+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 7. hét energiája – Mihály arkangyal

MihályA héten Mihály arkangyal üzentét tolmácsolom, ami a bátorságról szól. Olvasd, kérlek, Mihály szavait:

„Veled vagyok, és bátorságot öntök beléd, hogy életedet olyan irányban változtasd, amely közelebb visz isteni küldetésedhez. Azért jöttem hozzád, mert Istenhez fordultál biztonságért és menedékért, és szeretnéd megismerni életcélodat. Mivel Te fénymunkás vagy, én őrködöm isteni küldetésed felett. Hosszú ideje vagy fénymunkás, ezért gyakran érezhetted magad magányosnak, másnak, mint a többiek. Hidd el, hogy sosem voltál, és soha nem is leszel egyedül.

Amikor késztetést érzel arra, hogy változtass a körülményeiden, akkor valószínűleg én próbállak életcélod, küldetésed irányába terelni. Úgy alakítom a napirendedet és az időbeosztásodat, hogy akadályok nélkül haladhass, és utad zökkenőmentes és harmonikus legyen. Csak kérj meg, és valóra váltom az elképzelésedet. Segítek abban, hogy életed változásai során biztonságban érezd magad.”

Nehéz bátornak lenni, mikor a külvilágban oly sok akadály tűnik felmerülni, oly sok minden adhat okot félelemre, hogy egyszerűen megtorpansz a nyitott kapu előtt; elméd mindenféle torz szüleményt vetíthet eléd, miért is ne menj, lépj előre. Nem mersz változtatni, mert akkor az ismeretlenbe lépnél. A félelem maga a sötétség, a bénultság, az önmagadba zárkózás. A félelem nem hagyja, hogy az élet átáramoljon Rajtad.

Kérd Mihály arkangyalt, hogy segítsen. Ehhez elég háromszor elismételni: „Mihály arkangyal segíts meg!” Ő azonnal ott terem és érezni fogod, ahogy a szívedet finom, meleg, felszabadító energia tölti meg, és ez a lángoló szeráf, aki Istenhez oly közel áll, megtölti az életedet fénnyel.

És ha azt gondolnád, hogy az angyalok kis puttók, akik pufókok, picik, és repkednek, hát nem lenne igazad. Mihály emberi szemmel nézve 8 méter magas, szigorú arkangyal, aki lángoló energiagömb, az Igazság Kardjával a kezében.

Hidd el, ha Ő Melléd áll, nincs mitől félned… szóval nyugodtan légy bátor a héten!

 

Szeretettel,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás