+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

Angyal tanfolyam 06.11. 10-17 óráig

angyalOlyan tanfolyamra hívunk, ahol kapcsolódhatsz az Angyalokkal, különösen saját Őrangyalaiddal, valamint útmutatást kaphatsz Mihály és Rafael arkangyaltól is.

Mindenki olvasott, vagy hallott már az Angyalokról, de kevés az ismeret arról, hogy hogyan is működik a velük való kommunikáció.

Egyáltalán kik azok az Angyalok? Vajon tényleg segítségünkre lehetnek, tényleg megkönnyíthetik a terheinket, és segítenek abban, hogy jó döntéseket hozzunk? Hogyan kell kérni őket, egyáltalán kell-e kérni őket, vagy a nélkül is segítenek?

Hányféle Angyal létezik és kihez fordulhatunk? Hogyan léphetünk kapcsolatba velük, és érthetjük meg üzeneteiket? Hogyan lehetünk biztosak abban, hogy tényleg az Angyalok üzennek?

Az Angyal tanfolyamon minden fontos dolgot megtudhatsz és megtapasztalhatsz az Angyalokról, részletesebben is az Őrangyalokról, valamint Mihály és Rafael Arkangyalokról. Több vezetett meditációban is részed lesz, ami megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az égi lényekkel.

Megtudhatod, hány Őrangyalod van, és beavatást kapsz, hogy majd személyesen is tudj kapcsolódni az Arkangyalokkal. Lehetőség lesz arra is, hogy egyéni kérdésekkel fordulj válaszért, útmutatásért Mihály és Rafael Arkangyalokhoz.

Amint megnyílsz az Angyaloknak, életed minden területén megtapasztalhatod szerető, megértő, sokszor humoros útmutatásukat.

A tanfolyamot Musits Ari angyal kommunikátor, és Rea, energiagyógyász tartja.

Részvételi díj: 12 ezer forint.

Ha úgy érzed, hogy nagy szükséged lenne szeretetteljes angyali útmutatásra és gyógyításra, életed jobbra fordítására, szeretettel várunk a tanfolyamon a Hold Templomban.

Rea, Ari és az Angyalok

Bejelentkezni, avagy bővebb információt kérni Reánál a +36-70-945-4915-ös telefonszámon, vagy az azurrea44@gmail.com email címen lehetséges.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás