+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 38. hét energiája – Csodaország

chesireA héten a Chesire Macska üzent neked. Üzenete: lehet, hogy tapasztalsz magad körül furcsa dolgokat, történéseket. Nem bolondultál meg, hanem finomodott a Látásod. Többet érzel meg, veszel észre az Igazi Világból, és kevésbé lehet tévútra vezetni téged. A mostani furcsa, zavaros világban ez nagyon erőteljes Égi ajándék lehet.

Megosztások:

Bővebben...

A 22. hét energiája – Gyógyító méreg

zodiac_sign_of_scorpio_by_sergem73-d37p3fqA 22-es számú, s a Plútó bolygó által uralt héten Selket, ókori egyiptomi skorpió istennő üzent neked.

Üzenete: új kezdet vár rád, ha mersz bátor lenni. A héten teljesülhet egy vágyad, de a beteljesülése hozhat magával kihívásokat.

Ám pont ezektől a kihívásoktól kelsz majd új életre, lép ki életed a megszokott mederből, talán a nehézkes stagnálásból. 

Megosztások:

Bővebben...

A 14. hét energiája – Túlélés

crocodile-eyeA héten a Krokodil, mint szellemvilágbéli segítő állati energia üzent neked. Üzenete: kapcsolódj az Élet erejével. A mostani helyzetedben fokozottan szükséged van erre. A nyáj-szellem most nem segít nekünk, inkább hátráltat: saját magunknak kell megtalálnunk a helyes utat, ami számunkra működik.

Megosztások:

Bővebben...