+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 7. hét energiája – fény és sötétség

the-holy-grail-harald-dastisA héten Sandalphon arkangyal üzent neked. Üzenete: fény és a sötétség.

A 7. héten járunk, és a hetes szám néha arra utal, hogy lelki próbatételeknek vagyunk kitéve, ám ha átjutunk ezeken, akkor isteni ajándékban részesülünk.

A hét üzenetének egy része arra a sebezhetőségre és a fájdalomra utal, amit talán most érzel, s ami arra késztetett téged, hogy visszabújj lélekben a csigaházadba. Lehetséges, hogy lényednek csak egy kis része jelenik meg az élet színpadán, és merészkedik ki a világba. Régi sérüléseid miatt félsz a világtól és az érzésektől. Itt az ideje, hogy vállald a fájdalom kockázatát, és ne menekülj többé érzéseid elől.

Fény utadon néha a sötét Grál kelyhet is átnyújtják neked, amit legszívesebben nem innál meg, hiszen tele van sötét emlékekkel és élményekkel. Gondolj arra, hogy a sötét kehely fénybe ágyazódik. Az égi erők munkálkodnak megváltásodon. Semmi bajod nem eshet, ha rábízod magad az isteni szeretetre. A múlt árnyékai szét fognak foszlani, amint belső gyermeked szeretetével útjukra bocsátod őket, és nem kötöd magadhoz őket a félelem által.

A benned élő isteni női oldal most nagy erővel akar megvalósulni. Ha tudatosítod a szeretetből és odaadásból fakadó erődet, akkor újjászületve valódi önmagad lehetsz. Bocsáss meg magadnak, és azoknak, akik bántottak téged, mivel szíved erre vágyik. A szív csak akkor gyógyulhat meg, ha a megbocsátás szétoszlatja a gyűlöletet, keserűséget, dühöt és félelmet.

Ekkor nem csupán ikerlelkeddel találkozol, hanem olyan emberek körébe lépsz, akik hasonlóak hozzád, akikkel közös tulajdonságaitok vannak, és ugyanazon a fénysugáron inkarnálódtatok.

twin flameAz ikerlelked egyik fele már benned él. A szíved mélyén visszhangra talál kereső érzésed. Ezért valójában sosem vagytok egymástól elválasztva. Lényed egy része ott van az ikerlelkedben is, ezért vágysz rá annyira, hogy összekapcsolódj vele. De igazából sosem vagytok elválasztva, és a másik egy részét magatokban hordjátok, ez vigasztaljon téged.

Sandalphon olyan arkangyal, aki emberként élt a földön, de olyan rendkívüli életet élt, hogy fölemelkedett az arkangyalok körébe. Így hát Sandalphon abban tud segíteni, hogy mi is kiemelkedő életet élhessünk. Azzal a kéréssel fordulhatunk hozzá, hogy segítsen egységben élni, és teljesen fölébreszteni a prófétálás, a gyógyítás és a megnyilvánulás lelki adományait.

Sandalphon támogatásával képesek leszünk úgy kimondani a saját igazságunkat, hogy senkinek sem ártunk vele. Azon kívül segít értékelnünk valamennyi csodát és győzelmet, még a legkisebbeket is.

Sandalphon Arkangyal arra inspirál minket, hogy fejlesszük képességünket az együttérzéssel, a kölcsönös egymásrautaltság megértésével és az emberiség családjával való együttműködéssel kapcsolatban a Földön jelenlévő élet és energia hálózatában.

Kívánok olyan hetet, amikor az életedben a sötétséget legyőzi a Fény,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás