+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 49. hét energiája – Szanat Kumara

szanat kumaraA héten Szanat Kumara, a vénuszi felemelkedett mester üzent neked. Üzenete: nyerd vissza az erődet, mert szükség van arra, hogy egészséges energiával járulj hozzá a világhoz. Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy gyógyulj. Figyelj a jelekre, amelyek felkeltik a figyelmedet. Lehet részed érdekes élményekben, furcsa álmokban. Ezek égi üzenetek.

A felemelkedett mesterek hatalmas szellemi vezetők, tanítók és gyógyítók, akik közül sokan emberi testben is éltek a földön. Ők segítenek valódi életcélod megértésében, szellemi képességeid fejlesztésében, de erőt is adnak neked, ha szükséged van rá. Nagyon sok isteni fényt hordoznak magukban.

Az emberi világban, így, decemberben elég sok fény kell ahhoz, hogy ne vonódjunk be a negativitásba. Már most szólnak a karácsonyi dalok, már most, őrülten vásárolnak az emberek, és a borongós időjárás sem kedvez a kedélyállapotunknak. És ha csak bepillantasz a hírekbe, akkor láthatod a háborúkat, a sötétséget, azt, hogy kevés ember küzd olyan létfontosságú dolgokért, amit a nagy többség nem is értékel, és nem is ért – hiszen rég elvesztették a kapcsolatukat a Forrás fényével. Nem látnak mást, mint a három dimenziós valóságot, aminek lételeme az önzés, az ego, az elkülönülés, a közöny.

Szanat Kumara abban segít nekünk, hogy visszanyerjük az erőnket. Ha az eredendő Forrásból, a Fényből merítünk erőt, az soha ki nem apad, hiszen korlátlan az isteni erő forrása. Szanat Kumara által a Forrás erejéből és hatalmából meríthetünk, hogy így szabaduljunk meg a lehúzó energiáktól. Megvilágosítja elménket, hogy méltóképpen éljünk és teremtsünk az isteni hatalom és erő által.

Pár hete érdekes élményben volt részem. Megragadta valaki a figyelmemet az utcán. Egy furcsa, hosszú köpenyes, mandulaszemű férfi volt az, akiből olyan fény és erő áradt felém, hogy azt éreztem, hogy – a szó spirituális értelmében – jól homlokon csaptak: „hé, ide figyelj”!

Valakivel beszélgetett ez az érdekes férfi, én pedig azt mondtam magamnak, hogy muszáj ezzel az emberrel találkoznom, és valahogy kapcsolódnom az energiájával, mert ezt a fényt nem veszíthetem szem elől.

A férfi befejezte a beszélgetést, és fürge léptekkel elindult az ellenkező irányba, mint ahová én tartottam. Ahogy ott toporogtam, mit is tegyek, hiszen elég furcsa lenne csak úgy valaki után rohanni és leszólítani, hogy „bocs, adnál a fényedből egy kicsit”?

Majd váratlanul hozzám lépett egy savószemű, furcsa ember, és közölte velem, hogy semmiképpen ne beszéljek azzal a férfival, mert az egy boszorkány, és az emberek mindenféle pénzt adnak neki. Ő viszont roppant ellenszenves volt nekem, pláne, hogy rosszat mondott a boszorkányokra, így nem törődtem vele, és rövidtávfutásban a szerzetes után eredtem. Mert kiderült, hogy az, s Buddha templomára gyűjtött.

Mongol, avagy tibeti származásúnak tűnt, és olyan isteni fény és tisztaság áradt belőle, hogy már a közelsége is gyógyító hatású volt számomra. Adakoztam is a templom javára, mert azt éreztem, hogy amire ez az ember pénzt gyűjt, az csak nagyon jó dolog lehet. Aztán eltettem ezt a találkozást a spirituális élményeim közé.

Aztán pár napja, éjjel éppen nyugovóra tértem, amikor egy hang a fejemben nagyon tisztán azt mondta: „Szanat Kumara”.

Hallottam már róla régebben is, de csak azt tudtam róla, hogy felemelkedett mester. Szanat Kumara tudatta velem, hogy a heti üzenetben ő szeretne benne lenni. Nem volt könnyű szóra bírni őt, és kibogozni az írásom témáját, de határozottan úgy tűnik, hogy a fényes szerzetessel történt élményem összefügg vele, hiszen Szanat Kumara és Gautama Buddha szent helye egyaránt Shamballa, ami a Himalája és a Góbi sivatag között található. Nem fizikai, hanem éteri lakhelyről beszélek, ahol ezek a mesterek élnek, sokkal, de sokkal magasabb rezgésszinten, mint az emberek.

Szanat Kumara a Vénusz bolygó küldötte, aki réges-régen, a Föld legsötétebb órájában érkezett ide, amikor a tudatlanság kioltotta a fényt, mert senki nem adózott figyelemmel a benne lakozó isteni jelenlétnek, a belső Buddhának; az emberek elvesztek az anyagi világban. Éppen ezért a Kozmikus Tanács úgy döntött, hogy egyszerűen megsemmisíti a Földet, hacsak nem sikerül a fényt visszahozni ide.

Szanat Kumara vállalta ezt a küldetést. Shamballába nem egyedül, hanem 144 ezer fénytársával, és milliónyi angyallal jött, akik szintén vállalkoztak arra, hogy elhozzák az isteni fényt a Föld embereinek, s ezzel megmentik a Földet. Arra tettek esküt, hogy addig maradnak itt, amíg az emberek végre válaszolni tudnak az isteni szeretetre és a fény felé fordulnak.

shamballaNégyszáz fény-lélek még Szanat Kumara jövetele előtt érkezett ide, hogy felépítse a gyémánt-fényű, vénuszi energiákat hordozó Shamballát, az akkori Góbi tenger Fehér Szigetén, ami mára már sivataggá vált.

Shamballa gyönyörű város, aranytemplomokkal, fákkal, virágokkal, szökőkutakkal, és boldogság-madarakkal. A központi templomban Szanat Kumara csillaga helyezkedik el az oltár felett.

Shamballa mitikus királyság, földi paradicsom.

Az ősi tibeti szövegek úgy írják le, mint egy nyolc, hófödte heggyel körbevett, megközelíthetetlen helyet, ami úgy néz ki, mint egy hófehér, nyolcszirmú virág, ahol ég és föld találkozik. Itt olyan lelkek élnek, akik hatalmas spirituális erővel és tudással rendelkeznek. Ide csak azt tud eljutni, akár meditációban is, aki erre engedélyt kap tőlük.

Szanat Kumara azt szeretné kérni tőled, hogy terjeszd a földön a fényt, mert bolygónknak nagy szüksége van erre. Nagyon erős a sötétség és a tudatlanság ereje mostanában; segítenünk kell fényünkkel a felemelkedésben, ami a Föld és az emberiség létét is megmenti.

De ezt csak akkor tudjuk megtenni, ha mi is gyógyultak és erősek vagyunk – ezért az isteni mesterek első körben a mi gyógyulásunkat tűzték ki céljukként. Olyan dolgokba fognak bevonni, olyan helyekre küldenek el, olyan sugallatokat küldenek számunkra, ami hasznunkra szolgál, ami segít, hogy elérjük a teljességet.

A héten felveheted a kapcsolatot Szanat Kumarával, és kérhetsz tőle gyógyulást, spirituális emelkedést, gyógyítói továbbképzést, amely álmodban történik majd. Kérheted tőle azt is, hogy vigyen el álmodban Shamballába, hadd tapasztald meg a felemelkedett, fényes energiákat – hogy tovább tudd mindezt adni az embereknek, a Földnek.

Kívánok neked olyan hetet, amikor gyógyulhatsz és teljessé válhatsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás