+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 9. hét energiája: Rózsa tetoválás

searoseA héten a tarot kártya Kelyhek 8-as lapja üzent neked. Üzenete: érdemes elengedned érzelmileg azt, ami már nem szolgál téged. Vár az új év, új kalandok, a Nagy Ismeretlen!

A 9. héten járunk. A 9-es szám sok kultúrában szent, a boszorkányoknál is, és a teljességet jelképezi. A 9-es szám jelentheti egy folyamat csúcspontját is, ami mindig egyben lezárás is, hiszen az energia ciklikusan mozog; amikor egy folyamat eléri a legmagasabb vagy legmélyebb pontját, akkor átfordul a másik minőségébe, és ellenkező irányba kezd el haladni, emelkedni a mélypont után, avagy süllyedni a csúcspont után.

A Kelyhek 8-as lap azt jelzi, hogy egy helyzet megérett arra, hogy érzelmileg elengedd. Több örömet már nem tud hozni neked, és bele is fáradtál. A lelked vágyik az újra, s a régi többé már nem tudja vonzani, mert a múlt már élettelenné, unalmassá vált, és nem tud abban a formában megújulni, hogy számodra érdekes legyen vagy a hasznodra legyen.

A héten érdemes lezárnod energetikailag/érzelmileg azokat a dolgokat, melyeket a tavalyi évből hoztál át, ám nem úgy teljesültek, ahogy számítottál rá, avagy okafogyottá vált az, hogy ezek az életedben legyenek, esetleg ebben az évben gyökeresen változtatni akarsz az életeden, és van, amit egyszerűen ki akarsz hajítani a mindennapjaidból. A héten minderre lesz lehetőséged. Az érzelmi elengedés soha nem könnyű, de nagyon megéri elvégezni a „lelki lomtalanítást”, hiszen utána az így képződött „üresség” csupa új és friss dolgot, helyzetet, érzelmet tud majd az életedbe varázsolni.

A rózsa csodálatos virág, a szívcsakra, a szerelem és a teljesség energiáját hordozza. A rózsának mindig köze van érzelmeinkhez, nem csoda, hogy a randevúra is vörös rózsát visz a férfi szíve választottjának. A rózsa a túlvilág virága is, és az újjászületést hirdeti. A virágok királynőjének tartott rózsa maga a szépség, a tökély, a kecsesség, a pompa, a gyönyör, az érzéki lobogás, szenvedély és büszkeség, az ima, az illat megtestesülése, de a meditáció, a magasztalás megjelenítője is.

32-Cross-tattooManapság egyre több lehetőséged van arra, hogy ha szeretnéd, oly módon is ki tudd fejezni egyéniségedet, hogy tetoválást készíttetsz magadnak.

A tetoválás még a mai napig igen “megosztó” önkifejezési forma. A tetoválást vagy szereted, vagy nem, nincs középút. Bevallom, hogy én rajongok a tetoválásokért, körülbelül tíz éves korom óta. Akkor olvastam el Jules Verne: Grant kapitány gyermekei című könyvét, mely az 1800-as években játszódik. A lélegzetelállító történetben, melyben a világ körül, még felfedezetlen tájakon hajóznak a szereplők, egy szórakozott tudóst foglyuk ejtenek a maorik, és mire kiszabadítják, szegény ártatlant – nagy szégyenére – a törzs művészei, tetőtől talpig kitetoválják. Én ezt már akkor is roppant izgalmasnak találtam…

Nemrégiben találtam egy számot az egyik zenei megosztó csatornán, melyet napjában többször is meghallgatok, mondhatni, hogy mágikus hatással van rám. A magyarokról az a hír járja, hogy mi „sírva vigadunk”, ám a némileg rokonlelkű népnek tekintett írekről azt mondják inkább, hogy „vigadva sírnak”. Az írek végtelen és féktelen életigenlése mindig is csodálatra méltó volt a számomra.

A számot egy bostoni ír csapat játssza; egy tetovált rózsáról énekelnek, melybe beleírják a szerelmük, avagy szeretteik nevét, és mindegy, hogy velük van-e az illető, vagy már nincs, ők így biztosítják azt, hogy a sírig megőrzik iránta a szeretetüket. És vajon miért jó ez?

Mert ha valamit így „kiteszel” a szívedből és formát, láthatóságot adsz neki, az már nem fog érzelmileg gyötörni.

A héten érdemes „kitenni” a szívedből mindent, amit már nem akarsz erre az évre áthozni, és nyitni az új kezdetekre.

A Majom éve nagyon sok izgalmas, kalandos lehetőséget tartogat; nyisd meg a szíved ajtaját rájuk, s hagyd a régit menni oda, ahová tartozik: a múltba.

Kívánok neked a teljesség energiájában virágzó hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 9. hét energiája: Rózsa tetoválás”

Szerző: Barta Ilona - 2 március 2016 Válasz

Kedves Luna!

Nagyon megérintett a heti üzeneted. Mintha szóról szóra Nekem íródott volna. Tudom, hogy el kell engedni a múltat de nagyon nehéz.Kinyomtatom és naponta elolvasom.

Köszönöm Ica

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás