+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 9. hét energiája – Atlantisz visszatér

Atlantis-Temple-MaltaLGA héten Atlantisz mesterei üzentek Nektek. Üzenetük: hatalom az életed felett.

Atlantiszról, az elsüllyedt kontinensről számtalan teória létezik. Először Platón, a zseniális és spirituális görög filozófus mesélte el a történetét, s ez több ezer könyv megírását ihlette meg és megszámlálhatatlan évnyi kutatást ösztönzött.

Platón szerint Atlantisz egy óriási sziget volt, nagyobb, mint KisÁzsia és Líbia együttvéve. Héraklész oszlopain (Gibraltári-szoros) túl feküdt, egy kisebb szigetekből álló szigetvilágtól délre, körülbelül tízezer éve.

Atlantiszon végtelenül fejlett volt a civilizáció, és mágusok és papnők éltek a fényben. Bármit meg tudtak teremteni, tudtak beszélni az állatokkal, a növényekkel, melyek hasonló jogokkal bírtak, mint az emberek. Teremtő eszközük a hála és tisztaság volt. Ég és Föld harmóniában volt egymással. Ám elharapózott lassan-lassan a materiális szemlélet, és az emberek a Köz java helyett saját maguknak kezdtek teremteni, mohókká, majd agresszívekké váltak, ahogy az Aranykor lassan véget ért, így az istenek parancsára a kontinenst elöntötte a tenger, és azóta sem találják.…

dragonAz egyiptomi Középbirodalom idejéből is ránk maradt egy róla szóló történet. Egy papirusz, amely ma Szentpétervárott található, elbeszéli egy utazó történetét, aki a fáraó bányái felé tartott egy hajón, amikor a hatalmas hullámok széttörték a hajóját, és rajta kívül mindenki vízbe fúlt. Ő egy gerendába kapaszkodva partra evickélt egy ismeretlen szigeten. Itt egy aranysárkány lakott, aki a barlangjába vitte a hajótöröttet, de egy ujjal sem bántotta. Elmesélte vendégének, hogy a sziget a gazdagság és boldogság földje, régen 75 elégedett sárkány népesítette be, akik közül csak ő egyedül maradt életben. Távollétében egyszer egy csillag pottyant a szigetre, és szénné égetett mindent. Megjósolta még azt is, hogy egy egyiptomi hajó hamarosan megmenti a hajótöröttet, de azt is hozzátette, hogy “soha többé nem láthatod majd e szigetet, mert a hullámok maguk alá temetik”….

Atlantisz létezésére így nincs fizikai bizonyíték, csak a szívedben érezheted, hogy története igaz. Sokan, akik most spirituális úton járunk, éltünk ott és azóta vágyakozunk az Aranykor után. Felismerheted ezt abból a tisztaság, demokrácia és minden Élő tisztelete utáni sóvárgásból, melyet érzel. Ráébredhetsz a szomorúságodból, amit a Föld jelenlegi állapota és az emberek tudatosság nélküli rombolása miatt érzel. És izzón érezheted akkor, amikor harcolni akarsz a Jóért, a Szépért, a Tisztaságért, az állatokért, a növényekért.

Atlantisz energiája úton van Feléd – üzenik ezt Neked a héten. Megkaphatod azt a teremtőerőt, amivel úrrá lehetsz a saját életed felett.

atl37Arany Atlantiszban minden embernek 12 csakrája és 12 aktív DNS- szála volt. Amikor Atlantisz rezgésszáma csökkent, 5 csakra működése egyszerűen leállt. Ennek következtében inaktívvá vált az a 10 DNS- szál, amely az emberek magasan fejlett spirituális és természetfeletti képességeit tartalmazták. Mostani feladatod az, csakráidat és az egész DNS-potenciálodat újra működésbe hozd.

Emlékezz rendkívüli, kihasználatlan, spirituális és természetfeletti erődre. A mély ellazulás segítségével tudod a sejtszintű tudásodat újra és újra aktiválni és a visszanyerni a bölcsességet, ami már Atlantiszban rendelkezésedre állt. A tanács így szól: Használd ezt a képességedet! Teremts magadnak időt és helyet, hogy teljes nyugalomban lehess, és gondolkodj el azon, ki is vagy valójában. Lazulj el, és hangolódj rá lehetőségeidre!

S ha újra aktivizálni szeretnéd csakráidat, DNS szálaidat, várlak Téged a márciusi munay-ki beavatáson, ami több ezer éves rítusok sorából áll, s ahol Fény emberré, asszonnyá válhatsz újra – s Atlantisz ereje újra a Tiéd lesz.

Csodás, spirituális hetet!

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás