+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 48. hét energiája: kapcsolódj az élet varázslatával!

varjú2A héten a Varjú totemállat üzent neked. Üzenete: kapcsolódj az élet varázslatával!

Mikor 2006-os Nagy Beavató évem nyarán Glastonburybe, Avalon evilági városkájába érkeztem, nagyon furcsának találtam, hogy minden utcán találtam varjútollat, habár magát az állatot sehol sem láttam. Mikor megemlítettem ezt a tanáromnak, ő meglepett arccal nézett rám, és felkiáltott: „Ez az avaloni varázslónők üzenete neked!” Akkor még fogalmam sem volt, hogy egyszer papnő leszek és hogy a varjak azt üzenik: az utam megkezdődött.

A varjú nem egy népszerű állat; sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen intelligens és csodálatos lény. A varjúkárogástól mindenki fél, hiszen a madár az átalakulást, változást sugallja, jelzi előre, és ugyan ki szeret változni, változtatni? A fekete varjú kinézete, hangja tiszteletet parancsoló, nem csoda, hiszen több nézet is azt vallja, hogy a varázslók, ha el akarnak vegyülni, szinte láthatatlanná válni, varjúvá változnak. Egy vagy két varjúval több, ugyan ki is venné ezt észre? Éppen ezért is óvakodjunk attól, hogy egy varjút bántsunk, hiszen ki tudja, talán varázslóval van dolgunk, aki tesz arról, hogy ne piszkáld többet…

Walesben szokás, hogy az emberek megemelik a kalapjukat, ha egy varjúval találkoznak; a skótok szerint a boszorkányok varjakká tudnak változni. A kelta mitológiában hitték, hogy a tündérek varjú alakjában követik el a csínytevéseiket.

A varjú, mint totemállat mindig a misztériumokkal és a mágiával állt kapcsolatban; összeköti a látható és a láthatatlan világot. Mint mágus, trükkös fickó is lehet, és meg is téveszthet. Ha viszont elfogadod és tiszteled őt, akkor megnyitja a látásodat, és kapcsolatba hoz az élet mágiájával.

varjú1Miért is fekete a varjú? A fekete szín az összes szín erejét tartalmazza, az űrbéli fekete lyuknak hatalmas energiája van. A varjú azért fekete, hogy emlékeztessen téged arra, hogy a Minden a Semmiből születik.

A varjak nagyon magas fákra építik a fészküket, ezzel azt üzenik, hogy te is jó magasról nézz rá az életedre, akkor láthatod teljes egészében azt, és nem veszel el a részletekben.

A varjak mindig megszerzik, amit akarnak, legyen ez egy darab étel, amit valaki a földre ejtett, vagy akár egy másik madár fészke, amit kifosztanak. Ezzel azt sugallják neked, hogy te is menj annak utána, amit akarsz és szerezd meg!

Ha ide kattintasz, megmosolyogtathat a varjak játékossága és intelligenciája.

A héten, ha találkozol egy varjúval, akkor kérd meg őt gondolatban (bátrabbak hangosan), hogy adjon neked jelet, mit tegyél, mi várható az életedben és figyelj rá jól! Meg fogod kapni tőle a választ.

Ha pedig szeretnél többet tanulni az ősi mítoszokról és a láthatatlan világokról, akkor még szombaton elkezdheted a bosziképzést, ez után már csak a 2015-ös tanév őszén csatlakozhatsz hozzánk.

Mágikus és jelekben gazdag hetet kívánok áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 48. hét energiája: kapcsolódj az élet varázslatával!”

Szerző: Timea - 27 november 2014 Válasz

Kedves Luna! Ma talalkoztam egy varjuval ami a meglepo hogy tengernel lakom es ritka dolognak gondolom!kalap hian sapkamat emeltem.koszonom

Szerző: Luna - 27 november 2014 Válasz

Kedves Timea! Köszönöm, a Varjú nevében is! Remélem, üzent is valamit! Áldással, Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás