+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 49. hét energiája – használd a mágikus erődet

StGermainA héten Saint-Germain felemelkedett mester üzent neked. Üzenete: használd a mágikus erődet.

Ahogy megyünk befelé a sötétségbe, úgy vesz minket egyre jobban birtokba az anyag világa. Sok spirituális ember megveti és elutasítja az anyagot, pedig az anyagot is az isteni teremtőerő hozta létre; éppen ezért az anyag is isteni alkotásnak tekinthető. Nem az anyag ellen kell harcolnod, ha el szeretnél érni bármit az életedben, hanem dolgozz együtt az anyaggal. Ismerd meg, fogadd el, és alakítsd át. Ez az isteni mágia.

A mágiáról a legtöbb embernek téves fogalmai vannak, mert a mágia az isteni teremtőerő. Ezzel az erővel teremthetsz jót is és rosszat is, az már csak tőled függ, mire használod. De ez az erő benned van, hát használd, és teremts magadnak sokkal boldogabb életet, mint amilyet most élsz.

A 49. héten járunk. Az anyag száma a 4-es, a négyzet, a kocka, a bezártság, a korlátoltság. A 9-es szám isteni szám. A hét feladata az, hogy életed kilátástalannak tűnő dolgait alakítsd át, mágikus erőd segítségével.

Saint-Germain gróf származásáról nem állnak rendelkezésre feljegyzések. A leghitelesebb adatok II. Rákóczi Ferenc törvénytelen fiaként mutatják be, de ezt is rejtély övezi. Születési évéről sem tudunk semmit. Olyan mintha egyszer csak felbukkant volna a világ színpadán, majd dolga végeztével elhagyta volna azt. Koráról szintén számos pletyka keringett. Egy történet szerint egyszer megkérdezték a kocsisát, hogy igaz-e, hogy ura már négyszáz éves is elmúlt? “Nem tudom” – válaszolta a kocsis – “jómagam csak 130 éve szolgálok mellette”.

Saint-Germain gróf tudós, diplomata, orvos, alkimista, költő és zeneszerző volt, olyan ember, aki páratlan műveltséggel és tudással rendelkezett. Úgy beszélt történelmi eseményekről, mintha maga is jelen lett volna – s azt mondják, ez így is volt. Anyanyelvi szinten beszélt több, mint tíz nyelven. Európai körökben csodákat beszéltek olajfestményeiről is. Színkeverékei olyan különleges effektust adnak a képeinek, hogy a megörökített személy szinte él. Több művész is kérte, hogy árulja el színkeverése titkát. Tökéletesen használta mindkét kezét, és sokszor megfigyelték, hogy egyszerre jegyzetel jobb és bal kezével. Ráadásul királyokat megszégyenítő gazdagság birtokában volt. Az uralkodók boldogan látták vendégül bármely udvarnál. Ám ő nem evett a lakomákon, csak magokat és gyümölcsöket.

Különös volt benne, hogy nem öregedett. Jártas volt a mágiában, látnok és alkimista volt, aki sokat segített az embereknek. A fejlődés olyan fokát érte el, hogy felemelkedett mesteri rangot kapott – most is fordulhatsz hozzá. Feladata az, hogy emelje az anyag fogságába ragadt emberiséget, és az isteni teremtőerők felé terelje az embereket. 

Halála 1784-re tehető, de ezután még többször is felbukkant Európa különböző országaiban. Az esetek között vannak jól dokumentáltak is. Egy nagykövet a velencei Szent Márk téren futott vele össze 1788-ban, majd 1789-ben egy arisztokrata hölgyet látogatott meg, akivel hosszasan el is beszélgetett. A leírás szerint a gróf fiatal volt, életerős és ugyanúgy nézett ki, mint évtizedekkel azelőtt.

AmethystHogyan használhatod a mágikus erődet? Megszólíthatod Saint-Germain mestert, gyújthatsz neki egy lila gyertyát, és kérheted az útmutatását, segítségét a problémás helyzet átalakításában. Hívhatod magadhoz az átváltoztató, és a negatív energiát átalakító ibolya lángot, hogy magasabb szintre emeld magad és a helyzetet.

Az ibolya láng nem lila fény, hanem magas rezgésű spirituális energia, amely ibolyaszínű fényként jelenik meg a látók számára. De nem kell látnod, mert úgy is hatni fog rád, ha csak magadhoz hívod. Újraéleszt és élénkít. Gyógyítja az érzelmi-testi problémákat, és javít az emberi kapcsolatokon. A negatív energiákat pozitívvá alakítja át. Ülj nyugodtan, és képzeld el, hogy gyógyító, lila fény ölel körbe, majd kérd Saint-Germain mestert, hogy támogassa a gyógyulásodat, a helyzet megváltozását, majd mondd el az alábbiakat:

Én vagyok az ibolya láng,

Működik bennem most,

Én vagyok az ibolya láng,

Egyedül a fénynek hódolok,

Én vagyok az ibolya láng,

Hatalmas kozmikus erőben,

Én vagyok Isten fénye,

Minden órában tündökölve,

Én vagyok az ibolya láng,

Fénylik akár a Nap,

Én vagyok Isten Szent Ereje

Mely az embereket felszabadítja.

Ez ismételheted akár kilencszer is, és érezni fogod, ahogy tisztító, isteni lángok vesznek körbe.

Figyelj! Hihetetlenül erős ez az energia, és csak akkor hívd, ha kész vagy a változtatásra, és a változásra, mert az jönni fog! Az isteni közbeavatkozás sokszor nem abban a formában jön, ahogy várnád, hanem úgy, ahogy az égiek azt jónak látják, ám a végén megkapod azt, amit szeretnél.

A héten kívánom neked, hogy tudj élni mágikus erőddel,

Áldással,

Luna

S ha az én mágikus segítségemet szeretnéd igénybe venni, arról itt olvashatsz bővebben: Holdmágia

 

 

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 49. hét energiája – használd a mágikus erődet”

Szerző: Icus - 3 december 2015 Válasz

Hálásan köszönöm 🙏😍 Áldás 🙏

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás