+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 49. hét energiája – szedd össze magad!

teknősA héten a Teknős üzent neked. Üzenete: túlságosan szét vagy esve, kapd össze magad!

Valószínűleg mostanában úgy érzed, hogy ezer irányba rángatnak, nagy nyomás van rajtad, és azt hiszed, hogy minden rettenetesen sürgős, azonnal cselekedni kell, ezért kapkodsz, szétzuhansz, és egyfolytában stresszesnek érzed magad. Feledékennyé válhatsz, és alvási problémáid is adódhatnak.

Előfordulhat, hogy különféle mesterséges szerekhez nyúlsz, olyanokhoz, amelyekre könnyű rászokni, és látszólag segítenek abban, hogy átmenetileg jobban érezd magad a bőrödben. Közben az agyad már a következő feladaton jár, a tested pedig igyekszik utolérni.

A sok modern technikai berendezés: a mobiltelefon, a számítógép, a fax, a tévé, az internet és a sok zaj agresszívan támadja az érzékszerveidet. Nagyon kimerítő, ugye?

Vedd észre, hogy a dolgok nagy része egyáltalán nem igényel azonnali intézkedést, mert nem akut helyzetről, csupán kellemetlenségről van szó. Lassíts! Haladj valamivel lassabban, mint szoktál, és gyakorold a lassú, mély légzést, amikor csak lehetséges. Ez már önmagában is segíti a belső harmóniát, hogy ne kelljen folyamatos készültségben lenned a külvilág felé.

Menj ki a természetbe, és érezd meg a szilárd kapcsolatot Földanyával. Valószínűleg egyből jobban fogod magad érezni, nyugodtabban tudsz majd gondolkodni. Menj el jógázni, vagy csak próbáld ki a fél teknős pózt, ami azonnal megnyugtat. Természetesen nem mindig lesz alkalmad bevetni az itt felsorolt módszereket, de a héten, amikor csak lehet, tedd meg.

tortoiseGondolj a teknősre; hát a sietség és a kapkodás igazán nem jellemző rá… sokkal inkább az, hogy közel van Földanyához, és ha lassan is, de mindig eljut oda, ahová el szeretne jutni. Ha piszkálják, visszabújik a páncéljába, nem hagyja, hogy kizökkentsék.

Kívánok neked olyan hetet, amikor le tudsz lassulni, befelé figyelni és összeszedni magad.

Ebben segít a jövő heti labirintus szertartás ereje, melyről itt olvashatsz bővebben.

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 49. hét energiája – szedd össze magad!”

Szerző: Takácsné Perge Enikő - 15 február 2015 Válasz

Szia Rita! Sajnos a távolság miatt nem tudok részt venni a szertartásokban de sokszor olvasgatom az üzeneteket melyből sok erőt merîtek! Köszike! Sok puszi!!!!Enikő Újcsanálosról

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás