+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 8. hét energiája – szerencsés fordulat

happyendingA héten a tündérek üzentek neked. Üzenetük: engedd el az aggodalmaskodást, mert minden szerencsésen meg fog oldódni.

Biztosan te is szeretsz moziba járni, és te is néha eltűnődsz, hogyan oldódhat meg szerencsésen egy-egy szereplő filmbéli élete, mikor néha olyan kalamajkákba keveredik, amiből látszólag nincs kiút. Aztán történik valami csavar, és minden jóra fordul.

Te is egy olyan filmben szerepelsz jelenleg, ami lehet, hogy tele van nehézségekkel, vagy csak eggyel, de az látszólag nagy. Talán a szerelmi életedet, talán a pénzügyeidet avagy az egészségedet érinti ez a nehézség, de az is lehet, hogy munkahelyi gondjaid vannak vagy csak nem tudsz dönteni két nagyon fontos dolog között.

A héten készülj fel arra, hogy az Égiek egy szerencsés meglepetést készítenek elő neked, hogy a filmed boldog véget érjen, vagy egy új, és boldogabb epizód kezdődjön. A kínosnak tűnő helyzetek csodálatos módon megoldódnak. A félreértések megbocsátást nyernek. A hibákról megfeledkeznek. Gyógyulás indul meg. Jó híreket kapsz. Megtelik a pénztárcád. A szerelmi életed virágzásnak indul.

Ám mindehhez te is kellesz.

Ha negatív vagy, ha megtagadod magadban azt a gondolatot, hogy isteni teremtőerőd van, akkor a félelmeknek adsz erőt, és magadhoz húzod a kevésbé szerencsés körülményeket. Ha túl sok aggodalom van benned, akkor a szó szoros értelmében képes vagy meghiúsítani annak a boldog tervnek a megvalósulását, amelyet számodra tartogat az Ég.

happily_ever_after_by_jakuroi-d39fz29Tehát menj ki a természetbe, és kérd a tündéreket, hogy segítsenek a Teremtés tökéletességének örülnöd. Örömöd megújítja a hitedet, és biztosítja a rád váró szerencsés kimenetelt.

És ha gondolkodsz, használod a mentális erődet, akkor csakis és kizárólag azon töprengj, amit szeretnél, mert az energia a figyelmedet követi.

Gondold ki és építsd fel pontosan azt a képet, melyet meg akarsz tapasztalni, és hipp-hopp megtörténik, talán még jobban, mint ahogy azt valaha is elképzelted.

Használatod az alábbi megerősítést: Most minden az isteni és tökéletes rend szerint működik.

S hogy én is hozzá tudjak járulni a szerencsédhez, március 8-ig a siker és pénzmágia, valamint a szerelmi atlantiszi szertartások 20% kedvezménnyel vehetők igénybe.

Szerencsével teli hetet kívánok,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás