+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 8. hét energiája – Sodródás az árral

főpapnőA héten a Főpapnő tarot lap üzent neked. Üzenete: ez a nem-cselekvés ideje.

Húzódj vissza, sodródj az árral. Így tudsz majd, a lehető legkevesebb erőfeszítéssel, nagy dolgokat elérni.

Most egy Magasabb Erő lépett működésbe az életedben; engedd át magad neki!

A Főpapnő tarot lap száma a kettes, ami a Hold, s ezáltal a bölcs asszony erejét szimbolizálja. A Hold energiája megfoghatatlan, az intuíció, az Istennő, a tudattalan jelképe. A Hold a boszorkányok ereje, a bűverő, a megismerhetetlen, a titok. A Főpapnő a mindent tudás könyvét tartja a kezében, ami annyit jelent, hogy ő tud rólad, az életedről, a sorsodról mindent, ám te róla semmit, legfeljebb annyit, amennyit ő láttatni enged magából. S ez bizony kevés is, csalóka is…

A Főpapnővel, azaz az Istennő erejével való találkozás mindig változást hoz magával. „Amit az Istennő megérint, az megváltozik” – tartja az ősi mondás. Készülj tehát valamilyen változásra az életedben.

Általában cselekvésre biztatok mindenkit, hiszen szerintem a legrosszabb, ha csak ülsz, és várod, hogy szádba repüljön a sült galamb – a héten viszont a „galamb” már útjára indult. Lehet, hogy nem galamb, lehet, hogy nem is sült, mindenesetre valami, az Égi Erők ajándékaként, megérkezik hozzád. Az Égi Erőkkel szembeszállni pedig olyan, mint Bruce Lee-vel pingpongozni (ha meg akarod nézni, klikk ide). Semmi értelme, hiszen ebben a játékban nem a te akaratod fog érvényesülni… szóval legjobb, ha be sem szállsz a meccsbe.

Bruce Lee az egyik ideálom, hiszen a keleti küzdősportok nagy része is valamiféle mágián, ősi és komoly filozófián alapszik, és ő még ezt a tudást is magasabb szintre tudta emelni. Bruce Lee-től megkérdezték zseniális harcmodorának a titkát, se erre ő így felelt: “Ürítsd ki az elméd. Légy alaktalan. Légy olyan, mint a víz, barátom. Ha vizet teszel a csészédbe, a víz csészévé változik. Ha a kannába teszed, ő kannává változik.” Ez az Univerzum erejének legteljesebb kihasználása. A héten légy te is olyan, mint a víz. Ne harcolj, ne állj ellen a körülményeknek – inkább haladj velük! 

folyóDőlj hátra, engedd el magad, és figyeld, hogy milyen meglepetés érkezik az utadba. Lehet, hogy úgy éled meg, hogy nem történt semmi, de akkor is tudd, hogy valami történt, maximum még nem ért el a hatása hozzád. Lehet, hogy elsőre nem is ajándékként fogod megtapasztalni ezt a dolgot, hanem az Égiek álruhás áldásként kézbesítik azt számodra – vagyis egy nemszeretem dolgot kapsz. Ha ezt történik, tudd, hogy a hosszabb távú Jót szolgálja az életedben ez az ajándék.

A héten használd az intuíciódat, az ösztönös megérzések erejét. Sokat megtudhatsz általuk – többet, mint ami felszínen elhangzik.

A héten érezheted bizonytalannak magadat, a helyzetedet – hiszen most nem te hozod meg a döntést, hanem az Égiek, a téged érintő helyzetben. Vagy pedig valami változást készítenek elő számodra, amiről még sejtelmed sincs… 

2018 energiája arról szól, hogy a „helyére tegyenek” mindenkit, és ez a hét ebben az energiában fog eltelni.

Bármi furcsaság is történik, ne csodálkozz, csak haladj az árral, a legkisebb ellenállás útján. Az Égiek csodás helyre akarnak elvezetni – persze lehet, hogy először még nem ezt tapasztalod meg.

Kívánok neked olyan hetet, mikor az Égiek csodát hoznak az életedbe,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás