+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 6. hét energiája – Az éj angyali kékje

csillag angyalA héten a Színek közül az Indigókék üzent neked. Üzenete: itt az idő megnyugodni, hinni, bízni abban, hogy a Gondviselés törődik veled, és igazából minden rendben van.

A színek csodálatos gyógyítók, és beszélnek hozzánk. Emlékszem, mikor kicsi voltam, a Nők Lapja közepén voltak – szerintem nyomdai hibának köszönhetően – színes csíkok a papír oldalán, és én azért vártam az új lapszámot, hogy azokban gyönyörködhessek.

Később megtudtam azt, hogy Atlantiszon voltak szín- és fénytemplomok, ahol úgy gyógyítottak, hogy egy-egy szín energiájában fürösztötték meg a gyengélkedőt, s láss csodát, a fény segítségével sugárzott szín képes volt helyreállítani az egyensúlyt a szervezetben. Sokan éltünk Atlantiszon, és ez a régi és csodás élet érdekes módokon tud visszaköszönni.

Hétfőn újhold volt a Vízöntő jegyében, ami minden évben a kínai újévet is megnyitja. Ezen a hétfőn nagyon furcsa, izgő-mozgó energiák voltak a térben, mintha a tavasz, az újjáéledés is hirtelen beköszöntött volna. Érezhető az, hogy az Új Kezdetek kapuja nyitva áll, hogy le kell vedlenünk a régi bőrünket, hogy idén valami egészen különleges; a ragyogó fényenergia időszaka köszönt be.

Aznap randevúm volt a színekkel, az Auraszóma színterápiás központban, ahol ki kellett választanom egy színes üvegcsét, hogy annak a színereje a segítségemre legyen, és én rögtön az indigókékre repültem rá. Szorongattam ezt a gyógyító esszenciát az újhold meditáció alatt és szinte összeforrtam vele. Éreztem, ahogy az éjkék színtől megnyugszik a szívem, és gyógyító lüktetésbe kezd a gyökérkezelt fogam, kienged a hátamból a feszültség. Lassabban kezdtem el lélegezni, és képes voltam erős kapcsolatot létesíteni az újholddal, hiszen ő is az indigókék égen készíti a sarlóját a fényes növekedésre. Sok égi üzenetet is kaptam meditáció közben, és főleg azt, amit már kapok egy idő óta, hogy itt az ideje az angyalokkal való újra kapcsolódásnak és annak, hogy az angyalokról tanítsak. Az angyalok azt üzenik nekünk, hogy idén sokkal közelebb lesznek hozzánk, mint eddig bármikor, és ez csodálatos hír, hiszen ők képesek fénnyé változtatni a sötétséget.

A meditáció végén derült ki az is, hogy pont Rafael, a gyógyító arkangyal palackját választottam, s ez újabb üzenet volt az angyaloktól. Ők bizony biztosra mennek, ha emlékeztetni akarnak a feladatodra. Az is feltárult számomra, hogy ez az üvegcse a Hold energiáját is képviseli, az avaloni papnők üvege is egyben; Avalon is üzent, hogy küldi az energiát számomra.

indigóÚgy érzem, hogy jelen időszakban az igen különleges, indigókék Hold-energia a segítségünkre lehet abban, hogy belelazuljunk az életünkbe, hogy elengedjük magunkat, és hogy az égi lényekre bízzuk azt, hogyan tovább.

Kicsit lerágott csont az a mondás, hogy „nem azt kapod, amit akarsz, hanem amire szükséged van” – de most mégis aktuális ez a bölcsesség.

Még nem tudom, hogy mit rejteget a 2019-es év, de úgy érzem, hogy az angyali lények jelenleg igencsak szorgoskodnak körülöttünk, szinte bábáskodnak felettünk, hogy a lehető legjobb dolog felé tudjunk elindulni, amit ez az év hozhat nekünk.

Így most csak hagyd, hogy történjenek a dolgok körülötted, s így történnek majd a legjobb dolgok veled.

Az indigókék az éj színe, és egyben a homlokcsakra, vagyis a harmadik szem színe. Az az éj nyugalmat hordoz magában. Ahogy a város zaja elcsitul, ahogy lassan a királykék, csillagos dunyha ránk ereszkedik, kinyílik a misztériumok világa.

Várom, hogy leszálljon az éj. Tudom, hogy ő megment mindannyiunkat. Amikor minden sötét, akkor távol maradhatsz a kőkemény valóságtól. Ilyenkor minden elviselhető, és a csendben csak nyugalmat érzel. A Hold ragyogásában felszabadulok.” -dalolja a Depeche Mode, és ebben a dalban minden ajándéka benne van az éjkék színnek.

Az indigókék megtisztít, átalakít, megnyugtat. Elsöpri a félelmeinket az ismeretlennel szemben, a hit és az igazság színe is egyben. Az indigókék a sötétség óceánját képviseli, és mégis arra hív, hogy keljünk át rajta. Kapu a többi szférába.

Az indigókék szín gyógyítja a függőségeinket, rendbe hozza csontjainkat, különösen a gerincoszlop bántalmait, oldja a fájdalmas emlékeinket, és megnyitja a harmadik szemünket. Hatalmas bölcsesség lakik az éjkék színben.

Hogyan veheted magadhoz az energiáját? Egészen egyszerű módokon is, például úgy, hogy indigókék gyümölcsöket eszel, úgy mint kék szőlő és szilva, kökény, fekete afonya. Viselhetsz indigó színű ruhákat is, de vigyázz, mert ez a szín, ami a kék és a lila keveréke, nagyon erős, ne vidd túlzásba, mert elvesztheted a kapcsolatot a valósággal.

Az angyali lények azt kérik tőled a héten, hogy esténként nézd egy picit a csillagokat, az éjkék, gyönyörű hideg éjszakában, és képzeld el, hogy mennyi fénylény szorgoskodik azon a végtelen univerzumban, hogy életed útját egyengesse. Ugye, hogy az Élet csoda?

Kívánok neked olyan hetet, amikor meg tudsz nyugodni, el tudsz lazulni az angyalok gyógyító ölelésében,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

2 Válasz “A 6. hét energiája – Az éj angyali kékje”

Szerző: Sári Anikó - 7 február 2019 Válasz

Nagyon szeretem az indigó szint. Először olyan szinű kabátot rendeltem,de mivel van egy hosszú,így bordóra váltottam.

Szerző: Jakab Monika - 7 február 2019 Válasz

Ezt most nagyon
Köszönöm
Most 2napj pont a gyerekel az eget nezuk meg a csillagokat
Köszönöm😚

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás