+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 49. hét energiája – Mihály arkangyal

mihály arkangyal kardjaA héten Mihály arkangyal üzent neked. Üzenete: eljött a pozitív események ideje. A szerencse a te oldaladon áll. Életedben pozitív változások vannak kilátásban. Lehet, hogy régóta szenvedsz már életed némely körülménye miatt, de bízhatsz az Égiekben; amiért annyit dolgoztál, ahol olyan régóta tűrtél, ahol kitartottál, feljegyeztetett az Égi Krónikába.

A világban Igazság és Egyensúly van, ami nem azonnal mutatkozik meg, de előbb-utóbb jóváírják számodra mindazt, amit befektettél…

Mihály arkangyal lángoló kardjával legyőzi a gonosz erőket, Ő a tűz arkangyala. Színe a kék. Kardjával megszabadít téged a negatív kötelékektől, rossz kapcsolatoktól, függőségektől, támadásoktól. Elhozza neked a Jót, az isteni fényt, és főleg: az Igazságot. Talán kételkedtél mostanában az Igazság erejében; meg nem érdemelt rossz dolgok történtek veled, úgy érezhetted, igazságtalanság vesz körül, még a hited is meginoghatott.

De az Igazság és a Jó létezik. Fontos, hogy elvárd és kérd is a Jót, s az eljön hozzád. Ezután élvezheted majd az új lehetőségek hasznát, amelyek megmutatkoznak. Optimális az idő a kis és nagy döntések meghozatalára. Annak a tudatában tégy lépéseket, hogy minden érted történik. Régi blokkok oldódnak, és úgy érezheted, meglódultak a dolgok körülötted – talán most minden gyorsan történik, különösen olyan területeken, ahol eddig rossz élményeid voltak. Gyors előrehaladás van kilátásban, szerencsés véletlenek kerülhetnek utadba.

Mihály arkangyal a legfőbb védelmező, aki melletted áll a változások idején. Bátorságot, erőt, és önbecsülést ad. Hívd őt, ha vezetésre van szükséged a következő lépés megtételekor, főleg ha ez az életcéloddal, vagy a spirituális utaddal kapcsolatos.

mihályMihály arkangyal életed minden pillanatában vigyáz rád, ahogy most is. Együtt vagytok: az Arkangyal a megérzéseiden keresztül szól hozzád, te pedig követed az útmutatását. Talán nagy változások zajlanak most az életedben, és kiszolgáltatottnak érzed magad. Egy percig se félj; Mihály arkangyal őrködik feletted, és vigyáz rád.

Kérlek, hagyj fel az ellenállással az emberekhez és az angyalokhoz való kapcsolataidban. Nyisd ki a szívedet, hogy szeretetet adhass és kaphass, és végre megtapasztald a valódi meghittséget, amelyre már olyan régen vágysz.

Másokkal való kapcsolataidban légy mindig önmagad, és oszd meg az angyalokkal az érzéseidet. Így esélyt adsz másoknak, hogy megismerjenek, támogassanak és szeressenek… És magadnak is, hogy képes légy szeretni önmagadat!

Ha aggodalmaskodnál, elvégezheted az alábbi gyakorlatot: írd le mindazt, ami aggaszt és égesd el, lehetőleg egy égkék gyertya lángjában, mely Mihály arkangyal színe. Ezzel transzformálod a tűz erejével a negatív dolgokat, és így azok megváltozhatnak, eltűnhetnek az életedből.

Miután elégetted fizikai formában azt a bizonyos dolgot, a szívedből-lelkedből is engedd el. Tudd, hogy Mihály arkangyal és angyali serege gondoskodnak rólad és arról, hogy megoldódjon a helyzet. “Ha Isten mellettem, ki ellenem?” szól a mondás, amitől a gonosz erők meghátrálnak.

Elmondhatod az alábbi imát is: „Hálásan és méltósággal elfogadom az égi segítséget, mert tudom, hogy ez a magam és mások javára válik. Köszönöm áldott Mihály arkangyal.”

A héten fogy a Hold, még megyünk befelé a sötétségbe, de az angyalok fény-ereje velünk van, csak kérned kell, és ők elhozzák ezt neked.

Kívánok neked olyan hetet, mikor érzed Mihály arkangyal tüzes erejét, ahogy felszabadít téged, és az Igazság Kardjával isteni rendet tesz számodra,

Áldással,

Luna

S ha szeretnéd Mihály arkangyal erejét, energiáját és segítségét személyesen is megtapasztalni, várlak szeretettel az alábbi eseményen:

Mihály arkangyal nap december 17-én

 

Megosztások:

2 Válasz “A 49. hét energiája – Mihály arkangyal”

Szerző: Halász Éva - 5 december 2017 Válasz

Köszönöm szépen a segítségüket.Nagy segítségem volnaegszabadulni negatív energiáktol.Kolozsbáron lakom.Áldás.!

Szerző: Bukovec Magdi - 5 december 2017 Válasz

Koszonom a leveleket meg fogom csinalni a kek gyertyanal
Magdi

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás