+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 7. hét energiája – Szerelem

ölelésA héten a Szerelem üzent neked. Üzenete: ha azt akarod, hogy szeressenek téged, először is szeress bele saját magadba. Hiszen te vagy a legjobb dolog, ami valaha is történhetett veled…

Február a latin “febris”, vagyis “láz” szóból származik, amitől azt gondolnánk, hogy az ókori Rómában ilyenkor sokan köhögtek, ám másról van itt szó.

A “láz” konkrétan “szerelmi lázat” jelentett akkor is, és most is, hiszen már érezzük a zsigereinkben a tavaszt, és vágyunk élni, szeretni, a tél hideg és fagyos, büntetéssel felérő hónapjai után. Még a tavaszi virágok is érzik ezt a lázat, és milyen öröm megszagolni egy zsenge jácintot, aminek megrészegülsz az illatától.

Nem véletlen az sem, hogy a Valentin nap is február közepére esik. Szent Valentin a szerelmesek védőszentje, aki római keresztény pap volt, s aki pont ezen a napon mondott búcsút a földi világnak, mert nem adta fel a hitét. Ő volt az, aki a börtönből szeretetteli üzeneteket küldött a barátainak, hogy ne felejtsék el őt. Van még több változata is ennek a régi történetnek, mindenesetre a Valentin nap az ősi Lupercalia pásztor ünnepet váltotta fel, ahol bizony folytak pajzánkodások a termékenység érdekében.

A szerelmesek többféle módon élik meg a Valentin napot. Van, aki imádja, és ünnepli, van, akinek borsódzik tőle a háta, mint “kötelező” ünnepléstől, de igazán az élheti meg meg rosszul ezt a szerelem ünnepet, akinek nincs társa, vagy olyan társa van, akivel nem boldog, akitől nem kap még egy pici ajándékot sem ezen a napon. És sajnos sokan élnek ilyen szeretet nélküli kapcsolatban.

A Valentin nappal kapcsolatos rossz érzéseidet úgy tudod “kivédeni”, ha emlékezteted arra magad, hogy te vagy a legcsodásabb Nő vagy Férfi a földön, kivételes és gyönyörű. Kérheted is Szent Valentin segítségét abban, hogy a szerelmi életed rendbe jöjjön, gyújthatsz neki egy fehér vagy piros gyertyát.

BruceSőt, alkalmazhatsz némi mágikus rítust (melyet már az ókori Rómában is használtak) is ezen a napon, hogy a szerelem izgalmát megérezd.

Például tehetsz több, névvel ellátott babérlevelet (a babérlevél a győzelemhez kapcsolódik) a párnád alá, s amelyiket reggel kihúzod a párnád alól, azon lesz a jövendőbelid párod neve.

Egyél meg annyi almát, hogy legyen 9 darab almamagod. Ezeket a magokat csempészd a kiszemelted zsebébe, ezzel már képes leszel “megfogni” őt.

Ha Valentin napon verebet látsz, akkor szegény ember lesz a párod, aki azonban végtelenül boldoggá fog tenni, ha viszont tengelicét látsz, akkor a párod nagyon gazdag lesz.

Köthetsz egy piros szalagot egy fára, és kérheted, hogy ahogy a szél fújja ezt a szalagot, úgy fújja az utadba a társadat is.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor Valentin nap reggelén, vagy ha reggel nem teheted, hát a nap folyamán, csókold meg a párodat, mert az szerencsét hoz, és ezen a napon nem szabad összeveszni, megsértődni, megharagudni senkire.

Ám a legtöbbet azzal tehetsz a boldog szerelmi életedért, ha belenézel a tükörbe, és azt mondod magadnak: “Szeretlek” és jó alaposan megöleled magad. Ha Bruce Willisnek megy, hát neked is fog! (Akár Bruce Willist is megölelheted gondolatban, ha az jó érzéssel tölt el, de látod, hogy ő is magát szereti a legjobban!)

Kívánok neked olyan hetet, amikor mindenhonnan csak szeretet és szerelem árad feléd,

Áldással,

Luna

S ha hathatósan szeretnél tenni azért, hogy bevonzd a lélektársadat, vagy rendbe hozd a szerelmi életedet, várlak téged is szeretettel az Intenzív Mágikus Szerelem Hétvégén, amire már készülök,  s amelyről itt olvashatsz bővebben (klikk a hivatkozásra): 

http://holdtemplom.hu/magikus-szerelem-hetvege-marcius-11-12/

 

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás