+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája – érzelmi gyógyulás

butterfly-fairy_A héten a tündérek üzentek neked. Üzenetük: érzelmi gyógyulás.

Valószínűleg valamilyen régi érzelmi fájdalom nehezíti már jó ideje a szívedet. Ami először eszedbe jut, arról a témáról van szó. Harag, bűntudat, fájdalom, és más negatív érzések kapcsolódnak ehhez az érzelmi sebhez, amit hordozol. A tündérek készek ezt átvenni tőled és meggyógyítani. Ehhez ki kell nyitnod a szívedet, és elengedned ezt a fájdalmat, amelyhez lehet, hogy ragaszkodsz, és valamiért ott tartod. De vajon kell ez még neked? Hiszen ha elengeded, új áldásokban és szeretetben részesülsz, és megnő az erőd.

Fordulhatsz a tündéreken kívül olyan emberekhez, akik földenergiával dolgoznak, és akik támogatni tudják fizikai szinten a tündérek erejét.

Tudd, hogy a tündérvilág szerint szeretetre méltó ember vagy és megérdemled, hogy a szíved boldog legyen!

A tündérek olyan lények, akik földi síkon élnek, ám egy másik dimenzióban, mely néha átjárhatóvá válik. Különösen érzékeny emberek tudnak kapcsolódni a tündérekkel, látják is őket. Furcsa helyeken, fákon, tündérkastélyokban, elhagyatott épületekben élnek, amit az emberi szem másnak lát, mint ahogyan az valójában kinéz.tündér kandalló1

Ha sokat kertészkedsz, ha szereted a virágokat, fákat, növényeket, akkor bizonyosan vannak tündérsegítőid.

A tündéreknek több fajuk van, és kérlek, soha ne becsüld le őket! Ha így teszel, akkor megóvhatod magad sok kellemetlenségtől és magadhoz vonzhatod a jó szerencsét. Maga a „tündér” szó is csak annyit jelent: tünékeny. Azért nincs nevük, mert a nevüket tabu kimondani.

A tündérvilág tükörvilág, és nagyon sok csalafintaság történik ott. Ha voltál már úgy, hogy egy átbulizott éjszaka után egy gyönyörű lénnyel bújtál ágyba, ám reggel egy igen csúnya lénnyel találkoztál helyette, akkor könnyen lehet, hogy az alkohol bódító hatása mellett még az is közrejátszott, hogy egy tündér szerető babonázott meg, aki mindenáron meg akart szerezni magának.

Ez csak egy dolog, amiben a tündérek képesek az orruknál fogva vezetni az embereket, de ha igazán meg szeretnéd ismerni őket, akkor ők nyitottan és kíváncsian fognak hozzád állni, és valamilyen szinten beengednek a világukba. Hiszen mind az ember, mind a tündér Földanya szülöttje, és közös célunk, hogy ez a gyönyörű zöld bolygó épségben fent maradjon.

Tündérek áldásával teli hetet kívánok,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás