+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 6. hét energiája – Életcél

életcélFebruárban a Természet elkezd újjászületni. A Nap tüze újjáéled; megjelenik a törékeny hóvirág, és minden Élettel töltődik, mi, emberek is. A kundalini kígyók felébredésének ideje ez a testünkben, felpezsdül bennünk az életenergia, és alig várjuk a tavaszt, hogy elkezdhessünk kifelé fordulni.

2018 energiái érezhetően erőteljesek lesznek, változásokat hoznak, és ami az áldás mindebben: közelebb visznek életünk, megtestesülésünk céljához.

Nem véletlenül vagyunk ebben a testben, ebben az időszakban a Föld nevű bolygón, ám sokszor egy élet is kevés, hogy rájöjjünk, miért.

Sokszor fejezik ki felém azt a gondolatot az emberek, lemondóan, avagy reménykedve, hogy „milyen szerencsés vagy, hogy te megtaláltad az utadat”, hiszen mindenki azt keresi, hogyan tudna olyan életet élni, hivatása terén is, melyben örömét leli, nem pedig csak sivár létfenntartási eszköz számára.

Én imádom, amit csinálok, azt a fura életet, amit élek, ám ezt a legtöbben nem vállalnák be. Ez az út soha nem volt könnyű számomra, mi több, sokszor választhattam volna mást. Félre is löktem jó párszor a számba tett „aranykanalat”, csak annak elfogadása túl sima, s ezáltal számomra unalmas életet eredményezett volna. De ez csak az utóbbi évtizedet jellemzi…

12 éve kezdődött mindez. Előtte férjnél voltam, egy multi cégnél dolgoztam, üzleti kommunikátori diplomát szereztem, szombatonként a piacon vásároltam, főztem, és úgy éreztem, hogy az életemnek a világon sem haszna, sem pedig értelme sincsen. A barátnőim most azzal cukkolnak, hogy akkori képeket mutogatnak rólam, ahol úgy nézek ki, mint a saját öreganyám, hiszen mikor nincs célod, nem ég benned a tűz, akkor koravén leszel.

Aztán a Nagy Istennő az életembe küldött egy szerelmet, egy beavató, Skorpió jegyű férfit, akitől minden a feje tetejére állt, a fejem helyett a szívem kezdett vezetni, megjártam az Alvilág bugyrait, viszont észrevétlenül elkezdtem élni. Akkor kezdtem el egy boszorkányhoz járni, amitől felébredtek a képességeim, és – bár akkor még fogalmam sem volt erről – kirajzolódott az Utam. Amikor ráléptem, akkor örültem, ha egy-két ember eljut hozzám, mellette különféle munkahelyeken dolgoztam, inkább kevesebb, mint több sikerrel, hiszen csak a pénzért voltam ott. Egyre többen jöttek el hozzám tanácsadásra, s egy napon a hobbim a hivatásommá vált… elbocsátottak a munkahelyemről pont azon a napon, mikor kibéreltünk egy stúdiót, és a végkielégítésből be is tudtam rendezni. Ezzel üzenték meg nekem azt az Égiek, hogy oké, indulhatsz.

Sokan azt gondolják, hogy bele vannak kényszerítve körülményekbe, hogy muszáj nap, mint nap ugyanazt csinálniuk, hogy tűz csak a szerencséseknek jutott – de ez nem igaz. Mindenkinek jutott tűz bőségesen, s már csak tőled függ az, hogy táplálod-e az Égiek által neked juttatott tűz lángjait, vagy pedig hagyod kihunyni azt, és majd a következő életedben újra próbálkozol. Mert a feladatot addig viszed tovább, míg meg nem oldod azt.

A legtöbb embernek, aki az útját keresi, az első lépés megtétele legnehezebb; rálépni a vágyott útra. Van, aki nem is meri elhinni, hogy imádott hobbijából napi munkalehetőség és bevétel származhat, van, aki még arra sem mer ránézni, hogy milyen úton kellene elindulnia – pedig szerintem titokban pontosan érzi ezt. Lehet, hogy a valódi életutadat helyteleníti a környezeted, s te nekik akarsz megfelelni, azt akarod, hogy szeressenek, és ezért választod a lélekölő napi rutint. Vagy a Valódi Életutad annyira furcsa, hogy teljesen őrültnek nézed még saját magadat is, hogy ezzel akarsz próbálkozni… vagy kevésnek érzed magad ahhoz, hogy elérd. Ám ha ott van a VÁGY, akkor már tulajdonképpen úton is vagy…

ösvényDe hogyan is léphetsz rá a saját utadra? Hit nélkül nagyon nehéz. Hinned kell abban, hogy az Égiek támogatnak, hogy gondoskodnak rólad, táplálnod kell a tüzet magadban, a környezeted rosszallása ellenére is, és muszáj cselekedned, vagy örökké csak egy szép álom marad az, amit szeretnél, s lassan megesznek a szürke hétköznapok úgy, hogy már nem marad erőd semmi másra…

Gondolj arra az Indiana Jones filmre, ahol a Szent Grált próbálták megszerezni, s ahol komoly próbatételek vártak minden kincskeresőre, s hasonló kihívások várnak mindenkire, akik rá akar lépni Élete Igazi Ösvényére.

Az első az Alázat próbatétele, vagyis Valódi Életfeladatod minden esetben szolgál másokat, és a világot.

A második az Egyszerűség próbatétele; ne a megkereshető pénz mennyisége hajtson előre, mikor a Valódi Életfeladatodat keresed. Mert a pénzt megadják ehhez az Égiek. Először is tesztelik az alázatodat; még ingyen is megcsinálnád ezt? Mert a Valódi Életfeladatodat bizony még ingyen is, és örömmel végeznéd.

A harmadik a Vakhit próbatétele; mersz-e beleugrani a Semmibe? Mert az Út csak akkor rajzolódik ki a lábad előtt, amikor már meg merted tenni az első lépést. De utána már az Égiek fognak tolni előre rendesen. Itt láthatod a filmrészletet, ami arról szól, hogy az Égiek akkor támogatnak, mikor vakhit van benned (klikk ide: Ugorj el az Oroszlán fejétől)

A negyedik próbatétel a Valódiság próbatétele. Mert Valódi Életfeladatod csak a tiéd. Utánozhatsz mást, de nem leszel benne sikeres. Csak akkor érhetsz el sikert, ha Önmagad vagy. Mert belőled csak egy van. Senki nem képes ugyanarra, mint amire te. Csak te vagy képes betölteni az Isteni Terv hiányzó puzzle darabkáját.

Az ötödik próbatétel a Tudás próbatétele. Jónak kell lenned abban, amit csinálsz, tanulnod kell, és továbbképezned magad, folyamatosan nyitnod kell az új ismeretekre, hogy kreatív maradhass. Nem gondolhatod azt, ülve a babérjaidon, hogy már végeztél, nem kell több iskola, több tanfolyam, készen vagy. Mert soha nem vagy készen, mindig jönnek új, friss ismeretek.

A hatodik próbatétel a Kitartás próbatétele. A legtöbb esetben nem fogod azonnal megkapni azt, amit szeretnél, hanem bizonyítanod kell az Égieknek az alkalmasságodat, extrém körülmények közepette is. Le kell győznöd mások véleményét, a bátortalanságot, a “mi lesz holnap” ego-félelmeket, és meg kell nyugodnod abban a tudatban, hogy valahogy mindig lesz, és biztonságban leszel, még ha nem is tudod, hogyan oldódik meg egy-egy helyzet.

A hetedik próbatétel az Elengedés próbatétele. Tudnod kell elengedni egód kínzó vágyait, és átengedni az irányítást az Égieknek, ha arra kerül a sor, még ha érzed is, hogy készen vagy az indulásra, és lábad már az ösvényeden van. Hiszen a végső pecsétet ők nyomják rá Valódi Küldetésed forgatókönyvére, de ehhez egy időre át kell engedned ezt nekik, hogy a kellő időben visszakaphasd azt, és indulhass… általában akkor, mikor nem is számítasz rá.

Ha ezt a Hét Próbatételt próbatételt beépíted az életedbe, vagy számítasz arra, hogy találkozol velük, mert bizony fogsz, és bebizonyítod, hogy alkalmas vagy rá, akkor nem lesz, ami megállítson!

A héten arra kérnek az Égiek, hogy ébreszd magadban az élet tüzét azzal, hogy elhatározod, hogy ebben az évben valósággá változtatod az álmaidat és nekiindulsz!

Kívánok neked Égi támogatással teli hetet áldással,

Luna

Ebben az évben is szervez a Hold Templom utazást a mágikus Avalon földjére, s ennek az útnak a témaköre pontosan a Valódi Életfeladatot megtalálása, és a Hét Próbatétel blokkjainak feloldása, s melyre várunk szeretettel. Itt olvashatod a részleteket: UTAZÁS AVALON FÖLDJÉRE

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 6. hét energiája – Életcél”

Szerző: Bukovec Magdi - 7 február 2018 Válasz

Erdkelne lehet Anglliaban is csatlakozni ehhez a programhoz
Magdi

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás