+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A Hold a Földet kíséri az idők kezdete óta és különleges helyet foglal el az emberiség kultúrtörténetében, vallásában.

moon13A Holdat a legtöbb kultúrában a határtalan nőiesség szimbólumának, vagyis istennőnek tekintették. A görög Szelené vagy a római Luna csak egy pár ismert név a holdistennők sorában.

A Hold mágikus égitest, számtalan legenda fűződik hozzá. Míg a Nap a fénybe borítja, felfedi, józanná teszi a dolgokat, addig a Hold misztikussá, csalókává, mágikussá varázsolja a világot. Ha tettél már holdfényes sétát a sötétben, úgy biztosan észrevetted, hogy mennyire megváltozik az érzékelésed, kinyílik a harmadik szemed a holdfény hatására. Éppen ezért a Hold a tudatalattink, a lelkünk szimbóluma is.

Már Atlantiszon is létezett Hold Templom, melynek papjai, papnői kapcsolatot teremtettek a Holddal és felhasználták az égitest erős, mágikus hatásait.

A Hold mozgatja a Föld vizeit: a tengereket, és a bennünk lévő „vizeket” is, például a nők menstruációs ciklusát. Mivel az emberek kétharmad részben vízből állnak, így a Hold hatása jóval túlmutat azon, mint amekkora jelentőséget tulajdonítunk neki. Manapság nagyon sok a lelki eredetű megbetegedés; népbetegség a depresszió, a pánikrohamok, a pszichés zavarok, hiszen az emberek nem találják a helyüket ebben az „embertelen” világban, ami őrületes módon felgyorsította táncát, és közel van robbanáshoz; de hiszem azt is, hogy minden fizikai megbetegedés is lelki eredetű – és mi segíthetne jobban úrrá lenni mindezen, mint a tudatalatti jótékony erő, a Hold energiája?

A Hold Templom az isteni erőt szimbolizálja. Megtanít hinni. Hinni az Égiekben, hinni Önmagadban, hinni az életed küldetésében, hinni abban, hogy nem hiába vagy itt.

moontempleMegtanít látni. Látni a határtalan Szépséget a Természetben, az Életben, Önmagadban. Megtanít értékelni. Értékelni a Földet, Önmagadat, amíg elhiszed: Isten és Istennő vagy. Megtanít érezni. Érezni magadban az Isteni Fényt, ami ragyogón árad az Életeden keresztül, megvilágítva utadat, küldetésedet. Megtanít szeretni. Szeretni mindent, ami él.

Luna vagyok, az Istennő papnője, magyarul boszorkány. Évek óta tartok szertartásokat, egyéni gyógyításokat, konzultációkat, beavatásokat, vezetek képzéseket azért, hogy a lelked, s ez által életed is gyógyulhasson.

Fedezd fel isteni és istennői létedet ahelyett, hogy beletörődnél: életednek szürkének és észrevétlennek kell lennie, vagyis fedezd fel az Égiektől kapott erődet, hidd el és tudd, hogy képes vagy változtatni az életeden, képes vagy uralni a sorsodat.

Várlak, segítek ebben!

Sok szeretettel, Luna

 

Megosztások: