+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét üzenete – Korszakváltás

age-of-aquariusA héten a Sors istennője üzent neked. Üzenete: most engedd el magad, ne harcolj, ne lázadj. Sorsszerű erők működnek az életedben. A világ rendje fordul, változik minden, s ez a te életedre is hatással van. Ez egy előre megírt történet, változtatni nem tudsz rajta. Várd hát ki nyugodtan a végét, és tudd azt, hogy semmit nem tudsz még.

Megosztások:

Bővebben...

A 49. hét energiája – Nimród

orionA héten Nimród, a magyarok mágikus ősapja üzent neked. Üzenete: gyűjtsd az erőt, a tudást, mert szükség van rád. A sötét világ még tartja magát, de a Fény ereje egyre nő, még ha nem is látod még. Tudd, hogy a Tűz népének tagja vagy, s küldetéssel érkeztél a földre.

Megosztások:

Bővebben...

A 41. hét energiája – A Főpapnő

főpapnőEbben az időszakban a tarot Nagy Arkánumának II. lapja üzent neked, neve szerint a Főpapnő. Üzenete: életedben titokzatos erők működnek. Hagyd, hogy tegyék a dolgukat, ne erőltess semmit; isteni módon történik most minden. Haladj a legkisebb ellenállás felé – hosszú távon így lesz jó. Tudd, hogy benned van minden, amit tudnod kell, amit tenned kell; most csak magadra hallgass. Te, csakis te ismered a saját életed kérdéseire a válaszokat.

Megosztások:

Bővebben...

A 38. hét üzenete: Belső Föld

agarthaA héten a Belső Föld üzent neked. Üzenete: a külvilág zavarodott, kaotikus energiái bizonytalanságba burkolnak minket, ám kinyíltak számunkra olyan, más dimenziós csatornák, melyeken keresztül szokatlan információk érkeznek. Változó időkben élünk, és nekünk is erőteljesen változnunk kell ahhoz, hogy lépést tudjunk tartani az energiák természetes áramlásával. Főleg azt a szemünket kell kinyitnunk, ami a homlokunk közepén helyezkedik el, s tisztánlátásunk forrása, még ha az általa mutatott kép nem is egyezik meg a dolgok látszólagos fizikai valójával.

Megosztások:

Bővebben...

A 36. hét üzenete: Győzelmi kiáltás

werewolf_mouse_by_gentlebree_ddsgsog-preA héten a parányi, de harcias „vérfarkas” Egér, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: ne gondold azt, hogy túl kicsi, túl gyenge vagy az előtted álló feladat elvégzéséhez. Nem vagy átlagos; itt az idő használni Isten adta képességeidet és adottságaidat. Légy proaktív – hidd el, hogy merész fellépéseddel el tudod érni azt, amit szeretnél. Az Egér azt kéri, hogy kezdj el mostantól tartalékolni energiát, anyagiakat és más erőforrásokat, hiszen a csontjaidban érzed: „közeleg a Tél”.

Megosztások:

Bővebben...