+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 41. hét energiája – A Főpapnő

főpapnőEbben az időszakban a tarot Nagy Arkánumának II. lapja üzent neked, neve szerint a Főpapnő. Üzenete: életedben titokzatos erők működnek. Hagyd, hogy tegyék a dolgukat, ne erőltess semmit; isteni módon történik most minden. Haladj a legkisebb ellenállás felé – hosszú távon így lesz jó. Tudd, hogy benned van minden, amit tudnod kell, amit tenned kell; most csak magadra hallgass. Te, csakis te ismered a saját életed kérdéseire a válaszokat.

Megosztások:

Bővebben...

A 38. hét üzenete: Belső Föld

agarthaA héten a Belső Föld üzent neked. Üzenete: a külvilág zavarodott, kaotikus energiái bizonytalanságba burkolnak minket, ám kinyíltak számunkra olyan, más dimenziós csatornák, melyeken keresztül szokatlan információk érkeznek. Változó időkben élünk, és nekünk is erőteljesen változnunk kell ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az energiák természetes áramlásával. Főleg azt a szemünket kell kinyitnunk, ami a homlokunk közepén helyezkedik el, s tisztánlátásunk forrása, még ha az általa mutatott kép nem is egyezik meg a dolgok látszólagos fizikai valójával.

Megosztások:

Bővebben...

A 36. hét üzenete: Győzelmi kiáltás

werewolf_mouse_by_gentlebree_ddsgsog-preA héten a parányi, de harcias „vérfarkas” Egér, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne gondold azt, hogy túl kicsi, túl gyenge vagy az előtted álló feladat elvégzéséhez. Nem vagy átlagos; itt az idő használni Isten adta képességeidet és adottságaidat. Légy proaktív – hidd el, hogy merész fellépéseddel el tudod érni azt, amit szeretnél. Az Egér azt kéri, hogy kezdj el mostantól tartalékolni energiát, anyagiakat és más erőforrásokat, hiszen a csontjaidban érzed: „közeleg a Tél”.

Megosztások:

Bővebben...

A 27. hét energiája: Farkas totem

farkasA héten a Farkas, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: neked adom a tisztánlátásomat, hogy pontosan meg tudd érezni egy helyzet üzenetét. Most nem szabad visszarettenned a kihívásoktól; cselekedned kell, de nem meggondolatlanul, hanem eszesen, intelligensen, mások érdekeit is figyelembe véve. Lehet, hogy úgy érzed, meg kell védened a „falkádat”, vagyis szeretteidet, családodat, és ezért fontolgatsz olyan lépést, ami biztosítja a falka hosszú távú túlélését ebben a mostani, csapdákkal teli világban.

Megosztások:

Bővebben...

A 23. hét energiája – Spirituális ébredés

ébredésA héten a Belső Vezetőd és az Őrangyalod üzent neked. Üzenetük: hatalmas spirituális ébredésen mész át, ahogy a Föld rezgésszintje emelkedik. Ez nem mindig kellemes folyamat, olyan néha, mint egy spirituális centrifuga, ami kirezegteti belőled azt, ami már elavult, azt, aminek mennie kell, azt, ami nem engedi az ébredést.

Az ébredés pedig azt jelenti, hogy Lelked erre az inkarnációra kijelölt ösvényére kell lépned, hamar.

Megosztások:

Bővebben...

A 21. hét energiája – Alcheringa

alcheringaA héten az ausztrál Alcheringa kő üzent neked. Üzenete: sokkal több erő, szeretet, bűbáj és harcos szellem van benned, mint hogy a körülmények megtörjenek. Küzdj azért, amit igaznak hiszel, mert a világnak szüksége van az Igazság erejére ezekben a változó időkben, ami előkészíti az új Aranykort.

Megosztások:

Bővebben...