+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 8. hét energiája Katicabogár

Smoky MountainsA héten a Katicabogár adja át üzenetét, mely a szerencséről szól.

Fogadd el az a sok jót, amit az Élet kínál!

Jelenleg meglehetősen kedvező élethelyzetben vagy – vagy ha még nem, hát hamarosan valami csudajó dolog fog történni Veled.

Megtapasztalhatod, hogy a dolgok jól működnek, és nagyon kevés erőfeszítésre van szükséged ahhoz, hogy legalább egy vágyad megvalósuljon.

Tudatosan ügyelj arra a héten, hogy gondolatban mit kívánsz! Ha elkalandoznak a gondolataid, és álmodozni kezdesz arról, ami hiányzik az életedből, gondold végig, és légy hálás azért a sok mindenért, ami megadatott (és kérlek, folytasd a sort):

  • van mit enned

  • van fedél a fejed felett

  • vannak szeretteid

  • sőt maga az Élet is ajándék!

Aki őszintén hálás, annak megadatik a jólét, a boldogság és a szerencse. Ezért fontos, hogy ne csak kérni tudj, hanem tanulj meg hálát adni mindazért, amit az élet felkínál Neked.

JourneyKérj tehát bármit, majd rögtön utána képzeld el, hogy már meg is van az, amit kértél. Utazz messzire a vágyaiddal, ne elégedj meg morzsákkal, hiszen az egész friss, puha, meleg kenyér is a Tiéd lehet!

Figyeld meg, milyen érzés, ha belegondolsz, hogy teljesült a vágyad. Próbáld meg kiszűrni azokat a feltételes, berögzült gondolatmeneteket, amelyek akadályozzák, hogy elfogadd, amit kértél.

Ha megtalálod, térj vissza a hála gondolatához. Mindenképpen fejezd ki háládat, mintha megvalósult volna, amit kértél, és most megköszönnéd, s továbbra is figyeld a saját gondolataid, és hogy mi akadályozza az elfogadást.

Ha ugyanis kérsz valamit, majd azonnal negatív gondolataid támadnak, hitetlenkedni kezdesz, és az olyan, mintha nem is kértél volna.

Tehát kérj… aztán merj hinni és elfogadni!

S hogy lásd, milyen talpraesett egy igazi Katica, nézd meg ezt a kis rajzfilmet, ami engem mindig felvidít… Légy olyan bátor és szemtelen ezen a héten, mint a kis Katica!

http://www.youtube.com/watch?v=2b7iROa17m4

Áldással,

BerKana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás