+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A Hold a Földet kíséri az idők kezdete óta és különleges helyet foglal el az emberiség kultúrtörténetében, vallásában.

moon13A Holdat a legtöbb kultúrában a határtalan nőiesség szimbólumának, vagyis istennőnek tekintették. A görög Szelené vagy a római Luna csak egy pár ismert név a holdistennők sorában.

A Hold mágikus égitest, számtalan legenda fűződik hozzá. Míg a Nap a fénybe borítja, felfedi, józanná teszi a dolgokat, addig a Hold misztikussá, csalókává, mágikussá varázsolja a világot. Ha tettél már holdfényes sétát a sötétben, úgy biztosan észrevetted, hogy mennyire megváltozik az érzékelésed, kinyílik a harmadik szemed a holdfény hatására. Éppen ezért a Hold a tudatalattink, a lelkünk szimbóluma is.

Már Atlantiszon is létezett Hold Templom, melynek papjai, papnői kapcsolatot teremtettek a Holddal és felhasználták az égitest erős, mágikus hatásait.

A Hold mozgatja a Föld vizeit: a tengereket, és a bennünk lévő „vizeket” is, például a nők menstruációs ciklusát. Mivel az emberek kétharmad részben vízből állnak, így a Hold hatása jóval túlmutat azon, mint amekkora jelentőséget tulajdonítunk neki.

A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Megtanít hinni. Hinni az Égiekben, hinni Önmagadban, hinni az életed küldetésében, hinni abban, hogy nem hiába vagy itt.

moontempleMegtanít látni. Látni a határtalan Szépséget a Természetben, az Életben, Önmagadban. Megtanít értékelni. Értékelni a Földet, Önmagadat, amíg elhiszed: Isten és Istennő vagy. Megtanít érezni. Érezni magadban az Isteni Fényt, ami ragyogón árad az Életeden keresztül, megvilágítva utadat, küldetésedet. Megtanít szeretni. Szeretni mindent, ami él.

Fedezd fel isteni és istennői létedet ahelyett, hogy beletörődnél: életednek szürkének és észrevétlennek kell lennie, vagyis fedezd fel az Égiektől kapott erődet, hidd el és tudd, hogy képes vagy változtatni az életeden, képes vagy uralni a sorsodat.

A Hold ereje segít ebben.

Sok szeretettel, Luna

 

Megosztások: