+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 9. hét energiája – Karmazsin angyal

karmazsinA héten a Muladhára, vagyis a gyökércsakra bölcsessége üzent neked. Üzenete:

Ha boldog akarsz lenni és megtalálni a helyed ebben a világban, úgy emlékezned kell arra, hogy Minden Egy, és egy dolog az, ami valós: a szeretet hatalma.

Minden, elkülönültségre utaló gondolat az ego szüleménye, és az ego nem tud nagyon mást, mint boldogtalanságot, tanácstalanságot, félelmet és élet-tagadást hozni magával. Ha szeretnél mindettől megszabadulni, akkor tudatosan a szeretetet kell választanod, a neheztelés, a negatív dolgokra való figyelés, és a jövő miatti állandó aggodalmaskodás helyett.

Beléptünk az transzcendens Halak időszakba, így az Égiek sok tudás, és sok más dimenzió kapuját nyitják meg számunkra. A belépéshez azonban nem csak az elménket, de a szívünket is meg kell nyitnunk; ezért van az, hogy a Halak nem racionális, hanem érzelmes víz-jegy.

A gyökércsakra a gerincünk végénél, a farkcsontnál helyezkedik el, és ez az energia központ Földanyához vezető kapu. Azt mondják róla, hogy túlélésünkért, állatias ösztön-énünkért, s a hozott karmikus leckékért felelős, ő a határ az állati, s az emberi lét között.  Mivel az anyagi világ peremén létezik, így a spirituális világban nem tartják nagy becsben, és nem sokan találnak isteni energiát benne. Ám a Minden Egy igazsága szerint, ez az energia központ automatikusan bevonzza az ellentétpárját, a koronacsakrát, így hatalmas földi-égi ajándékokat tud nekünk adni.

Nemrégiben színgyógyászatot kezdtem el tanulni, és a színek folyamatos meglepetéssel szolgálnak. Kezdem felfedezni, micsoda hihetetlen harmonizáló erő rejlik bennük. Jelenleg a vörös szín energiájával dolgozom, ami a gyökércsakra színe.

Örültem a piros energiának, hittem, hogy hogy mostantól nem fogok “elszállni”, legyökerezem a földbe, mint egy fa, és rendíthetetlenül fogok állni az anyagi világban. Az elképzelt hatás helyett üzenetek, felismerések kezdenek el érkezni kozmikus szintekről, amelyek lehorgonyoznak a testemben, olyan mértékben, hogy muszáj rendszeresen mozognom, a természetben lennem, hogy ezt a sok információt fel tudjam dolgozni.

karmazsin fa„A szellem egyetlen mozdulatában benne van az élet összes törvénye. Egyetlen csepp vízben benne van a végtelen óceán rejtélye.

Amint kint, úgy bent, amint fent, úgy lent.” írja Hermész Triszmegisztosz, a  Toth Atlantiszi Smaragdtáblák könyvében.

Számomra azt jelenti mindez, hogy a legalsó csakrában is benne van a legfelső, az anyagi létben is benne van a világegyetem bölcsessége.

Kedvenc angyalszakértőm a skót Kyle Gray. Őt hazánkban még nem nagyon ismerik, hiszen magyarul nem jelent meg könyve, de biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb minden angyal-rajongó emberhez eljut a mondandója. Ő teljes mértékben az angyaloknak szenteli az életét, ám ez nem tartja vissza attól, hogy magán hordja a gyökércsakra jelét, hogy stabilan állhasson az anyagi síkon.

Nekem nagyon tetszik ez a megközelítés, mert hiszem, hogy a gyökércsakra földelő ereje nélkül nem is tudjuk feldolgozni azokat az információkat, melyek az égi világból érkeznek hozzánk.

A gyökércsakra olyan, mint a dús, fekete föld, melyben a magok ki tudnak csírázni, és gazdag termést hozni. A gyökércsakra egészségétől függ az egész csakrarendszerünk jólléte, hiszen, ha ide kerülnek blokkok, akkor a rendszer első eleménél jelentkezik a „dugulás” és a többiek sem kapnak elegendő energiát. A gyökércsakra pedig a fizikai egészségünkért, a biztonságunkért, az otthonunkért, a hozzátartozóinkért, az anyagi jólétünkért, magyarán szólva, az egész földi túlélésünkért felelős.

Ha néha úgy érzed, hogy az egész világot a hátadon viszed, ha nem bírod a földi terheket, akkor a gyökércsakrád szorul gyógyításra.

Kyle azt írja, hogy a gyökércsakra angyalai ragyogó karmazsinvörös aurával rendelkeznek, és erőteljes energiájú teremtmények.

Ezek a fénylények abban segítenek, hogy tudd, jogod van itt tartózkodni a Földön, és jogod van manifesztálni magadnak olyan dolgokat, amelyekre vágysz. Ahhoz is jogod van, hogy nemet mondj bármire. Úgy jöttél erre a világra, hogy mindent megkaptál, ami a földi küldetésedhez kell, így, ha valamiben hiányt szenvedsz, jogodban áll kérni ezt az Égiektől. Az Égiek egy percig sem várják el tőled, hogy sanyargasd magad, hogy megtagadj magadtól olyan dolgokat, melyek boldoggá tesznek, melyek élvezhetővé teszik számodra a földi létet.

A héten ezek a csodás angyalok üzentek neked, az Egység nevében, az alábbi imával. Ha a természetben hangolódsz rá az üzenetre, akkor még erőteljesen hatású lesz. Az ima így hangzik:

Köszönöm, Földanya, és a bolygó angyalai, hogy elhozzátok nekem azt az energiát, ami egyensúlyt, földelést és biztonságot ad nekem.

Ebben a percben, elengedek minden ellenállást a szeretet felé, és megnyílok arra, hogy fizikai egészségem, biztonságom, anyagi helyzetem javulni tudjon az isteni közbeavatkozás által.

Elfogadom a föld energiáját, és behívom a gyökércsakrámba, hogy földi gyökereim megerősödhessenek. Elfogadom a föld angyalainak a segítségét ahhoz, hogy biztonságban élhessek az anyagi világban. 

Hálás vagyok mindezért. Tudom, hogy minden nap biztonságban vagyok, Föld és Ég gondoskodik rólam.  Áldás.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a gyökereid boldogan kanyarognak a földben, megengedve neked, hogy a lehető legnagyobb földi biztonság és boldogság legyen a részed,

Áldással, Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás