+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 47. hét energiája: SZABADSÁG

A heti energiákat a tahiti Hina istennő hordozza. Üzenete: szabadság.

hina_by_lisa_irisA „Hina” név jelentése: leány, Hina gyönyörű Holdistennő. Ő uralja a tiszta, őszinte kommunikációt, a tudatalatti erőket és a ciklusokat. Imádja a Hold ezüst-fehér színeit és a kókuszt.

Minden éjjel láthatod változékony arcait. Sötét hold idején az elengedést támogatja, növő hold idején teremt, teliholdkor pedig érett, gyönyörű harcos asszonnyá változik. Amikor a Hold újra fogyni kezd, Ő is elkezd öregedni, bölcsességgel töltekezni.

Ha tisztelettel megkéred Őt, akkor segít Neked közvetíteni  kéréseidet, kérdéseidet az Istenek felé.

1969. július 20-án amerikai asztronauták látogatták meg Hinát, vagyis landoltak a Hold felszínén, fizikailag is felfedezve azt.

Én is arra kérlek, amikor elolvasod az üzenetet, kapcsolódj a Holddal. Mivel fogyó hold idejét éljük, Hina segítségével meg tudsz szabadulni egy aggasztó problémádtól. Vegyél és egyél egy kis kókuszt, és kérd meg közben tisztelettel Hinát, hogy szabadítson meg egy égető gondodtól. Nem fogsz csalódni átváltoztató erejében!

Hina azt szeretné, hogy  töröld el a korlátokat, és legyél szabad! Hatalmadban áll és jogod van úgy változtatni az életeden, hogy több szabadságban legyen részed.

Tested-lelked szabadságra vágyik, különösen, mert ez is része az életcélodnak.

Talán itt az ideje szünetet tartani, hogy átgondold a vágyaidat és a lehetőségeidet. Az Univerzum mindig támogatja a fejlődés, a kreativitás és a szabadság iránti vágyat. Merj szabad lenni, és döntésedet az Univerzum is helyeselni fogja.

Emlékezz a Felhőatlasz könyvből a nyugdíjas rendőr vallomására: “Egy életen át küzdöttem, hogy szabad legyek.”

Valóban ennyi lenne az Élet? Légy szabad most!

Kívánunk felszabadító hetet!

Hold Templom

Megosztások:

4 Válasz “A 47. hét energiája: SZABADSÁG”

Szerző: Svantek Viktória - 20 november 2013 Válasz

Nagyon tetszett a leírás. annál is inkább, mert ezen a héten, éreztem is a nyílt kommunikáció szükségességét, ha még ezzel fájdalmat is okoztam, valakinek, akinek viselkedését már régóta csak szemléltük, tűrtük.
Rám sajnos a telihold erős hatást gyakorol, nem tudok aludni tőle. ez ellen hogyan lehet védekezni?

Szerző: Damara - 21 november 2013 Válasz

Kedves Viktória!

Örülök, hogy tetszett az írás. A telihold szerintem a saját női oldaladra akarja felhívni a figyelmedet, azért “nem hagy” aludni. Azt kéri Tőled, hogy nyílj ki, mint egy virág, éld meg Magadban 100%-osan a a Nőt. Ha ezt megteszed, úgy alszol majd telihold idején is, mint a tej! :-) Szeretettel, Hold Templom

Szerző: Szilvia Karpathi - 29 március 2021 Válasz

Nagyon örülök,hogy megismerhetlek Titeket, megtiszteltetés számomra. Köszönet érte és áldás.Szilvia

Szerző: Luna - 29 március 2021 Válasz

Kedves Szilvia, köszönjük, áldás Neked! Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás