelligenciája tiszteletre méltó. Nem is ismerek más olyan lényt, amely ilyen hatalmas erőt képviselne, mint a Sárkány, így ha megtisztel az energiájával, az hatalmas áldás és ajándék bármely emberfia (s lánya) számára.

A Sárkányokat mindig is a metafizikával, alkímiával, mágiával, rejtélyekkel, a bölcsességgel és erővel párosították, és minden sámán szeretné megtapasztalni az erejüket.

Mélységesen tisztelem a Sárkányokat, mióta felvették velem a kapcsolatot, ami alig egy éve volt; küldtek nekem egy amulettet, ami olyan erős, hogy nem is tudtam hordani addig, amíg meg nem erősödtem hozzá. Azóta imádom az energiájukat, mely számomra barna és vörös, a föld őserejének színe, mert hozzám a föld-sárkányok szeretnek jönni. Amit elmondhatok róluk az, hogy olyan gyökércsakra energiát tudnak adni, hogy a hegyet is el tudja hordani az ember a segítségükkel.

Hol találkozhatsz Sárkányokkal? A Sárkányok barlangokban, üregekben laknak, avagy víz mellett. Imádják a tengert és a tengerparti barlangokban is szeretnek megpihenni. Én úgy hiszem, hogy nagyobb pincerendszerekben, alagútrendszerekben is élnek a föld alatt, sárkány-dombokban alszanak, magas hegyeken laknak.

Minden őselemnek van sárkánya, és a sárkány színe az őselemhez hasonló. Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Sárkányok alakváltók is lehetnek, így aurájuk színe becsapós is lehet.

sárkány1A Tűz-Sárkány narancsvörös energiája vezetőképességet, belső tüzet, életerőt és uralkodást képvisel. Az ezüstös – lila Levegő-Sárkány inspirációt, intellektust, tiszteletet, intuíciót és megvilágosodást hoz. A kékes-zöldes Víz-Sárkány energiája mélységet, bátorságot, szenvedélyt, együttérzést képvisel. A Föld-Sárkány erőt ad, anyagi forrásokat, földenergiát és védelmet kaphatsz tőle.

A Sárkányok energiája pusztító is lehet. Megmutatkozhat földrengésben, ha egy Föld-Sárkány felébred a föld alatt, tengeri viharban, ahol háznyi hullámok csapkodnak, ha meglengeti a Víz-Sárkány a szárnyait a tengerben. Hurrikánban, ha haragra gerjed az ezüstös Levegő-Sárkány, és tűzvészben, vagy vulkánkitörésben, ha egy Tűz-Sárkány megmutatja az őserejét.

A Sárkány nem szelídíthető meg. Kérni lehet tőle, ha hajlandó együttműködni veled, de parancsolni nem lehet neki.

Hatalmas segítséget nyújthat a Sárkány a gonosz erők ellen (sötét anyag vagy energia), minden égtáj felől, ami lehet Észak, Kelet, Dél, Nyugat, Fent és Lent és Azon is Túl!

Mit lehet még kérni tőlük? Mágikus erőt, életerőt, isteni megvilágosodást, bölcsességet, hosszú életet, boldogságot, gazdagságot, vadságot, erőt a változtatáshoz, és metafizikus tudást.

Évezredeken át, a sámánok, pogány papnők, varázslók, boszorkányok, spirituális és holisztikus gyógyítók, okkultisták hívták a Sárkány-erőt segítségül, hiszen a Sárkány totem a legerősebb létező segítő.

A héten te is kérheted a Sárkány erejének segítségét, a következő módon: vegyél egy vörös vagy egy arany gyertyát, és gyújtsd meg a tiszteletére. Hódolattal kérd a segítségét a problémádban, különösen, ami az erőd érvényesítését és a kitartást illeti. Kérheted a védelmét, felsorolva a fenti égtájakat. Érezni fogod, ha a közeledben van, mert megváltozik az energia, az illatok, a hőmérséklet. A gyertyát égesd naponta legalább fél órát.

Ha tisztelettel fordulsz felé, akkor segíteni fog neked, amit gyorsan megérzel majd, elsősorban az erőd és a szerencséd növekedésében. De ekkor is maradj alázatos; a Sárkány csak ekkor marad veled. Légy tudatában, hogy ha “elszalad veled a ló”, és nem bánsz vele tisztelettel, akkor a szerencsédet meg is fordíthatja… egyszóval a Sárkánnyal való együttműködés kulcsa annak elismerése, hogy Ő bizony erősebb és mágikusabb, mint egy ember.

Kívánok neked olyan hetet, mikor hatalmas segítők sorakoznak fel mögötted,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 47. hét energiája – Erő és kitartás”

Szerző: Lėvai Juliånna - 23 november 2017 Válasz

Köszönöm szėpen Luna te mindig felėbreszted bennem az alvó gyereket ill annak lelkėt aki hisz a csodåkban angyalokban misztikus lėnyekben Hålås vagyok neked ės köszönöm szėpen mėg egyszer
Julcsi

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás