+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 48. hét energiája – Garfield

origin-of-the-name-garfieldA héten a Macska, mint sámáni totemállat üzent neked. Üzenete: Ideje önállósodnod és felszámolnod a másoktól való függést! Itt az idő élvezned az életet és nem törődnöd mások véleményével, csak szeretni és kényeztetni magadat.

Kavarog a sötét november körülöttünk, egyre megyünk bele lelkünk mélységeibe, és ilyenkor két dolgot választhatunk. Vagy elmerülünk a depresszióban, vagy a hajunknál fogva kihúzzuk magunkat belőle és megkeressük az élet örömeit.

A Macska a héten azt üzeni neked, hogy eszedbe se jusson depizni, inkább kezdd el imádni önmagad, és halmozd el magad minden széppel és jóval, amit az élet kínál.

Lakott egy kandúr régen az udvarban, az előző lakó hagyta itt. Igen szemtelen volt őkelme; egyszer például rávetette magát a véletlenül kint felejtett csirkés szendvicsemre, amit ebédre tartogattam, feltépte a csomagolást, majd szemrebbenés nélkül szuggerálva engem, mint az egyszeri maffiózó a reszkető áldozatot, kiette belőle a zsömléből a csirkét. A többit nagyvonalúan otthagyta nekem.

Sokféleképpen reagálhattam volna. Rácsaphattam volna, elhajthattam volna, dührohamot kaphattam volna, de belőlem inkább egy hatalmas nevetés tört ki. Amikor valaki ilyen magabiztos, megérdemli a sikert. Ez a kandúr pedig szemmel láthatóan uralta a világot maga körül.

A macskát lehet szeretni, vagy nem szeretni – “megosztó személyiség” – mondanák róla az X-faktorban.

Hiszen a macska önálló, kíváncsi állat, jellemzője a kiszámíthatatlanság. Igen eszes, találékony, intuitív lény, tele kalandvággyal, kecsességgel.

A macska általában meghozza a saját törvényeit, és azok szerint él. Mivel kiszámíthatatlan, így nem válik könnyen egy szokás rabjává, és általában nem függ senkitől és semmitől – szabad teremtmény.

garfieldGarfield iskolapéldája a Macskának. Önimádó zabagép, aki okosabb, mint a gazdája, és mindig a talpára esik.

A héten a Macska azt üzeni neked (kis lenézéssel a szemében) hogy jól beleragadtál egy látszólag kényelmes helyzetbe, mint a futóhomokba, és ez hátráltatja az előre jutásodat.

Általában igen könnyű és kényelmes dolog valamely szokás rabjává válni, és valamitől, illetve valakitől függeni. Ez lehet egészséges és építő jellegű dolog, amennyiben például a rendszeres testmozgásról beszélünk, de pusztítóvá válhat, ha egy káros szenvedély kerít minket hatalmába.

Igen könnyen előfordulhat, hogy egy másik személytől oly mértékben függővé váltál, hogy már nem tudsz önálló döntést hozni semmilyen kérdésben, vagy ha mégis, akkor is hozzá fordulsz megerősítésért. Ám döntést úgy kellene hozni bármiben, hogy megőrzöd a saját tekintélyedet és hatalmadat, és teljes felelősséget vállalsz a következményekért.

A héten érdemes átgondolnod, hogy kik és mik azok a dolgok, amelyektől túlságosan függsz.

Próbálj meg egy kicsit eltávolodni, átgondolni azt, hogy hol kell változtatnod, és cselekedni. A héten gyakorold a korlátok felállítását, mikor a személyes energiádat szipkáznák el, és szerezd meg, amire vágysz.

Ha döntést hozol, hozd meg azt önerőből és saját hatalmadat érvényre juttatva.

Mint a Macska.

Én erősen dolgozom azon, hogy jó kapcsolatot építsek ki ezekkel a titokzatos állatokkal, ám ez még mindig nem sikerült tökéletesen. Egy kis, belső hang azt súgja, azért van ez, mert túlzottan hasonlítunk egymásra… talán ezért is szabadultam be hétfőn a Lush boltba és halmoztam el magam dolgokkal, amelyek mind rózsaszínek, illatosak, játékosak és drágák… mert a Macska több figyelmet kér tőlem.

Vagy ez csak egy jó kifogás, hogy miért nem a telefonszámlát fizettem be? 

Kívánok neked olyan hetet, amikor öntörvényű Garfield lehetsz, és imádhatod önmagad,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 48. hét energiája – Garfield”

Szerző: Lėvai Juliånna - 30 november 2016 Válasz

Nagyon kedvelem az íråsaidat Luna ės hålås vagyok amiėrt megosztod ezt velem/velünk.Én is kiszåmíthatatlan hol dorombolós szeretnivaló hol karmolós de szeretnivaló ės szeretetre ėhes vadóc vagyok😃

Szerző: Klára Andrea Ésik - 1 december 2016 Válasz

Nagyon kedvelem én is amit megosztasz, és igyekszem aszerint élni.Bár nem könnyü sokszor az életem, sokszor nagyon nehéz.Irásaid irányadóak számomra.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás