+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 9. hét energiája – Isteni védelem

aura védelemA héten Kuthumi, az arany fénysugár felemelkedett mestere üzent neked. Üzenete: védened kell magad a világ kaotikus, sötét energiáival szemben, ehhez nyújtok neked segítséget.

Régóta tart a világ energetikai kettészakadása, vagyis az a folyamat, hogy a fény ösvénye, és a sötétség ösvénye kettéválik.

A Föld lakóinak egy része, az alacsony, sűrű, materiális rezgésű emberek egyre mélyebbre süllyednek az anyagba, a magas rezgésű emberek, akik tesznek a fejlődésükért, egyre finomabbá, érzékenyebbé, fényesebbé válnak.

A furcsa dolog ebben az, hogy az emberi létben jóval könnyebb és kényelmesebb az anyagibb létformát megélni, vagyis, sok más mellett, nem törődni túl sokat azokkal a dolgokkal, melyek nem érintik közvetlenül az ember életét. „Persze, vannak olyanok, akiknek nem jutott sok szerencse, de hála Istennek, ez nem én vagyok, szóval mi közöm hozzá?”  – gondolja egy ilyen ember, és becsukja a szemét.

A sok fény megélésében az a nehéz, hogy az ember érzékennyé válik a világ szenvedésére, és akar tenni azért, hogy ez a bolygó szebb és jobb legyen. Ahogy egyre jobban nyílik a szemed, ahogy meglátod a jobbításra váró dolgokat, talán azt kívánod, hogy bárcsak maradtál volna egyszerűbb, anyagibb szinten; de visszafordulni, pont mint a Mátrixban Neo-nak, aki bevette a piros kapszulát, már nem lehetséges. Muszáj látnod, tenned, akár harcolnod is az igazságért a fény erőinek oldalán.

A világban rengeteg sötétség van, és a sötétség szereti megkörnyékezni a fénymunkásokat, hogy a saját oldalára állítsa őket – hiszen a fényben rengeteg energia van, amit a sötétség nagyon jól tud használni.

A jó hír az, hogy rengeteg segítség van, melyet a Fény erői biztosítanak számodra, különösen személyes kedvenceim, a Felemelkedett Mesterek, akik valaha emberként éltek, így pontosan ismerik az emberi lét előnyeit és korlátait is.

A Felemelkedett Mesterek türelemmel segítik a fénymunkásokat a fejlődésben, és céljuk az, hogy minden, magasabb szintre jutott ember más embereket is emeljen. Hiszen ezek a Mesterek is azt választották, hogy ahelyett, hogy pihennének az Örökkévalóságban, inkább segítik fényükkel, tudásukkal a Földet, az emberek szellemi fejlődését.

kuthumiEzek a mesterek különféle színes fénysugarakhoz tartoznak, a heti üzenet küldője, Kuthumi a sárga/arany fénysugár mestere.

Kuthumi mester szent helye Indiában, Kasmírban található. Ő abban segít nekünk, hogy a bölcsességet magunkhoz vehessük, szóban és elmében egyaránt, hiszen a tudás fénye eloszlatja az elme sötétségét.

Abban is segít, hogy megerősítsük és védelmezzük az auránkat. Milyen esetekben kell erősítened az aurádat? Akkor, ha úgy érzed, hogy rossz energia támadott meg, ha negatív emberek között vagy helyen jártál, ha érzed, hogy gyengül az erőd, ha rossz álmaid vannak, ha úgy érzed, hogy a sötétség körbevesz, akkor a következő mantra segíthet neked; érdemes hangosan mondanod, s Kuthumi képére összpontosítanod.

Fény vagyok, ragyogó fény, sugárzó fény, a Fény ereje,

Isten eloszlatja körülöttem a sötétséget, fénnyé változtatja.

Ma a Napra fókuszálok, ami kristályfolyóként ömlik át rajtam,

Ez a fény élő szökőkútja, amit emberi gondolkodás nem érthet meg.

Én vagyok egyike az isteni erőnek, amit a sötétség, ami körülöttem van, nem tud elviselni.

Fény vagyok, fényben élek, én vagyok a Fény legnagyobb kiterjesztése, a Fény legtisztább szándéka.

Fény vagyok, fény vagyok, Fény árad mindenfelé, ahol vagyok, áldó, erőt adó, mennyei fény.

Így legyen.

Egy olyan mantra vagy ima, mint Kuthumi mesteré is, érezhető fény-energia védelmet tud nekünk adni. Ha az isteni erőkhöz fohászkodsz, akkor angyalok gyűlnek köréd, árasztva a fényt, ahogy érezni is fogod, ahogy elmondod ezt a mantrát.

Kuthumi a héten azt üzeni neked, hogy bármivel is küszködsz, van segítség, csak kérned kell. Sok fénylény ügyel rád más dimenziókból.

Kívánok neked olyan hetet, amikor tisztaság és béke költözik az életedbe,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 9. hét energiája – Isteni védelem”

Szerző: Hegy Éva - 1 március 2019 Válasz

Àldás

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás