+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája – Hatáskör

moirasA héten a Sors istennői üzentek neked.

Üzenetük: vannak dolgok és helyzetek az életedben, amelyek nem a te hatáskörödbe tartoznak. Ezt el kell fogadnod, mint a földi világ alapvető törvényét.

Ez az év, ami a 9-es számot viseli, a lezárások éve, éppen ezért sokszor tűnik könyörtelennek. Elvesz az életedből dolgokat, szilárdnak tűnő helyzeteket, barátságokat, embereket, hoz változást és halált is, ugyanúgy, mint ajándékokat és új életet. A Sors istennői osztogatták idén rendesen a pofonokat, vagy kinyitották bőségszarujukat, hogy megajándékozzanak valamivel, vagy valakivel – talán tanulással vagy felismeréssel.

A Sors istennői, a Párkák, a Moirák, avagy a vikingeknél a Nornák, mindig hárman vannak. Egyikük megszövi az élet fonalát, a másik kiszabja, meddig tarthat, a harmadik pedig elvágja. Nincs pardon, nincs reklamáció, nem lehet visszacsinálni, nem lehet kérlelni, egyezkedni, megtörténik, és kész. Ez nem csak az élet fonalára, de kapcsolatokra, munkahelyekre, bármire vonatkoztatható az életben. Mindennek megvan a kiszabott ideje, bár sokszor ez az idő, mint az életből való kilépési pont, meghosszabbítható; de csak egy bizonyos ideig.

Engem sem kímélt meg ez az év; megvalósultak olyan álmaim, amelyekről eddig álmodni se mertem, és megvalósultak rémálmaim, amelyeket el kell fogadnom, mást nem tehetek velük. Boszorkány-mágusként, aki folyton harcol azért, hogy a dolgok másképpen legyenek, kimondottan nehéz elfogadnom a Nornák ténykedését; mondtam már Rájuk igen csúnya dolgokat, nem mintha őket ez túlzottan érdekelné.

moiraNem kegyetlenek, nem könyörtelenek – csak végzik a dolgukat. Egy új élet megfoganása, az élet sorsszerű ajándékai és megpróbáltatásai, az élet vége, hogy helyet biztosítson egy újnak – ez az Ő hatáskörük. Ésszel tökéletesen felfogható, de szívvel – ez az igazi beavatás. Hogy tudj hinni akkor is, mikor látszólag összedőlt valami az életedben.

Sokszor irigykedünk emberekre, akik elérték azokat a dolgokat, különösen spirituális értelemben, ahová mi törekszünk. Gyógyítók, tanárok, papnők, tisztánlátók, sámánok, mágusok. De azt már nem látjuk, hogy milyen megpróbáltatásokat kaptak, amelyeken a hitükkel túl kellett lendülniük, a saját erejükből felállni a földről, ahová a Sors istennői néha letaszították őket, hogy fejlődjenek, és még mindig hinni, hogy mindennek valamilyen tiszta célja van. 

A Nagy Istennő világáról tanulok és tanítok már 10 éve, ez pedig a földi világ, ami nagyon kemény tanulópálya, az anyagi világ törvényeivel. Minél magasabb rezgésszinten vagy, annál nehezebb. Sokszor kívánkozunk el innen, HAZA, vesszük fel a kapcsolatot az angyalokkal, csillagtestvéreinkkel, vagy mágikus lényekkel.

Ám jelen megtestesülésünkben azt választottuk, hogy itt vagyunk, mint emberi alakot öltött fénylények, hát igyekezzünk kihozni ebből az életből a legtöbbet, amit tudunk, főleg azzal, hogy megkeressük azokat a boldogságot hozó forrásokat, amiket csak ez a Föld adhat nekünk. És nem kevés van ezekből. Egy napfelkelte, egy énekesmadár, egy erdő, egy finom koktél, egy illatos fürdő, egy finom lakoma, a szerelem, a barátság, a nevetés.

A héten a Sors istennői azt kérik, hogy nézz rá az évedre, hol tudott érvényesülni, és hol nem, a „hatásköröd”, és fogadd el, hogy vannak dolgok, melyek emberi értelemmel nem felfoghatók, csak isteni szinten. Az isteni erők látják minden előző életedet, a kozmikus összefüggéseket, a tanulási folyamatodat, és azt is tudom és hiszem, hogy kiegyensúlyozódik az energia, a rossz után jön a jó, mert ennek így kell lennie.

2017 az új kezdetek éve, ám mielőtt belekezdesz az újba, számot kell vetni a régivel, és mindenből leszűrni a tanulságot.

A hét nem a kifelé, hanem a befelé fordulásé és az összegzésé, mielőtt kitűzöd az új céljaidat, hogy azok biztosan, és már a kellő tapasztalattal a hátad mögött valósuljanak meg.

Kívánok neked a hétre bölcsességet, nyugalmat és hitet,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

2 Válasz “A 47. hét energiája – Hatáskör”

Szerző: Tatusné Szántó Ildikó - 23 november 2016 Válasz

Nagyon köszönöm!!Áldás!

Szerző: Hajnal Hasad - 28 november 2016 Válasz

Köszönet az írásokért!Ha nem baj-terjesztem!Mert ez a világom nekem is!Áldott napot kïvánok szeretettel!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás