+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 8. hét energiája – Kígyóvedlés

kígyó nőA héten a Kígyó, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: itt az ideje megszabadulni a „régi bőrödtől” mert már vagy túl szűkké vált, vagy pedig lejárt az ideje.

Február vége felé járunk, ami annyit is jelent, hogy a téli hibernációban alvó kígyók kezdenek ébredezni.

A Kígyó, mint sámáni állat, az életerőt és az elsődleges energiaforrást jelképezi. Ennek a forrásnak időről-időre meg kell újulnia, főleg a tavasz, a kirobbanó Nap-energia közeledtével, hogy te is meg tudj újulni, külsőleg és belsőleg is.

Hiszen mindig az a legéletképesebb ember, aki nem dermed bele egy stagnáló helyzetbe, hanem képes változtatni, ha a régi helyzet túl szűkké vált számára. Legyen ez párkapcsolat, lakás, munkahely, vagy bármi, ami már nem jó neki, és ami már nem felfelé viszi, hanem lefelé húzza az életben.

A Kígyót az Égiek úgy „tervezték”, hogy folytonosan meg kell, hogy újuljon, le kell, hogy vegye a régi bőrét, s ezzel példát mutasson nekünk. Bár sokan annyira nem szívlelik őkelmét, hogy egyenesen valamiféle alvilági teremtménynek tartják; s ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. A Kígyó az ősi kultúrákban kimondottan a gyógyulás és gyógyítás szimbóluma volt, az átváltozás és a gyökércsakra ereje. A Kígyó kitűnő életmód- tanácsadó, ezt a munay-ki sámáni beavatásokon sokszor megtapasztalhatjuk.

A Kígyó valószínűleg nem sokat töpreng az élet nagy dolgain, az ő dolga ugyanis megmutatni nekünk az alapvető ösztöneinket. A Kígyó a héten arra kér, hogy nézz rá a saját testedre, saját életenergiádra. Vajon a kellő szinten van? Hogy áll az immunrendszered? Mozgatod-e rendszeresen a testedet? Van-e elég pénzed? Van-e olyan betegséged, ami miatt a túléléssel küszködsz? Egyáltalán: tudsz örülni a saját életednek? Kihasználod-e gyógyító, és öngyógyító energiáidat tökéletesen? Tartózkodsz-e eleget a természetben? Van elég tűz és motiváció az életedben?

kígyónőHa csak vegetálsz, éled a szürke hétköznapokat, ha depressziós vagy, elfásultál, ha beteg vagy, ha nem jön a pénz, ha a sportolás helyett gunnyasztasz a számítógép előtt, és értelmetlennek tűnik az életed, akkor itt az ideje levetni a régi bőrödet, vagyis megújítani életed bármelyik területét, hogy a tűz újra fellobbanhasson, hogy megtaláld az értelmét annak, hogy itt vagy a Földön. Hogy a szürkeséget megtörhesse a tűz narancsvörös ereje…

Ne félj, mert az Égiek akkor is gondoskodnak rólad, ha leveted a régi bőröd és az új még finom, és sérülékeny, vagyis ha otthagyod a régit és újba kezdesz, legyen ez akár gondolkodásmód-változás is.

Különösen igaz ez, ha Kígyóról álmodsz: az bizony egy erőteljes felszólítás arra, hogy változtass!

Ha álmodban beléd mar a Kígyó, akkor arra hívja fel a figyelmedet, hogy foglalkoznod kell az eddig a szőnyeg alá söpört problémákkal. Ha üldöz a Kígyó, akkor azt szeretné közölni veled, hogy jobb, ha te változtatsz, mintha azt a Sors tenné meg veled – jóval erőteljesebb módon.

Kívánok neked olyan hetet, amikor el tudod engedni azt, ami már fojtogat és helyette csodálatosan friss életenergiát venni magadhoz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 8. hét energiája – Kígyóvedlés”

Szerző: Kovács Ildikó - 22 február 2017 Válasz

Kedves Luna!
Ez nagyon nagyon tetszik!!!! Már tavaly ősz óta folyamatosan és erősen változások vesznek körül. Nagyon sokat teszek érte. Tudatosan. Mert elég. Azt már utána vettem észre hogy épp így a helyes, idén töltöm a 42-őt!!! Most épp megfázva, kicsit erőtlenül, vannak hullámvölgyek, de sosem adom fel!!!! Ezt a bőröm is levetem!! Áldás

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás