+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 48. hét energiája – Félelmek

félelemA héten a félelmek üzentek neked. Üzenetük: nem vagyunk valóságosak, csak egód kivetülései. Félelmeid jelzik, ha elszakadtál az isteni igazságtól, amely csak a jóra, a fényre, a harmóniára biztat. A félelmek kényszerképzeteket vetítenek eléd, a sötétségbe taszítanak, blokkolnak a cselekvéstől. A héten, a novemberi sötétségben támadást indíthatnak ellened a félelmeid. De mit is tehetne veled egy fantom-hadsereg, amit te nem engedsz meg nekik? Igazából semmit. Tudd, hogy minden félelmed csak egy árnyalak, amely eltűnik, ha felkel a nap. Kérlek, nyisd ki a szemed, és tudd, hogy minden rendben van.

Nincs olyan ember, akinek ne lenne félelme. Olyan bizarr félelmeink vannak, hogy szinte minden dologban lehet valamilyen félelmet keltő aspektust találni. Én például az orvosoktól rettegek, kivéve a fogorvost, ahol múltkor elaludtam gyökérkezelés közben, mert olyan meditatív jellege volt a tevékenységnek. És nagyon félek a Muppet Showtól, mert tudom, hogy ezek az izék, amik szerepelnek, tényleg léteznek egy párhuzamos dimenzióban és nem kedves lények.

Más félelme akár vicces is lehet számunkra, de a félelmek saját magunk számára bénítóan hatnak. “A bátorság nem azt jelenti, hogy nincs bennünk félelem – hanem azt, hogy nem hagyjuk, hogy megbénítson bennünket.” írja Paulo Coelho. A furcsa az az egészben, hogy a félelem legyőzése kapu. Kapu valamihez, amit csak akkor kapsz meg, ha legyőzöd ezt a félelmet, tehát a félelem a beavatás eszköze is. 

Coelho ezt így fejezi ki: “Isten az ő végtelen bölcsességében a Poklot a Paradicsom közepén rejtette el. Mégpedig azért, hogy kénytelenek legyünk mindig résen lenni.” Vagyis a Paradicsomba csak akkor léphetsz be, akkor léphetsz az életedben magasabb szintre, mikor akkor is megcsinálsz valamit, ha félsz, ha rettegsz tőle. Ily módon a félelmek igazából barátok. Amitől a legjobban félsz, az rejti a legnagyobb ajándékot számodra. Érdekes, ugye? Hiszen az élet ott kezdődik, ahol a félelmeid végződnek.

Sokan gyűlölködnek. Gyűlölik a migránsokat, a másképp gondolkodókat, bárkit, aki más mint ők. A gyűlölet mögött mindig félelem van. Ha gyűlölsz valakit, akkor félsz attól, hogy hatalmat nyer feletted, hogy te maradsz alul, vagy bizonyos módon már alul is maradtál vele szemben… vizsgáld meg a gyűlöleted gyökerét, és oldd fel. Csak te tudod megtenni ezt… és figyeld meg, mi történik! Csodákat leszel képes létrehozni a gyűlöleted fénnyé alakításával.

félelemtesztAz alábbi érdekes teszt megmutatja, mitől félsz a legjobban. Kérlek nézd meg figyelmesen a képet, és nézd meg, mit vettél észre legelőször. 

Amennyiben a KÉS volt az, amit először észrevettél: A tudatalatti félelmed a halálos betegség. Nagyon félsz a szenvedéstől és a hirtelen haláltól.

Ha a HERNYÓ volt az, amit először megláttál: Nagyon félsz a szellemektől, és a gonosz lelkektől, melyekről azt gondolod, hogy körbevesznek, és ha gyenge vagy, lecsapnak rád. Különösen elalvás előtt jelenhet meg ez a félelem, és akkor, ha össze vagy zavarodva.

Ha a PILLANGÓ tűnt fel először: A tudatalatti félelmed az, hogy elárulnak. Talán bántottak már, becsaptak már többször is. Az is lehet, hogy durván visszautasítottak, legyen az munka avagy egy álom, amiben nagyon hittél. De erősen leplezed mások előtt ezt a félelmet.

Ha az ALMA volt az, amit először észrevettél: A tudatalatti félelmed a halál. Nem a sajátod, hanem a szeretteidé. Talán veszítettél el valakit már, aki nagyon kedves volt a szívednek, éppen ezért a félelem árnyéka sokszor rád vetül, mert úgy érzed, nem bírnád ezt ki még egyszer.

Ezen a héten a félelmeid valamilyen módon felhívják magukra a figyelmet; történésekben, álmokban, a sötétségben, a hidegben, furcsa előérzetekben.

Vajon megbénulsz, vajon szembeszállsz velük? Vajon tudod-e fénnyé szeretni őket, vajon tudsz-e magasabb szintre emelkedni ezáltal? Csak rajtad múlik.

Tudd, hogy a félelem az isteni erők eszköze lehet ahhoz, hogy előre toljanak az utadon, és tudd, hogy ők a legjobbat akarják neked; ám az ezzel való küzdelem (és főleg az önmagaddal, a kishitűségeddel, a vélt alkalmatlanságoddal való megküzdés) egy próbatétel számodra, amit ki kell állnod ahhoz, hogy előbbre juthass. Egyszóval bátorsággal haladj előre, nézz szembe a félelemmel – aki nem legyőzni fog, hanem egy cukorkát pottyant a szádba… 

Kívánok neked olyan hetet, mikor őrangyalaid melletted állnak és csodás fénnyel árasztanak el, ami eltünteti körülötted a sötétséget,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 48. hét energiája – Félelmek”

Szerző: Fehér Sándor - 30 november 2017 Válasz

Nekem az alma körvonalazódik első ránézésre és amit a leírásban olvastam valóságos, és igen ott van bennem félelem hogy elveszítek valakit,a szeretteim közül,mert az Édesanyám halála nagyon mélyen érintett!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás